Cursuri finanțate de guvern în UK

Dacă ai obținut settled sau pre-settled status și acum nu mai trebuie să îți faci griji în legătură cu prezența ta în Marea Britanie, noi te felicităm. Regatul Unit este un loc incredibil, care are foarte multe de oferit. De aceea te sfătuim să profiți de tot ceea ce se găsește aici și mai ales să te folosești de această ocazie pentru a te înscrie la cursuri finanțate de guvern în UK.

Pentru cei mai mulți, a merge din nou la școală este o povară. Și e posibil să fie așa. Însă a merge la școală în România și a merge la școală în Marea Britanie sunt două lucruri cu totul și cu totul diferite. Cum am spus deja, în Marea Britanie ai parte de foarte multe oportunități pe care pur și simplu nu e întâlnești altundeva. A nu profita de acestea este o foarte mare pierdere, deoarece acestea nu se află la dispoziția tuturor, însă cu siguranță zeci, sute de mii sau poate chiar milioane de indivizi care nu sunt cetățeni ai Regatului Unit ar da orice să le poată avea.

Așadar, cei care au obținut settled sau pre-settled status chiar se pot considera norocoși. Nu doar că pot locui și munci într-una dintre cele mai importante și cele mai bogate țări de pe glob, dar pot considera practic că au primit un bilet gratuit care să le permită să își schimbe viața în bine. Vorbim aici, bineînțeles, despre aceste cursuri finanțate de guvern în UK.

Tot ce trebuie să știi despre cursuri finanțate de guvern în UK

În mare, se poate considera că aceste cursuri finanțate de guvern în UK sunt gratuite. Asta deoarece costul lor este achitat de statul britanic, care le oferă studenților eligibili o sumă considerabilă de bani, prin care aceștia își pot plăti studiile dar pe care îi pot folosi și pentru a achita alte cheltuieli, pe perioada studiilor. Este vorba de o sumă care poate ajunge până la £25.000.

Pentru unii, însă, acest ajutor oferit de guvernul britanic provoacă mai degrabă teamă. Aceștia nu se înscriu la cursuri finanțate de guvern în UK de frică să nu fie obligați să plătească această sumă de £25.000. Această frică este însă nejustificată. Conform regulilor stabilite de guvernul englez, trebuie să plătești acest împrumut doar dacă venitul tău anual, după terminarea cursurilor, depășește suma de £27.228. Însă, dacă veniturile tale nu depășesc această sumă, nu trebuie să plătești nimic.

Așadar, ai la dispoziție o mulțime de cursuri care te pot ajuta ori să îți schimbi cariera, ori să o duci la următorul nivel. Iar totul este aproape gratuit. Oferta de cursuri de master pe care le poți face în Marea Britanie este destul de vastă. Indiferent de domeniul în care te afli, dacă îți dorești să îți îmbunătățești cunoștințele, vei găsi cu siguranță un curs care să te ajute să faci acest lucru. A căuta un astfel de curs și a te înscrie la el este, poate, cea mai bună decizie pe care o poți lua în 2022.

De altfel, acesta este chiar momentul perfect pentru a te înscrie la unul dintre cursurile oferite de facultățile din Anglia. Iar dacă vrei să profiți de acest ajutor venit din partea statului, aici poți afla cum poți obține finanțare pentru a studia în Marea Britanie.

Mai mult, dacă nu ai destul timp la dispoziție pentru a găsi un curs care să ți se potrivească și pentru a te înscrie la o facultate din Marea Britanie, poți apela la noi pentru ajutor. Experții Atlantic London sunt aici ca să le ofere sprijin tuturor celor care vor să profite de oportunitățile oferite de Regatul Unit și care doresc să se înscrie la o facultate. În ultimii 10 ani, am reușit să ajutăm mii de studenți să se înscrie la facultăți de pe teritoriul Marii Britanii și să obțină fonduri pentru studii.

Știm cât de mult ai luptat pentru a obține settled sau pre-settled status. Acum e momentul să culegi roadele eforturilor tale și să profiți de oportunitățile pe care Regatul Unit ți le pune la dispoziție.

