Cele mai bune resurse online pentru studenții din UK – Ce trebuie să folosiți pentru a învăța și a scrie mai ușor

În lumea de astăzi, în care informația este la îndemână, resursele online au devenit instrumente esențiale pentru studenți în vederea îmbunătățirii abilităților lor de învățare și scriere. Indiferent dacă urmăriți obținerea unei diplome, îmbunătățirea abilităților de scriere sau căutarea de cunoștințe suplimentare, sfera digitală oferă multe platforme valoroase. În acest ghid, vom explora resurse online de top, special concepute pentru studenții din Regatul Unit.

1. Obține excelență academice

a) Coursera: Colaborând cu universități prestigioase din întreaga lume, Coursera oferă o gamă variată de cursuri, adesea gratuite sau la costuri mici. Puteți aborda subiecte dincolo de curriculum-ul educațional pentru a vă lărgi orizonturile.

b) Khan Academy: Fiind o platformă cunoscută care oferă cursuri gratuite în diverse domenii, Khan Academy furnizează lecții video interactive și exerciții practice. De la matematică la științe umane, studenții își pot consolida cunoștințele în ritmul lor propriu.

c) OpenLearn: Inițiativa OpenLearn aparținând Open University oferă o colecție de cursuri gratuite în diverse discipline. Este o resursă perfectă pentru a vă extinde cunoștințele dincolo de cursul pe care îl faceți.

2. Stăpânirea artei scrierii

a) Grammarly: Cu instrumentele de verificare a gramaticii și ortografiei de la Grammarly, tot ce scrieți va suna mai bine. Fie că este vorba despre un eseu sau un e-mail, această resursă vă asigură că scrierile voastre sunt firești și fără erori.

b) Purdue OWL: Laboratorul OWL al Universității Purdue e un ghid cuprinzător pentru diferite stiluri de scriere, formate de citare și reguli gramaticale. Este o resursă bună pentru îmbunătățirea abilităților de scriere academică.

c) Hemingway Editor: Simplificați propozițiile complexe și îmbunătățiți-vă textele folosind Hemingway Editor. Acest instrument scoate în evidență propozițiile lungi și greoaie, iar astfel, textele voastre pot deveni mai bune.

3. Cercetare și bibliografie…așa cum trebuie!

a) Google Scholar: Google Scholar vă ajută să găsiți articole științifice, teze, cărți și lucrări de la conferințe. Este o comoară de informații pentru căutările și întrebîrile voastre academice.

b) JSTOR: Accesați o bază de date vastă, plină de articole academice, cărți și alte surse pe JSTOR. Este o platformă importantă atât pentru cercetare în profunzime, cât și pentru citări.

c) Cite This For Me: Orice citare sau bibliografie din textele voastre devine mult mai ușoară cu Cite This For Me.

4. Gestionarea timpului și a productivității

a) Tehnica Pomodoro: Adoptați această tehnică și împărțiți sesiunile de studiu în intervale concentrate, sporind eficiența și concentrarea.

b) Trello: Puteți rămâne organizat cu acest sistem vizual de gestionare a proiectelor. Creați panouri pentru cursuri, proiecte și pentru toate sarcinile personale pentru a vă optimiza timpul.

c) Forest: Sporiți-vă productivitatea cu această aplicație care încurajează munca foarte concentrată prin generarea unui copac virtual pentru fiecare sesiune productivă. Utilizarea telefonului este și ea descurajată în acest proces.

Cheia e să îmbinați aceste resurse în mod transparent în rutina academică, adaptându-le stilului de învățare. Pe măsură ce explorați aceste comori online, veți descoperi că abilitățile voastre pot atinge noi culmi.

Folosiți aceste resurse și porniți într-o călătorie de învățare continuă și de creștere personală. Drumul vostru către succes începe printr-un singur clic!

Alegerea unei locuințe studențești în Regatul Unit – ce ar trebui să cauți?

Studiile în străinătate pot fi o experiență incitantă și transformatoare pentru studenți, iar una dintre cele mai importante decizii pe care le vor lua este alegerea locuinței potrivite. Pentru studenții care plănuiesc să își continue studiile în UK, găsirea unei locuințe studențești adecvate este o prioritate de top. Cu o gamă largă de opțiuni disponibile, este esențial să luați în considerare mai mulți factori pentru a asigura un mediu de viață confortabil și propice. În acest ghid, vă vom prezenta diferitele aspecte la care trebuie să acordați atenție atunci când alegeți o locuință studențească în UK. Am scris deja pe larg despre problemele și soluțiile de cazare pentru studenți în Regatul Unit, așa că aruncați o privire la blogul nostru.

Totul se rezumă la locație

Experiența ta în ansamblu poate fi considerabil influențată de locul în care locuiești ca student. Cazarea ideală ar trebui să fie aproape de campusul universității tale, de facilitățile din cartier și de transportul public. Fiind aproape de universitate îți poate permite să te concentrezi mai mult pe studii și viața socială economisind bani și timp prețios în timpul deplasărilor.

 • Buget

Tipul de cazare pentru studenți pe care ți-l poți permite este influențat semnificativ de bugetul tău. Cheltuielile de cazare pot varia semnificativ în Regatul Unit în funcție de oraș și de tipul de locuință pe care îl alegi. Cheltuie un timp pentru a crea un buget realist care să includă cheltuielile pentru alimente, utilități și alte costuri în plus față de chirie. Planifică-ți finanțele corespunzător, deoarece s-ar putea să trebuiască să plătești pentru unele cazări în întregime în avans.

 • Tipul de cazare pentru studenți

Există mai multe tipuri diferite de opțiuni de cazare pentru studenți disponibile în Regatul Unit, fiecare având avantajele și dezavantajele sale. Iată câteva tipuri tipice de care să ții cont:

a. Căminele universitare: Cunoscute și sub numele de cămine studențești, acestea sunt de obicei deținute și gestionate de universități. Ele oferă un mediu de trai practic și prietenos, făcând mai simplu să socializezi și să participi la evenimentele din campus. Cu toate acestea, accesul poate fi restricționat, iar unii studenți ar putea dori mai multă independență.

b. Cămine private: Acestea sunt administrate de companii private și sunt asemănătoare căminelor universitare. De obicei, oferă facilități mai moderne și s-ar putea să fie orientate către anumite categorii de studenți. Deoarece căminele private pot fi mai scumpe, asigură-te că sunt în limita bugetului tău.

c. Case și apartamente – shared living: Închirierea unei case sau a unui apartament împreună cu alți studenți poate fi o opțiune mai economică. Cu toate că vei avea mai mult control asupra spațiului și condițiilor de trai, vei fi și responsabil pentru plata utilităților și a altor obligații.

d. Găzduirea de către localnici: O modalitate excelentă de a te implica complet în cultura britanică și de a-ți îmbunătăți abilitățile lingvistice este să stai cu o familie locală. În special pentru studenții internaționali, aceasta oferă un mediu afectuos și de sprijin.

 • Facilități și dotări

Asigură-te că iei în considerare facilitățile și dotările oferite de locațiile potențiale pentru cazare. Wi-Fi-ul, încălzirea, facilitățile de spălătorie și zonele comune sunt toate amenități necesare. Unele locații pot oferi avantaje suplimentare, cum ar fi săli de sport, spații de studiu sau zone comune pentru socializare. Gândește-te cu atenție la care dintre aceste facilități sunt cele mai importante pentru tine și se potrivesc cu nevoile tale pentru studiu și stil de viață.

