by AtlanticLondon

BA/BSc (Hons) International Tourism and Hospitality Management

Programul de licență BA / BSc (Hons) Managementul turismului internațional și al ospitalității este pentru cei cu pasiune pentru traversarea continentelor și culturilor. Studenții acestui curs sunt indivizi aventuroși cu o dorință puternică de a interacționa cu oameni din întreaga lume. Vor să înțeleagă nevoile culturale și personale ale călătorilor, astfel încât să le poată oferi cea mai satisfăcătoare experiență. Profesioniștii talentați în ospitalitatea internațională și managementul turismului sunt responsabili pentru crearea amintirilor pozitive pe care turiștii le amintesc pentru o viață.

O creștere explozivă a timpului liber, a călătoriilor și a turismului în ultimul deceniu a dus la o inevitabilă expansiune globală a industriei hoteliere și a turismului, care a adus o contribuție semnificativă la economiile naționale și globale. Acest lucru, la rândul său, a identificat nevoia de manageri bine educați, inovatori. Industria ospitalității și a turismului a evoluat în multe moduri diferite și se caracterizează prin creștere, diversitate, vitalitate și schimbare dinamică.

Ce îți oferă Managementul turismului internațional

Acest curs vă oferă o înțelegere a naturii produsului în sine; o înțelegere a contextului politic, economic și social, în cadrul căruia are loc producția și consumul acestor produse și servicii; o înțelegere a managementului și organizării implicate în furnizarea și consumul de produse și servicii de ospitalitate și turism; și o serie de aplicații și abilități de specialitate, cum ar fi dreptul și înțelegerea procesului de cercetare.

Cursul BA / BSc (Hons) de management al turismului internațional și al ospitalității este conceput pentru a satisface nevoile unui sector dinamic, acest program îmbină un nucleu de studii de afaceri și management cu module specifice, specializate, care se bazează pe experiența noastră extinsă în ospitalitate și turism. Prin intermediul modulelor de afaceri, veți explora abordările cheie și tehnicile vitale pentru gestionarea și conducerea unei afaceri internaționale.

În timpul programului, veți dezvolta, de asemenea, abilități mai largi în comunicare, lucru în echipă, rezolvarea problemelor, utilizarea tehnologiei informației și îmbunătățirea propriei învățări și a performanței la locul de muncă. Acestea nu numai că vă vor ajuta să vă lansați cariera, ci vă vor oferi și un cadru pentru învățarea pe tot parcursul vieții.

Durata cursului:  3 ani / 4 ani inclusiv anul pregătitor;
Cursul începe în: Ianuarie/Mai/Septembrie;

  • Vârsta minimă: 18 ani;
  • Solicitanții trebuie să depună dovezi ale studiilor anterioare certificate (de exemplu, diploma de școală secundară / bacalaureat / calificarea de nivel 3) și / sau experiența profesională relevantă;
  • Cererile de la candidați maturi fără calificări formale sunt binevenite, cu condiția să poată demonstra niveluri adecvate de abilități și experiență relevante.
  • Dacă nu puteți îndeplini cerințele de intrare pentru acest curs, este posibil să fiți eligibil pentru cursul nostru de fundație. Acesta este un an suplimentar de studiu pentru a vă pregăti pentru gradul complet.
  • Solicitanții care nu au limba engleză ca limbă maternă vor trebui să demonstreze un nivel aprobat de competență în utilizarea limbii engleze.
  • Solicitanții trebuie să aducă certificatele originale atunci când vin la înregistrare;

Evaluare

Cursul este evaluat prin implementări practice, rapoarte, eseuri, prezentări, lucrări de grup și examene. Majoritatea modulelor sunt concepute pentru a dezvolta tehnici de rezolvare a problemelor și abilități interpersonale și multe oferă oportunitatea de lucru în grup

Progres

După finalizarea diplomei de licență, dacă decideți să vă îmbunătățiți și mai mult perspectivele de carieră, puteți aplica pentru un program de masterat postuniversitar. Pentru mai multe informații despre progres, vă rugăm să contactați Atlantic London.

Autofinanțare

Taxa de școlarizare a cursului va varia în funcție de instituția în care doriți să studiați, precum și de statutul dvs. în Marea Britanie. Cursul este disponibil și pentru studenții din Marea Britanie / UE și internaționali. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla taxa de școlarizare pentru un anumit curs despre care doriți să aflați.

Fonduri guvernamentale – Student Finance England

Dacă sunteți cetățean al Marii Britanii / UE sau locuiți în Marea Britanie pentru o perioadă de ședere nedeterminată, puteți primi sprijin din partea guvernului prin intermediul Student Loan Company pentru a acoperi taxele de școlarizare și unele costuri de trai în timp ce studiați, în funcție de circumstanțele dumneavoastră. Împrumuturile pentru taxa de școlarizare, pentru a acoperi costul total al cursului dvs., sunt plătite direct furnizorului de cursuri. Împrumuturile de întreținere pot fi solicitate în același timp, împrumutându-vă bani la începutul fiecărui termen. Nu va trebui să rambursați împrumutul decât după curs, când câștigați peste un anumit nivel. Studenții pot aplica în continuare pentru subvenții dacă sunt eligibili pentru anumite prestații, sunt invalizi sau au nevoie de ajutor pentru costurile îngrijirii copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#iguru_button_6696438ec12e5 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_6696438ec12e5 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_6696438ec12e5 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_6696438ec12e5 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }
English