by AtlanticLondon

BA (Hons) Fashion Design

De-a lungul cursului BA (Hons) de modă, studenții vor fi îndrumați să-și descopere propria identitate de design de modă și să lase o amprentă vizibilă pe toate piesele pe care le proiectează.

Încă din primul an, studenții vor învăța despre factorii culturali, financiari, de mediu și durabili care modelează industria modei, precum și despre învățarea abilităților practice care pot fi aplicate pentru o varietate de poziții. Acestea includ draperiile, manipularea țesăturilor, materialele textile construite, tăierea modelelor, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte și remorcile.

Studenții vor învăța, de asemenea, cum să-și transforme ideile în articole comercializabile folosind abilitățile lor de desen și animație. În plus, vor cerceta fotografia și stilul, prezentarea portofoliului și proiectarea asistată de computer.

Până la absolvire, studenții vor fi câștigat expertiză și experiență în industrie printr-un stagiu de muncă, precum și un set de abilități transferabile care îi vor poziționa drept candidați de top pentru o varietate de locuri de muncă legate de modă.

Durata cursului:  3 ani / 4 years including anul pregătitor
Cursul începe în:Iunie;

Scopul acestui curs de modă permite absolvenților să-și asigure o gamă largă de poziții la diferite niveluri ale industriei, cum ar fi:

  • Coordonator de proiectare
  • Model
  • Tehnolog în modă / aprovizionare
  • Dezvoltare de produs
  • Antreprenor
  • Merchandiser vizual
  • Managementul retailului
  • Planificarea intervalului
  • Relații publice / promovare
  • Presă și mass-media
  • Organizator evenimentule
  • Designer de moda
  • Manager retail
  • Stilist
  • Jurnalist de revistă
  • Ofițer de relații publice

 

Și altele;

 • Vârsta minimă: 18 ani;
 • Solicitanții trebuie să depună dovezi ale studiilor anterioare certificate (de exemplu, diploma de școală secundară / bacalaureat / calificarea de nivel 3) și / sau experiența profesională relevantă;
 • Cererile de la candidați maturi fără calificări formale sunt binevenite, cu condiția să poată demonstra niveluri adecvate de abilități și experiență relevante.
 • Dacă nu puteți îndeplini cerințele de intrare pentru acest curs, este posibil să fiți eligibil pentru cursul nostru de fundație. Acesta este un an suplimentar de studiu pentru a vă pregăti pentru gradul complet.
 • Solicitanții care nu au limba engleză ca limbă maternă vor trebui să demonstreze un nivel aprobat de competență în utilizarea limbii engleze.
 • Solicitanții trebuie să aducă certificatele originale atunci când vin la înregistrare;

Anul pregătitor:

Explorarea practicilor: Proces, materiale și tehnici

Engleză în scopuri academice, cercetare și abilități de studiu

Investigarea practicii de specialitate

Cultura vizuală

Proiect final

Anul 1: Introducere în proiectare

Comunicare vizuală

Construcții creative

Introducere în istoria și teoria modei

Anul 2:

Practici inovatoare de proiectare

Practică de draperie creativă

Practica profesionala

Teorii ale culturii, identității și comunicării

Anul 3:

Portofoliu profesional

Proiect final

Disertație

Evaluare

Veți fi evaluat prin examinări, lucrări cu răspuns scurt, rapoarte practice și recenzii, studii de caz, proiecte de evaluare de grup, prezentări, eseuri și profiluri de sănătate. Cu toate acestea, ponderea evaluărilor sunt sarcini scrise și acestea vă permit să explorați subiectul în profunzime prin cercetări detaliate și să construiți un argument bazat pe dovezile pe care le obțineți în pregătirea sarcinii.

Progres

După finalizarea diplomei de licență, dacă decideți să vă îmbunătățiți și mai mult perspectivele de carieră, puteți aplica pentru un program de masterat postuniversitar. Pentru mai multe informații despre progres, vă rugăm să contactați Atlantic London.

Autofinanțare

Taxa de școlarizare a cursului va varia în funcție de instituția în care doriți să studiați, precum și de statutul dvs. în Marea Britanie. Cursul este disponibil și pentru studenții din Marea Britanie / UE și internaționali. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla taxa de școlarizare pentru un anumit curs despre care doriți să aflați.

Fonduri guvernamentale – Student Finance England

Dacă sunteți cetățean al Marii Britanii / UE sau locuiți în Marea Britanie pentru o perioadă de ședere nedeterminată, puteți primi sprijin din partea guvernului prin intermediul Student Loan Company pentru a acoperi taxele de școlarizare și unele costuri de trai în timp ce studiați, în funcție de circumstanțele dumneavoastră. Împrumuturile pentru taxa de școlarizare, pentru a acoperi costul total al cursului dvs., sunt plătite direct furnizorului de cursuri. Împrumuturile de întreținere pot fi solicitate în același timp, împrumutându-vă bani la începutul fiecărui termen. Nu va trebui să rambursați împrumutul decât după curs, când câștigați peste un anumit nivel. Studenții pot aplica în continuare pentru subvenții dacă sunt eligibili pentru anumite prestații, sunt invalizi sau au nevoie de ajutor pentru costurile îngrijirii copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#iguru_button_66964b0f668d9 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_66964b0f668d9 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_66964b0f668d9 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_66964b0f668d9 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }
English