Siguranță și securitate

Când alegi o cazare pentru studenți, siguranța trebuie să fie pe primul loc. Pentru a evalua nivelul de siguranță al zonei, verifică statisticile privind criminalitatea și citește recenziile de la locatarii anteriori. De asemenea, confirmă dacă locația dispune de măsuri de siguranță și sisteme de acces securizate.

 • Termenii și durata contractului

Asigură-te că citești și înțelegi cu atenție termenii contractului înainte de a semna orice acord de închiriere. Fii conștient de durata închirierii, eventualele taxe de reziliere anticipată și responsabilitățile pentru întreținere și reparații. Asigură-te că cazarea are opțiuni adecvate dacă ai nevoie de flexibilitate sau ai de gând să rămâi pe perioada vacantelor.

 • Viața socială și comunitate

Realizarea de prietenii și formarea unei comunități solide este ușurată de locuirea în cazare pentru studenți. Verifică dacă locația găzduiește întâlniri sociale sau are zone comune care promovează interacțiunea. Experiența ta universitară poate fi îmbunătățită și te poți simți mai conectat cu colegii tăi dacă ai o viață socială activă.

 • Feedback de la locatarii actuali și anteriori

Poți afla multe despre avantajele și dezavantajele unei proprietăți de închiriat citind recenzii și vorbind cu locatarii actuali sau foști. Verifică recenziile online sau discută cu forumurile pentru studenți pentru a obține feedback sincer cu privire la proprietate și administrare.

Sustenabilitate și impact asupra mediului

Mulți studenți acordă o importanță deosebită problemelor de mediu și vieții sustenabile. Întreabă despre practicile eco-friendly ale locației, opțiunile de reciclare și eficiența energetică dacă aceste aspecte sunt importante pentru tine.

 •  Accesibilitate și cerințe speciale

Asigură-te că cazarea poate să se potrivească cu orice nevoi speciale pe care le poți avea, cum ar fi restricții alimentare sau nevoi de accesibilitate mai exigente. Pentru a discuta în avans despre orice cazare necesară, intră în contact cu furnizorul de cazare.

Luarea unei decizii cu privire la cazarea pentru studenți în Regatul Unit este importantă, pentru că poate avea un impact asupra experienței tale în timpul facultății. Poți găsi o cazare care să se potrivească nevoilor tale și să îmbunătățească progresul academic. Petrece timp căutând și vizitând opțiunile potențiale pentru a lua o decizie informată care va pune bazele unei perioade de studiu reușite, dar și plăcute în Regatul Unit.

Locuințele studențești în UK – Probleme și soluții

Chiriile cresc, cererea depășește oferta și se spune chiar că problema locuințelor pentru studenți a ajuns într-un punct de criză asemănător cu cel din anii 1970. Cazarea studenților în UK este o problemă care afectează zeci de mii de studenți în fiecare an. Deși oferă, pe de o parte, oportunități de independență și de creștere, ea prezintă de asemenea și multe provocări și probleme, precum și limitări personale.

Costurile de cazare continuă să crească

O problemă comună este costul ridicat al cazării pentru studenți. Chiriile în orașele universitare sunt adesea ridicate sau foarte ridicate, ceea ce face dificil ca toți studenții să-și poată găsi o locuință la un preț accesibil. Acest lucru generează o povară financiară și îi poate forța pe unii să facă compromisuri în ceea ce privește calitatea și locația cazării. Încercând să abordeze această problem majoră, unele universități și grupuri studențești colaborează deja pentru a oferi locuințe mai ieftine în campus sau chiar colaborează cu proprietarii locali pentru a negocia chirii mai mici pentru studenți. Cu toate acestea, trebuie făcute mai multe eforturi în acest sens.

Între timp, calitatea scade

O altă provocare este reprezentată de calitatea și întreținerea căminelor studențești. Tot mai mulți studenți locuiesc în clădiri prost întreținute, cu probleme precum umezeala, probleme de încălzire și dăunători, printre altele. Această situație poate avea un impact negativ asupra sănătății și performanțelor academice ale studenților. Pentru a aborda această problemă, universitățile pot stabili reglementări și standarde mai stricte pentru locuințele din afara campusului și se pot asigura că proprietarii respectă cerințele și standardele minime. Inspecțiile regulate și chiar sancțiunile pentru încălcări sunt considerate măsuri care ar putea contribui la îmbunătățirea calității generale a locurilor de cazare.

Preocupările legate de siguranță și incluziune încă persistă

Ideea de a locui într-o zonă necunoscută sau de a locui cu persoane străine îi poate face pe studenți mai vulnerabili la diferite tipuri de infracțiuni. De obicei, universitățile încearcă să îmbunătățească condițiile de securitate prin îndrumări clare privind alegerea unui proprietar de încredere, prin promovarea unor măsuri de siguranță (cum ar fi încuietori și iluminat corespunzător) și prin stabilirea unui sistem de sprijin prin care studenții pot raporta preocupări și incidente. 

Lipsa de locuințe adecvate pentru studenții cu dizabilități reprezintă, de asemenea, o preocupare importantă. Multe locuri nu dispun de facilitățile necesare pentru persoanele cu dizabilități, ceea ce face dificil accesul acestora la educație, în ultimul rând. În acest sens, trebuie să existe o cooperare cu serviciile pentru persoanele cu dizabilități, într-un efort de a identifica opțiuni de cazare adecvate. De asemenea, trebuie să existe și siguranța că proprietarii fac ajustările necesare pentru a răspunde diferitelor nevoi.

Problemele legate de sănătate și de lipsa de adăpost ar putea exploda

Un raport recent realizat de Higher Education Policy Institute a arătat că numărul studenților fără adăpost ar putea crește semnificativ din cauza crizei mai generale a costului vieții. Un sondaj similar a arătat că 1 din 10 studenți s-a confruntat, la un moment dat, cu o problemă profundă privind locuința (în sensul de a fi nevoiți să apeleze la locuințe neconvenționale, pentru scurtă durată). 

Sănătatea psihologică a studenților poate fi, de asemenea, afectată de această gamă de probleme legate de locuințe. Stresul de a găsi o locuință adecvată, comunicarea cu colegii de cameră și izolarea socială pot provoca sentimente de anxietate și singurătate. Universitățile trebuie să se străduie să ajute studenții prin furnizarea de servicii de consiliere, organizarea de evenimente sociale și oferirea unei platforme unde studenții să vorbească, să socializeze și să găsească colegi de cameră cu interese similare.

Pentru fiecare problemă există și o soluție

Pe scurt, cazarea studenților din UK este o chestiune care prezintă un număr de probleme. Rezolvarea acestor probleme și elaborarea unor soluții viabile și durabile va permite universităților, studenților și proprietarilor să lucreze împreună cu scopul de a îmbunătăți experiența generală a vieții de student. Accesul la educație presupune și accesul la condiții de locuit accesibile și sigure, mai ales în cazul studenților internaționali care vin în Regatul Unit, unii dintre ei confruntându-se deja cu dificultăți financiare. 

Pentru acești studenți, cheltuielile de trai ar putea fi diferite în UK față de cele de acasă și tocmai de aceea guvernul oferă sume substanțiale de fonduri pentru studenți sub forma unor împrumuturi de întreținere care pot ajuta cu costurile de trai. De asemenea, noi vă putem ajuta să accesați aceste fonduri în mod gratuit! Vrem ca studenții să se concentreze pe studiile lor și să profite la maximum de experiența lor universitară în Regatul Unit.

Supply Chain Management BSc(Hons)

Acest curs este menit să vă ofere cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a prospera în învățământul superior, chiar dacă nu aveți încrederea sau calificările academice necesare pentru a vă înscrie într-un program de licență tradițional. Este important faptul că acest curs urmează o abordare sistematică, fiecare modul bazându-se pe cunoștințele obținute în cel anterior și include conținut care vă ajută să acumulați noi abilități într-o succesiune logică. Acest lucru vă va permite să obțineți o înțelegere cuprinzătoare și aprofundată a sectorului, precum și a problemelor din lumea reală cu care vă veți confrunta în viitorul dumneavoastră loc de muncă.

Dacă vă gândiți să urmați o carieră în sectorul lanțurilor de aprovizionare, dar nu sunteți sigur că sunteți pregătit pentru studii universitare, atunci diploma noastră de management al lanțurilor de aprovizionare (cu un an de pregătire integrat) ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie. Acest curs este ideal pentru noii veniți, pentru persoanele care lucrează deja în sectorul de afaceri sau pentru tinerii antreprenori care doresc să construiască o companie de la zero.

Veți investiga etica și durabilitatea lanțurilor de aprovizionare globale folosind metode și instrumente profesioniste. De asemenea, veți absolvi cu un set de abilități manageriale și de specialitate care sunt foarte solicitate în mediul de afaceri. Cursul BSc (Hons) Supply Chain Management oferă o educație de afaceri integrată și orientată spre viitor, care acoperă principalele discipline și domenii operaționale ale afacerilor, cu accent pe sprijinirea studenților în dezvoltarea abilităților și competențelor necesare pe piața muncii.

Durată: 3 ani(4 ani cu anul de pregătire);
Cursurile încep în:  Ianuarie / Aprilie/ August / Septembrie;

Fie că doriți să lucrați pentru o firmă existentă, să vă creați propria firmă sau să deveniți consultant, cursul vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a explora numeroase drumuri profesionale.

Viitoarele oportunități de angajare includ:

 • Logistics manager
 • Supply chain manager
 • Supply chain solution analyst
 • Strategic sourcing manager
 • Procurement manager/specialist
 • Commodities manager
 • Quality manager
 • Production planner
 • Purchasing manager

În același timp, vă puteți continua studiile, specializându-vă într-un domeniu specific de interes sau explorând ceva nou. Consultați cursurile noastre postuniversitare.

 • Vârsta minimă: 18 ani 
 • Studentii trebuie să prezinte dovada celei mai înalte calificări obținute (de exemplu, diplomă de liceu / bacalaureat / diplomă de nivel 3) sau experiență profesională relevantă 
 • Studentii din străinătate trebuie să demonstreze un nivel aprobat de competență în utilizarea limbii engleze 
 • Studentii trebuie să participe la un interviu cu un membru al echipei de admitere 
 • Studentii trebuie să aducă diplomele originale în momentul înregistrării

Anul de pregătire (foundation year)

Acest an e perfect dacă aveți nevoie de puțin sprijin pentru a vă începe călătoria spre învățământul superior, oferindu-vă abilități de studiu și îndrumare la fiecare pas.

 • Preparing for University Success
 • Exploring the Business Environment
 • Advancing your Academic Skills
 • Becoming an Effective Leader
 • Planning for Your Future Success
 • Investigation & Innovation Project

Anul 2

 • Business Research Methods and Analysis
 • Business Consulting
 • Principles of Procurement and Contract Management
 • Governance in a Global Business Environment
 • Introduction to Project Management
 • Digital Skills and Professional Development
 • Technology and Innovation

Anul 3

 • Operations and Supply Chain Management
 • Agile Project Management
 • Sustainable and Circular Supply Chain Management
 • Applied Logistics Management
 • Operational Risk and Resilience
 • Data Analytics and Management

Anul 4

 • Digital Supply Chain 4.0
 • Strategic Supply Chain Management
 • Quality Management
 • Social Value Networks
 • Logistics & Supply Chain Research Project

 

Evaluare

Examenele noastre au scopul de a vă ajuta să vă aplicați cunoștințele în situații reale. Acest lucru înseamnă că veți putea să arătați modul în care veți contribui la transformarea operațiunilor și funcțiilor lanțului de aprovizionare în viitorul loc de muncă. Formele de evaluare includ:

 • Analiza reflexivă
 • Planuri de lanț de aprovizionare și logistică
 • Planuri de implicare a părților interesate
 • Modele și motoare de lanț de aprovizionare și logistică
 • Lucrări de evaluare software
 • Strategii de transformare a lanțului de aprovizionare și a logisticii

Autofinanțare

Taxa de școlarizare a cursului poate varia în funcție de instituția pe care ai ales-o, precum și de statutul tau în Marea Britanie. Cursul este disponibil atat pentru studenții din Marea Britanie / UE, cat si pentru studentii internaționali.

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla taxa de școlarizare pentru un anumit curs.

Fonduri guvernamentale – Student Finance England

Dacă esti cetățean al Marii Britanii sau UE si ai primit statutul de rezidenta (Pre-settled, Settled status), poti primi sprijin din partea guvernului prin intermediul Student Loan Company pentru a acoperi taxele de școlarizare și unele costuri de trai pe timpul studiului, în funcție de circumstanțele tale.

Împrumutul pentru taxa de școlarizare care acoperă costul total al cursului va fi plătit direct institutiei.

Poti aplica, în același timp, si pentru un împrumut de întreținere, care te va ajuta să iti acoperiți unele cheltuieli. Acest împrumut va fi plătit direct în contul tau bancar la începutul fiecărui termen/semestru.

Aceste imprumuturi nu vor fi platite pana cursul nu este terminat , si pana cand nu vei castiga peste un prag stabilit de Student Finance England.

Studenții pot aplica, de asemenea, si pentru alte subvenții, în funcție de disponibilitate și eligibilitate, cum ar fi subventia pentru costurile de îngrijire a copiilor.

Poți folosi calculatoarele de mai jos pentru a estima suma de Maintenance Loan pe care o poți primi și cât va trebui sa rambursezi dupa finalizarea studiilor. Trebuie doar să introduci venitul lunar, orașul în care vrei să aplici și dacă locuiești cu părinții. 

Loading

Descarcă gratuit Ebook-ul nostru
Dacă vrei să studiezi în Marea Britanie și ai nevoie de ajutor, ai venit în locul potrivit! Atlantic London ți-a pregătit un ebook gratuit cu toate informațiile de care ai nevoie. Doar completează datele și descarcă ebook-ul!

Loading

She InShe In
10:22 25 Jan 23
Recomand cu incredere .Georgiana este persoana cu care am colaborat si pot spune ca este de foarte mare ajutor . A raspuns mereu intrebarilor mele si a fost implicata in tot procesul inscrierii .
Miku barbuMiku barbu
05:08 12 Jan 23
Servici de inalta calitate, totul gratuit si oricand ai nevoie de un raspuns il primesti instant.M-am inscris la facultate si m-au ajutat cu actele pentru finantare totul gratuit.Recomand cu incredere
Daria BabtanDaria Babtan
19:06 19 Dec 22
Atlantic London este o instituție care ma impresionat. Staff-ul lor se dedica mult noilor stundenti si sunt mereu pregătiți sa răspundă la toate întrebările pe care le ai, au multe cursuri disponibilele in diferite domenii.O recomand din suflet pe Lavinia Alamita, mi-a raspuns la toate întrebările, m-a ajutat sa rezolv probleme întâmpinate și s-a implicat mult in tot parcursul de înscriere.Asemenea recomant Atlantic London pentru cei interesați!
Gabriel GhituGabriel Ghitu
15:03 19 Dec 22
Am fost foarte mulțumit de ajutorul oferit de aceasta agenției. Georgiana Szolosi a fost consultatul meu si vreau sa ii multumesc pentru profesionalismul ei.Multumesc inca odata pentru tot!Recomand Atlantic London Education
Silviu AncelottiSilviu Ancelotti
13:53 19 Dec 22
Servicii foarte profesionale și accesibile.Georgiana ma ajutat pe tot parcursul aplicației iar procesul de admitere a fost mult mai ușor datorita ei.Recomand cu încredere!
js_loader

Project Management BSc (Hons)

În prezent, managementul de proiect este utilizat practic în toate sectoarele globale, inclusiv în inginerie, tehnologie, educație, managementul evenimentelor, programe comunitare și de mediu, turism și o varietate de alte afaceri creative, dar și orientate spre servicii. Veți beneficia de predare din partea unor cadre didactice cu experiență reală în industrie, dacă optați să studiați acest curs.

Programul a fost creat pentru a vă oferi abilitățile necesare pentru o carieră în managementul proiectelor, chiar dacă nu aveți încrederea academică sau calificările necesare pentru a vă înscrie la un program de licență tradițional. Dacă lucrați deja în această disciplină sau vă gândiți la o carieră în domeniul managementului de proiect, atunci acest curs este perfect. Cursul nostru de Project Management este conceput pentru a permite angajarea într-o gamă diversă de medii de lucru.

Cursul se bazează pe tendințele actuale de cercetare și pe cele mai bune practici din industrie, și vă va pregăti pentru o carieră în orice organizație, într-o varietate de industrii. Vă oferim oportunitatea de a investiga aspecte tehnologice semnificative și descoperiri în domeniul managementului de proiect, legate de operațiunile, logistica și optimizarea lanțului de aprovizionare prin intermediul unor module special concepute.

 

Durata cursului: 3 ani (4 ani cu anul de pregătire)

Pentru că există posibilități de angajare pentru profesioniștii în managementul proiectelor în sectorul public, privat și în sectorul terțiar, această diplomă vă va oferi instrumentele necesare pentru a vă atinge potențialul maxim.

După finalizarea cursului, veți putea lua o decizie informată cu privire la viitorul parcurs profesional, iar rolurile profesionale viitoare pot include:

 • Project assistant or coordinator
 • Project manager or project lead
 • Implementation or change manager
 • Project management consultant
 • Programme or portfolio manager
 • Technical project manager
 • Technical project lead
 • Business project lead
 • Project planner or risk analyst

Totodată, vă puteți continua studiile, specializându-vă într-un domeniu de interes sau explorând p specializare nouă. Consultați cursurile noastre postuniversitare.

 • Vârsta minimă: 18 ani;
 • Solicitanții trebuie să depună dovezi ale studiilor anterioare certificate (de exemplu, diploma de școală secundară / bacalaureat / calificarea de nivel 3) și / sau experiența profesională relevantă;
 • Cererile de la candidați maturi fără calificări formale sunt binevenite, cu condiția să poată demonstra niveluri adecvate de abilități și experiență relevante.
 • Dacă nu puteți îndeplini cerințele de intrare pentru acest curs, este posibil să fiți eligibil pentru cursul nostru de fundație. Acesta este un an suplimentar de studiu pentru a vă pregăti pentru gradul complet.
 • Solicitanții care nu au limba engleză ca limbă maternă vor trebui să demonstreze un nivel aprobat de competență în utilizarea limbii engleze.
 • Solicitanții trebuie să aducă certificatele originale atunci când vin la înregistrare;

Anul de pregătire (foundation year)

Acest an e perfect dacă aveți nevoie de puțin sprijin pentru a vă începe călătoria spre învățământul superior, oferindu-vă abilități de studiu și îndrumare la fiecare pas.

 • Preparing for University Success
 • Exploring the Business Environment
 • Advancing your Academic Skills
 • Becoming an Effective Leader
 • Planning for Your Future Success
 • Investigation & Innovation Project

Anul 2

 • Business Research Methods and Analysis
 • Business Consulting
 • Principles of Procurement, Financial Control and Contract Management
 • Governance in a Global Business Environment
 • Introduction to Project Management
 • Elective: Digital Skills & Professional Development
 • Elective: Technology and Innovation

Anul 3

 • Business Research Methods and Analysis
 • Business Consulting
 • Principles of Procurement, Financial Control and Contract Management
 • Governance in a Global Business Environment
 • Introduction to Project Management
 • Elective: Digital Skills & Professional Development
 • Elective: Technology and Innovation

Anul 4

 • Business Research Methods and Analysis
 • Business Consulting
 • Principles of Procurement, Financial Control and Contract Management
 • Governance in a Global Business Environment
 • Introduction to Project Management
 • Elective: Digital Skills & Professional Development
 • Elective: Technology and Innovation

 

Evaluare

Veți putea să vă adaptați progresul la modul în care doriți să contribuiți la transformarea funcțiilor de management de proiect în viitoarea profesie. Pe parcursul cursului, veți avea ocazia să aplicați ceea ce ați învățat prin examene suplimentare, cum ar fi:

 • Elaborarea de portofolii
 • Produse de lucru
 • Evaluări de risc
 • Analiza reflexivă
 • Prezentări narate
 • Rapoarte de studiu de caz

Autofinanțare

Taxa de școlarizare a cursului poate varia în funcție de instituția pe care ai ales-o, precum și de statutul tau în Marea Britanie. Cursul este disponibil atat pentru studenții din Marea Britanie / UE, cat si pentru studentii internaționali.

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla taxa de școlarizare pentru un anumit curs.

Fonduri guvernamentale – Student Finance England

Dacă esti cetățean al Marii Britanii sau UE si ai primit statutul de rezidenta (Pre-settled, Settled status), poti primi sprijin din partea guvernului prin intermediul Student Loan Company pentru a acoperi taxele de școlarizare și unele costuri de trai pe timpul studiului, în funcție de circumstanțele tale.

Împrumutul pentru taxa de școlarizare care acoperă costul total al cursului va fi plătit direct institutiei.

Poti aplica, în același timp, si pentru un împrumut de întreținere, care te va ajuta să iti acoperiți unele cheltuieli. Acest împrumut va fi plătit direct în contul tau bancar la începutul fiecărui termen/semestru.

Aceste imprumuturi nu vor fi platite pana cursul nu este terminat , si pana cand nu vei castiga peste un prag stabilit de Student Finance England.

Studenții pot aplica, de asemenea, si pentru alte subvenții, în funcție de disponibilitate și eligibilitate, cum ar fi subventia pentru costurile de îngrijire a copiilor.

Poți folosi calculatoarele de mai jos pentru a estima suma de Maintenance Loan pe care o poți primi și cât va trebui sa rambursezi dupa finalizarea studiilor. Trebuie doar să introduci venitul lunar, orașul în care vrei să aplici și dacă locuiești cu părinții. 

Loading

Descarcă gratuit Ebook-ul nostru
Dacă vrei să studiezi în Marea Britanie și ai nevoie de ajutor, ai venit în locul potrivit! Atlantic London ți-a pregătit un ebook gratuit cu toate informațiile de care ai nevoie. Doar completează datele și descarcă ebook-ul!

Loading

She InShe In
10:22 25 Jan 23
Recomand cu incredere .Georgiana este persoana cu care am colaborat si pot spune ca este de foarte mare ajutor . A raspuns mereu intrebarilor mele si a fost implicata in tot procesul inscrierii .
Miku barbuMiku barbu
05:08 12 Jan 23
Servici de inalta calitate, totul gratuit si oricand ai nevoie de un raspuns il primesti instant.M-am inscris la facultate si m-au ajutat cu actele pentru finantare totul gratuit.Recomand cu incredere
Daria BabtanDaria Babtan
19:06 19 Dec 22
Atlantic London este o instituție care ma impresionat. Staff-ul lor se dedica mult noilor stundenti si sunt mereu pregătiți sa răspundă la toate întrebările pe care le ai, au multe cursuri disponibilele in diferite domenii.O recomand din suflet pe Lavinia Alamita, mi-a raspuns la toate întrebările, m-a ajutat sa rezolv probleme întâmpinate și s-a implicat mult in tot parcursul de înscriere.Asemenea recomant Atlantic London pentru cei interesați!
Gabriel GhituGabriel Ghitu
15:03 19 Dec 22
Am fost foarte mulțumit de ajutorul oferit de aceasta agenției. Georgiana Szolosi a fost consultatul meu si vreau sa ii multumesc pentru profesionalismul ei.Multumesc inca odata pentru tot!Recomand Atlantic London Education
Silviu AncelottiSilviu Ancelotti
13:53 19 Dec 22
Servicii foarte profesionale și accesibile.Georgiana ma ajutat pe tot parcursul aplicației iar procesul de admitere a fost mult mai ușor datorita ei.Recomand cu încredere!
js_loader

Cele mai bune destinații pentru o vacanță de vară în Regatul Unit în 2023

Perioada perfectă pentru a descoperi peisajele variate, istoria bogată și cultura Regatului Unit este vara. Zona oferă o gamă de locuri ideale pentru vacanța de vară, de la litoralul care îți taie răsuflarea la peisajul rural superb. Iată 8 dintre cele mai tari destinații pentru o vacanță de vară memorabilă în 2023.

1.Cornwall: Această regiune din sud-vestul Angliei are plaje magnifice și peisaje de coastă care te șochează. Locații populare precum St Ives, Newquay și Padstow oferă combinația perfectă de soare, surf și orașe de la malul mării.

2. Scottish Highlands: Highlands-ul scoțian oferă o escapadă pentru iubitorii de natură. Explorați peisajele uluitoare din Parcul Național Cairngorms, faceți o drumeție în jurul zonei Loch Ness sau parcurgeți North Coast 500, un drum superb care trece pe lângă munți impunători și castele foarte vechi.

4. Lake District: Binecunoscutul Lake District este un paradis pentru pasionații de activități în aer liber și chiar și pentru pasionații de cărți. Aici vedeți lacuri superbe și peisaje impresionante în acest sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. De asemenea, puteți vizita Beatrix Potter’s Hill Top, vechea reședință a adoratei autoare de cărți pentru copii. Puteți și să urcați pe Scafell Pike, cel mai înalt vârf din toată Anglia.

5. Edinburgh: Capitala Scoției este un loc dinamic, istoric, cu o atmosferă de vară. Puteți vizita istoricul Castel Edinburgh și să participați la faimosul Edinburgh Festival Fringe, un festival de artă și cultură. Nu uitați să urcați pe Arthur’s Seat!

6. Comitatul Pembrokeshire din Țara Galilor prezintă peisaje de coastă care îți taie răsuflarea, dar și o gamă largă de puncte de atracție în aer liber. Puteți vizita St Davids, cel mai mic oraș din Regatul Unit, cu o catedrală uimitoare, și puteți explora Coast National Park, unde să faceți caiac-canoe sau coasteering.

7. Insula Skye: Insula Skye, care se află pe coasta de vest a Scoției, este recunoscută pentru peisajele sale deosebite. Aici se află faimosul castel Eilean Donan, formațiuni stâncoase suprarealiste și Fairy Pools. Zona este și un paradis al fotografilor, întrucât peisajul include binecunoscutul Old Man of Storr.

8. Bath: Orașul medieval Bath vă poate cufunda în istorie și cultură. Aici turiștii explorează băile romane și arhitectura uluitoare, și se relaxează în apele termale naturale de la Thermae Bath Spa. Nu uitați să vizitați Bath Abbey și să vă plimbați pe minunatul Pulteney Bridge.

9. Norfolk Broads: Această rețea neobișnuită de râuri și lacuri poate fi destinația ideală de vară – orașe și sate pitorești precum Wroxham și Horning, râuri liniștite și animale sălbatice în rezervații naturale. Broads oferă o locație liniștită și atractivă pentru o vacanță plină de odihnă.

Regatul Unit e un loc minunat pentru excursii pe timp de vară, din moment ce fiecare regiune are propriul farmec, istorie și frumusețe naturală. Indiferent ce vă place să faceți în vacanță, sigur găsiți ceva pe gustul vostru în această regiune diversă și atrăgătoare…fie că vă plac aventurile pe litoral, excursiile culturale în orașe sau vacanțele liniștite la țară.

Dacă sunteți în căutarea unor destinații neobișnuite pentru vacanța de vară, luați în considerare aceste opțiuni de mai jos.

 • Portmeirion, Țara Galilor: Acest sat unic din nordul Țării Galilor este cunoscut pentru arhitectura colorată în stil italian – grădini frumoase, priveliști de coastă și o atmosferă unică.
 • Giant’s Causeway, Irlanda de Nord: Acest sit din patrimoniul mondial UNESCO este cunoscut pentru remarcabilele coloane hexagonale de bazalt formate de activitatea vulcanică. Peisajul de coastă îl face o destinație de vară foarte atractivă.
 • Dark Hedges, Irlanda de Nord: Popularitatea acestui tunel natural spectaculos a crescut atunci când a fost prezentat în serialul Game of Thrones, ceea ce i-a sporit mult atractivitatea pentru turiști.
 • Coasta Jurassic, Dorset: Cei 150 de kilometri de coastă superbă fac din acest sit din Patrimoniul Mondial UNESCO o capodoperă. Zona conține formațiuni stâncoase vechi de milioane de ani.
 • Dungeness, Kent: Cunoscut pentru peisajul care pare din altă lume, Dungeness are plaje, un far și o centrală nucleară. Dimensiunea zonei și farmecul suprarealist fac din această regiune o destinație atractivă de vară.

Beneficiile industriei self storage – Cum pot beneficia studenții britanici?

Folosirea unităților de depozitare poate fi foarte avantajoasă pentru studenții din întreaga lume. De fapt, o bună parte a acestei industrii este destinată studenților și nevoilor lor în ceea ce privește spațiul și bunurile personale.

Haideți să analizăm câteva dintre avantajele pe care studenții le pot obține prin utilizarea unităților de depozitare de tip self storage:

 1. Spațiu suplimentar pentru lucrurile tale – Mulți studenți locuiesc în apartamente sau cămine înghesuite, cu puțin spațiu pentru toate lucrurile lor. Unitățile de depozitare sunt folosite în principal pentru articole sezoniere, piese de mobilier, articole sportive și alte bunuri de care studenții nu au nevoie în fiecare zi.
 2. Te ajută când te muți – În timpul anilor de facultate, studenții trebuie să călătorească frecvent între diferite orașe sau țări. Astfel, îți poți depozita cu ușurință lucrurile în spații de tip self-storage pe parcursul etapelor de tranziție, iar acest lucru face ca mutarea să fie o experiență mult mai ușoară și mult mai puțin stresantă.
 3. Depozitarea lucrurilor pe timp de vară – Deseori, studenții nu doresc să-și aducă toate lucrurile cu ei atunci când se întorc acasă pentru vacanța de vară. Self-storage-ul oferă un loc sigur pentru a-ți păstra bunurile până când te întorci la facultate pentru semestrul următor.
 4. Studenții care participă la programe de studiu în străinătate sunt deseori nevoiți să își lase bunurile undeva. O opțiune sigură și foarte practică pentru stocarea lor până la întoarcere este self-storage-ul – facilitățile de acest fel sunt din ce în ce mai răspândite astăzi.
 5. Ordine în spațiul tău -Utilizând self-storage, studenții pot să-și păstreze un spațiu de locuit ordonat și organizat, ceea ce poate contribui la o atmosferă favorabilă studiului. Oamenii au uneori tendința de a păstra lucruri mai mult timp decât chiar trebuie, așa că aceste unități sunt o modalitate excelentă de a face loc.
 6. Acces la bunurile personale – Aproape toate unitățile de self-storage oferă ore de acces flexibile (sau chiar acces nonstop), astfel încât studenții își pot lua bunurile oricând au nevoie de ele. Această adaptabilitate este foarte utilă în special pentru situațiile în care vei avea rapid nevoie de anumite lucruri.
 7. Siguranță – Unitățile de self-storage oferă caracteristici de siguranță, inclusiv camere de securitate, intrare privată și încuietori individuale pe unități. Studenții pot beneficia de liniște, știind că bunurile lor sunt complet în siguranță.

Regatul Unit are un număr foarte mare de facilități de self-storage, asta pentru că industria a cunoscut o creștere extraordinară în ultima vreme. Există opțiuni atât în marile orașe, cât și în locații rurale.

Există o varietate de dimensiuni, facilități, servicii și prețuri, dar există și site-uri web care te pot ajuta să compari furnizorii de spații de depozitare din UK. Atunci când alegi o opțiune, e esențial să examinezi factori precum locația, măsurile de securitate, orele de acces, curățenia, serviciul clienți și prețurile. Durata închirierii este, de asemenea, o variabilă care poate afecta prețul. În funcție de acești factori, costul lunar tipic de închiriere pentru o unitate poate varia de la aproximativ 20 de lire sterline la 200 de lire sterline. Prețul depinde în primul rând de dimensiunea spațiilor.

 • Unități mici (de obicei între 2 și 5 metri pătrați, între 20 și 60 de lire sterline pe lună) – bune pentru câteva cutii, piese de mobilier de mici dimensiuni sau, în general, bunuri mici.
 • Unități medii (de obicei între 5 și 10 metri pătrați, între 50 și 150 de lire sterline pe lună) – pot stoca mobilierul unei garsoniere sau al unui apartament mai mic.
 • Unități mari (de obicei între 10 și 20 de metri pătrați, între 100 și 200 de lire sterline sau mai mult pe lună) – potrivite pentru tot ce intră într-o casă mai mare.

Aceste costuri sunt aproximative și depind de locație, cerere și facilitățile specifice ale unității de depozitare. Dacă ești student, examinează mai multe opțiuni înainte de a alege una care să-ți satisfacă cerințele unice.

Așadar, dacă nu mai ai loc în casă, ar trebui să iei în considerare această oportunitate!

Modificările esențiale privind finanțarea studenților în UK în 2023

Sistemul de finanțare a studenților este în continuă schimbare, în funcție de ceea ce au nevoie studenții, de ceea ce pot oferi guvernul și instituțiile, precum și de economia generală a Regatului Unit. Dacă ești deja student în UK sau te gândești să te înscrii la un curs și să urmezi studii superioare aici, trebuie să cunoști schimbările pe care le va aduce anul 2023.

După cum probabil știi, finanțarea studenților este împărțită în împrumuturi pentru taxele de școlarizare (tuition fee loans), care acoperă costurile programului educațional, și împrumuturi de întreținere (maintenance loans), care sunt menite să ajute cu cheltuielile de trai. Se spune că noile împrumuturi sub schema “Plan 5″ a guvernului vor face ca finanțarea studenților să fie mai scumpă pentru viitorii studenți, dar studenții sau absolvenții actuali nu vor fi afectați de schimbări.

Majoritatea studenților sau absolvenților actuali sunt familiarizați cu schema anterioară, și anume împrumuturile din Planul 2, însă, în cadrul noului plan, absolvenții vor trebui să ramburseze aproape dublul sumei inițiale, de-a lungul vieții lor. Împrumuturile din Planul 5 vor intra în vigoare pentru studenții care încep cursurile începând cu luna august a anului 2023.

Așadar, care e mai exact partea proastă?

 • Studenții vor rambursa împrumuturile timp de 40 de ani, în loc de 30.

Știm faptul că un număr mare de studenți nu ajung să-și plătească integral împrumuturile. În schema Planului 2 de împrumuturi, orice datorie a studenților este anulată după 30 de ani, începând cu luna aprilie după absolvire. În cadrul noului Plan 5 de împrumuturi, rambursările se vor face pe parcusul a 40 de ani, în loc de 30. Faptul că împrumuturile sunt șterse la 50 de ani, în comparație cu 60 de ani, de exemplu, este în mod clar o schimbare cu un impact semnificativ.

 • Pragul salarial de rambursare va scădea

Studenții și absolvenții actuali știu că trebuie să ramburseze 9% din veniturile lor de peste 27.295 de lire sterline. Acest prag va scădea, deoarece, conform noului plan, studenții care câștigă 25.000 de lire sau mai mult, vor trebui să facă rambursări de împrumuturi. Pentru un salariu anual de 30.000 de lire sterline, acest lucru înseamnă o schimbare de la o rată de rambursare de 243 de lire pe an, la 450 de lire pe an. 

 • Împrumuturile de tip maintenance nu țin pasul cu inflația

Deși nu este neapărat ceva ce poate fi inclus îm modificările din Planul 5, acest aspect este relevant pentru persoanele care doresc să urmeze studii superioare aici. În contextul creșterii prețurilor, precum și al crizei costului vieții, împrumuturile de întreținere vor crește cu puțin sub 3%, nefiind astfel în concordanță cu inflația. Așadar, nu există o creștere proporțională. Dacă împrumuturile de întreținere nu cresc mai mult, studenții vor “pierde” 1 500 de lire pe an. Practic, împrumutul maxim va fi cu 1 500 de lire mai mic decât ar trebui să fie.

Partea bună este că ratele dobânzilor vor scădea

Studenții care beneficiază de împrumuturi în cadrul Planului 2 plătesc o dobândă anuală care se bazează pe RPI, care reprezintă o măsură a inflației, și o dobândă suplimentară de 3%. Împrumuturile din Planul 5 elimină procentul suplimentar de 3% și vor lua în considerare doar indicele RPI. Privind acest aspect doar prin prisma dobânzilor, Planul 5 introduce împrumuturi mai ieftine, în comparație cu împrumuturile din Planul 2. Teoretic, creșterea dobânzilor ajută la combaterea inflației, dar în cadrul noului plan de împrumuturi, se crede că cei 3% suplimentari pot fi eliminați, spre beneficiul studenților și al sistemului de împrumuturi.

Sunt prevăzute și alte modificări pentru 2025

Unele planuri noi presupun divizarea programelor universitare începând cu 2025, astfel încât împrumuturile să poată fi accesate pentru anumite module, studii part-time și așa mai departe. Autoritățile de reglementare au indicat recent unele modificări privind dreptul la împrumuturi pe toată durata vieții (Lifelong Loan Entitlement), care sunt menite să sporească accesul la cursuri și fonduri. Împrumuturile de întreținere vor fi puse la dispoziția studenților care urmează cursuri tehnice și part-time, iar primele astfel de împrumuturi, prin intermediul LLE, vor fi disponibile în 2025. Cu toate acestea, cursanții la distanță (remote) nu vor putea accesa fonduri de întreținere.

De ce ar trebui să iei în continuare în considerare posibilitatea de a merge la studii în UK?

Valoarea diplomelor universitare a suferit întotdeauna schimbări, iar modificările actuale nu sunt o excepție. Totuși, această valoare a unei diplome crește substanțial potențialul de câștig al unei persoane, așa că majoritatea absolvenților consideră că merită efortul. Este important să cunoașteți situația, astfel încât să fiți conștienți de cât va trebui probabil să rambursați. În cele din urmă, credem cu fermitate că diplomele universitare din UK sunt o oportunitate deoebită, deoarece absolvenții câștigă, în medie, 36.000 de lire sterline pe an, cu peste 10.000 de lire sterline mai mult decât salariul mediu în cazul celor care nu au o diplomă.

Construction Management (BA)

Asigurarea faptului că un proiect de construcție se desfășoară fără probleme, cu suficiente materiale, echipamente, muncitori și bani pentru a-l livra, este o sarcină uriașă. La fel, monitorizarea calității și progresului construcției. Acest curs va va oferi cunoștințele și contactele necesare pentru a va asuma acest tip de responsabilitate. Veți învăța o gamă largă de abilități în primul an, împărtășind module cu Inginerie civilă și Topografie. Ulterior puteți alege să vă specializați în discipline specifice de management al construcțiilor. Există atât de multe aspecte ale managementului construcțiilor – sortarea resurselor, materialelor și a forței de muncă, planificarea rutelor de transport.

Totul este despre ceea ce numim „managementul lanțului de aprovizionare”. Trebuie să vă asigurați că totul funcționează eficient – și asta înseamnă multă muncă în multe domenii diferite. Trebuie să aveti bune abilități interpersonale și să fiti confortabil să lucrati ca parte a unei echipe mari.De asemenea, trebuie să țineți cont de cerințele clientului dvs. în orice moment. Acest curs vă va ajuta să învățați cum să jonglați cu toate aceste responsabilități cu succes.

Durata cursului: 3 ani/4 ani fiind inclus si anul de baza

OPORTUNITATI DE ANGAJARE

 • Facilities Manager.
 • Site Engineer.
 • Building Surveyor.
 • Building Services Engineer.
 • Sustainability Consultant.

*si altele.

-Varsta minima 18 ani

– Studentii trebuie să prezinte fie diplomă de liceu/bacalaureat/calificare de nivel 3 sau experiență de lucru relevantă

– Studentii care nu au limba engleză ca primă limbă vor trebui să demonstreze un nivel aprobat de competență în utilizarea limbii engleze

– Un interviu cu colegiul este obligatoriu înainte de înscrierea studenților

– Studentii trebuie să aducă diplomele originale atunci când vin la înregistrare

Anul 1

 1. Introduction to the Build Environment 
 2. Build Technology and Design
 3. Indoor Environment and Building Services 1
 4. Land and Construction Surveying 
 5. Construction Materials for Build Environment

 

Anul 2 

 1. Construction Project Management Professional Practice
 2. Cost and Contract Administration
 3. Construction Methods and Technology 
 4. Indoor Environment and Building Services
 5. Construction Project Management
 6. Building information Modelling

EVALUARE

Prelegerile, seminariile, proiectele de grup și e-learning sunt printre metodele de predare utilizate. Examenele scrise, studiile de caz, temele, proiectele și rapoartele sunt toate exemple de metode de evaluare.

 

PROGRES

 

De-a lungul diplomei, veți dobândi cunoștințe și înțelegeri treptate și progresiv mai profunde despre managementul construcțiilor. De asemenea, puteți urma o diplomă de master în acest domeniu.
Autofinanțare

Taxa de școlarizare a cursului poate varia în funcție de instituția pe care ai ales-o, precum și de statutul tau în Marea Britanie. Cursul este disponibil atat pentru studenții din Marea Britanie / UE, cat si pentru studentii internaționali.

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla taxa de școlarizare pentru un anumit curs.

Fonduri guvernamentale – Student Finance England

Dacă esti cetățean al Marii Britanii sau UE si ai primit statutul de rezidenta (Pre-settled, Settled status), poti primi sprijin din partea guvernului prin intermediul Student Loan Company pentru a acoperi taxele de școlarizare și unele costuri de trai pe timpul studiului, în funcție de circumstanțele tale.

Împrumutul pentru taxa de școlarizare care acoperă costul total al cursului va fi plătit direct institutiei.

Poti aplica, în același timp, si pentru un împrumut de întreținere, care te va ajuta să iti acoperiți unele cheltuieli. Acest împrumut va fi plătit direct în contul tau bancar la începutul fiecărui termen/semestru.

Aceste imprumuturi nu vor fi platite pana cursul nu este terminat , si pana cand nu vei castiga peste un prag stabilit de Student Finance England.

Studenții pot aplica, de asemenea, si pentru alte subvenții, în funcție de disponibilitate și eligibilitate, cum ar fi subventia pentru costurile de îngrijire a copiilor.

Poți folosi calculatoarele de mai jos pentru a estima suma de Maintenance Loan pe care o poți primi și cât va trebui sa rambursezi dupa finalizarea studiilor. Trebuie doar să introduci venitul lunar, orașul în care vrei să aplici și dacă locuiești cu părinții. 

Loading

Descarcă gratuit Ebook-ul nostru
Dacă vrei să studiezi în Marea Britanie și ai nevoie de ajutor, ai venit în locul potrivit! Atlantic London ți-a pregătit un ebook gratuit cu toate informațiile de care ai nevoie. Doar completează datele și descarcă ebook-ul!

Loading

She InShe In
10:22 25 Jan 23
Recomand cu incredere .Georgiana este persoana cu care am colaborat si pot spune ca este de foarte mare ajutor . A raspuns mereu intrebarilor mele si a fost implicata in tot procesul inscrierii .
Miku barbuMiku barbu
05:08 12 Jan 23
Servici de inalta calitate, totul gratuit si oricand ai nevoie de un raspuns il primesti instant.M-am inscris la facultate si m-au ajutat cu actele pentru finantare totul gratuit.Recomand cu incredere
Daria BabtanDaria Babtan
19:06 19 Dec 22
Atlantic London este o instituție care ma impresionat. Staff-ul lor se dedica mult noilor stundenti si sunt mereu pregătiți sa răspundă la toate întrebările pe care le ai, au multe cursuri disponibilele in diferite domenii.O recomand din suflet pe Lavinia Alamita, mi-a raspuns la toate întrebările, m-a ajutat sa rezolv probleme întâmpinate și s-a implicat mult in tot parcursul de înscriere.Asemenea recomant Atlantic London pentru cei interesați!
Gabriel GhituGabriel Ghitu
15:03 19 Dec 22
Am fost foarte mulțumit de ajutorul oferit de aceasta agenției. Georgiana Szolosi a fost consultatul meu si vreau sa ii multumesc pentru profesionalismul ei.Multumesc inca odata pentru tot!Recomand Atlantic London Education
Silviu AncelottiSilviu Ancelotti
13:53 19 Dec 22
Servicii foarte profesionale și accesibile.Georgiana ma ajutat pe tot parcursul aplicației iar procesul de admitere a fost mult mai ușor datorita ei.Recomand cu încredere!
js_loader

BSc (Hons) Sport and Exercise Nutrition

Nutriția în sport este tot mai de interes, atât ca domeniu de cercetare științifică, cât și ca preocupare zilnică a oamenilor. Acest curs îndeplinește standardele impuse de Registrul de Nutriție pentru Sport și Exerciții Fizice, iar studenții au acces la o infrastructură sportivă excelentă. Aici învățați despre factorii care contribuie la succesul sportiv, studiind știința și practica nutriției în acest domeniu.

Studenții vor explora relațiile complexe dintre nutriție și performanța fizică într-o serie de sporturi diferite. Ei vor fi încurajați să-și dezvolte abilitățile de gândire critică, precum și abilitățile de cercetare într-o industrie de nutriție sportivă care e din ce în ce mai complexă.

Durata cursului: 3 ani

Date de începere: Ianuarie/Aprilie/August/Septembrie

Acestea sunt câteva dintre cele mai populare opțiuni de carieră în rândul absolvenților acestui curs:

 • Exercise physiologist
 • Gym manager, personal trainer
 • Sports administrator
 • Sports coach
 • Sports therapist
 • Sports development officer
 • Health improvement practitioner
 • Sports and exercise psychologist

Vârsta minimă: 18 ani;

Solicitanții trebuie să depună dovezi ale studiilor anterioare certificate (de exemplu, diploma de școală gimnazială / bacalaureat / calificarea de nivel 3) și / sau experiența profesională relevantă;

Cererile de la candidați maturi fără calificări formale sunt binevenite, cu condiția să poată demonstra niveluri adecvate de abilități și experiență.

Dacă nu puteți îndeplini cerințele de intrare pentru acest curs, este posibil să fiți eligibil pentru cursul nostru de Foundation. Acesta este un an suplimentar de studiu pentru a vă pregăti pentru programul de studii complet.

Solicitanții care nu au limba engleză ca limbă maternă vor trebui să demonstreze un nivel aprobat de competență în utilizarea limbii engleze.

Solicitanții trebuie să aducă certificatele originale atunci când vin la înregistrare

Pe parcursul celor 3 ani, studenții vor parcurge un număr de module, concentrându-se pe diferite domenii și subdomenii specifice. Modulele din trunchiul comun includ:

 • Energy and nutrition
 • Micronutrients
 • Physiology of exercise
 • Food science
 • Skills for nutritionists
 • Sports nutrition
 • Nutrition and the athlete
 • Research project

Există și module opționale, printre care:

 • Nutritional biochemistry
 • Experience and employment in sport & business
 • Nutrition and PA for health and disease prevention
 • Weight management, applied sport psychology
 • Environmental physiology
 • Building a start-up business 

Evaluare

Gama largă de modalități de evaluare utilizate pe parcursul acestui curs îi va ajuta pe studenți să își dezvolte competențele necesare atât în scopuri academice, cât și în vederea unei angajări rapide. Vorbim așadar despre prezentări, eseuri și lucrări online, dar și examene practice și scrise. Studenții vor primi feedback la toate evaluările în termen de maxim trei săptămâni.

Autofinanțare

Taxa de școlarizare a cursului poate varia în funcție de instituția pe care ai ales-o, precum și de statutul tau în Marea Britanie. Cursul este disponibil atat pentru studenții din Marea Britanie / UE, cat si pentru studentii internaționali.

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla taxa de școlarizare pentru un anumit curs.

Fonduri guvernamentale – Student Finance England

Dacă esti cetățean al Marii Britanii sau UE si ai primit statutul de rezidenta (Pre-settled, Settled status), poti primi sprijin din partea guvernului prin intermediul Student Loan Company pentru a acoperi taxele de școlarizare și unele costuri de trai pe timpul studiului, în funcție de circumstanțele tale.

Împrumutul pentru taxa de școlarizare care acoperă costul total al cursului va fi plătit direct institutiei.

Poti aplica, în același timp, si pentru un împrumut de întreținere, care te va ajuta să iti acoperiți unele cheltuieli. Acest împrumut va fi plătit direct în contul tau bancar la începutul fiecărui termen/semestru.

Aceste imprumuturi nu vor fi platite pana cursul nu este terminat , si pana cand nu vei castiga peste un prag stabilit de Student Finance England.

Studenții pot aplica, de asemenea, si pentru alte subvenții, în funcție de disponibilitate și eligibilitate, cum ar fi subventia pentru costurile de îngrijire a copiilor.

Poți folosi calculatoarele de mai jos pentru a estima suma de Maintenance Loan pe care o poți primi și cât va trebui sa rambursezi dupa finalizarea studiilor. Trebuie doar să introduci venitul lunar, orașul în care vrei să aplici și dacă locuiești cu părinții. 

Loading

Descarcă gratuit Ebook-ul nostru
Dacă vrei să studiezi în Marea Britanie și ai nevoie de ajutor, ai venit în locul potrivit! Atlantic London ți-a pregătit un ebook gratuit cu toate informațiile de care ai nevoie. Doar completează datele și descarcă ebook-ul!

Loading

She InShe In
10:22 25 Jan 23
Recomand cu incredere .Georgiana este persoana cu care am colaborat si pot spune ca este de foarte mare ajutor . A raspuns mereu intrebarilor mele si a fost implicata in tot procesul inscrierii .
Miku barbuMiku barbu
05:08 12 Jan 23
Servici de inalta calitate, totul gratuit si oricand ai nevoie de un raspuns il primesti instant.M-am inscris la facultate si m-au ajutat cu actele pentru finantare totul gratuit.Recomand cu incredere
Daria BabtanDaria Babtan
19:06 19 Dec 22
Atlantic London este o instituție care ma impresionat. Staff-ul lor se dedica mult noilor stundenti si sunt mereu pregătiți sa răspundă la toate întrebările pe care le ai, au multe cursuri disponibilele in diferite domenii.O recomand din suflet pe Lavinia Alamita, mi-a raspuns la toate întrebările, m-a ajutat sa rezolv probleme întâmpinate și s-a implicat mult in tot parcursul de înscriere.Asemenea recomant Atlantic London pentru cei interesați!
Gabriel GhituGabriel Ghitu
15:03 19 Dec 22
Am fost foarte mulțumit de ajutorul oferit de aceasta agenției. Georgiana Szolosi a fost consultatul meu si vreau sa ii multumesc pentru profesionalismul ei.Multumesc inca odata pentru tot!Recomand Atlantic London Education
Silviu AncelottiSilviu Ancelotti
13:53 19 Dec 22
Servicii foarte profesionale și accesibile.Georgiana ma ajutat pe tot parcursul aplicației iar procesul de admitere a fost mult mai ușor datorita ei.Recomand cu încredere!
js_loader

#iguru_button_6509ae38001f0 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_6509ae38001f0 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_6509ae38001f0 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_6509ae38001f0 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }#iguru_button_6509ae380dcff .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_6509ae380dcff .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_6509ae380dcff .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_6509ae380dcff .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }#iguru_button_6509ae3815981 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_6509ae3815981 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_6509ae3815981 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_6509ae3815981 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }#iguru_button_6509ae381fea0 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_6509ae381fea0 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_6509ae381fea0 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_6509ae381fea0 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }#iguru_button_6509ae382af6f .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_6509ae382af6f .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_6509ae382af6f .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_6509ae382af6f .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }
English