Înscrie-te la cursuri online gratuite – Cel mai bun cadou de Crăciun în 2021

Cum Crăciunul se apropie cu pași repezi, poate că unii dintre voi se gândesc ce cadouri să își cumpere în acest an. Aveți cu siguranță de unde alege. Însă, dacă chiar vreți să investiți în voi cu adevărat, doar un singur cadou vă poate ajuta: cursuri online. Nimic nu îți oferă mai multe beneficii. Și partea cea mai bună e că, cu ajutorul Atlantic London, te poți înscrie la cursuri online gratuite în 2021 și 2022.

Cursuri online gratuite – cea mai bună investiție

Nouă din zece oameni îți vor spune fără să stea pe gânduri că nu au parte de timp liber. Din păcate, în lumea modernă, aceasta este scuza perfectă. Când nu ai chef să faci ceva, spui că nu ai timp pentru acel ceva. Și poate că asta nu e o problemă atunci când folosești scuza cu altcineva. Când, însă, o folosești cu tine, problema devine una foarte serioasă.

Dezvoltarea ta ca om și ca profesionist trebuie să fie prioritatea ta numărul 1. Nu doar că nu ar trebui să găsești scuze pentru a nu face asta dar, dacă chiar ai timp liber la dispoziție, ar trebui să îl folosești pentru a crește.

A învăța ceva nou sau a-ți dezvolta aptitudinile existente e cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru tine. Și asta nu doar pentru că te îmbunătățești ca om și ca profesionist. Când înveți în continuu, mintea ta este mai ageră. Asta deoarece este mereu provocată. Este mereu pusă să rezolve probleme noi sau să încerce să înțeleagă lucruri mai complexe. Drept urmare vei ajunge să gândești mult mai repede, cu mult mai multă energie, la fel cum o făceai în sala de clasă, în tinerețe, când mergeai la școală. Partea bună e că, într-o lume aflată într-o continuă mișcare, una tot mai rapidă, o minte ageră e absolut necesară.

Cum poți obține o minte ageră? Cu ajutorul acestor cursuri online gratuite. Dacă nu ai mult timp liber, nu e nicio problemă. Când urmezi cursuri online gratuite, programul ți-l faci tu. Studiezi la ce oră vrei, cât vrei. Apoi închizi totul, faci ce trebuie să faci și reiei cursul în momentul în care programul tău devine mai liber din nou. Și totul este gratuit. Aceasta este frumusețea acestor cursuri online gratuite.

Iar când vei termina cursul, atunci vei vedea adevărata față a cadoului pe care Moș Crăciun ți l-a adus. Vei păși în lume cu un bagaj nou de cunoștințe, poate cu câteva aptitudini noi și cu o minte mult mai ageră. Iar acestea sunt doar câteva din avantajele oferite de cursurile online.

Este cadoul perfect de Crăciun

Și poate că acum te întrebi cum poți și tu să ajungi la aceste cursuri online gratuite. Sau poate ești curios ce curs să urmezi. Nu îți fă griji, noi avem răspunsurile la aceste întrebări. Atlantic London Education este cea mai mare companie de recrutare în învățământ din zona Londrei. Specialitatea noastră este să găsim facultatea potrivită și cursurile potrivite pentru toți cei care vor să învețe.

Portofoliul nostru include mii de clienți mulțumiți. De-a lungul oamenilor, am ajutat tineri în căutarea unei cariere, profesioniști dornici să schimbe cariera sau să o ducă la nivelul următor, dar și oameni care și-au dorit doar să afle mai multe despre anumite subiecte care îi pasionează.

Sună-ne și discută câteva minute cu experții noștri, pentru a afla ce curs online ți s-ar potrivi ție sau înscrie-te chiar acum, folosind butonul de mai jos.

Ce cursuri să studiezi în Marea Britanie în 2022

Cu 2022 tot mai aproape, mulți tineri se pregătesc să facă trecerea către o facultate sau universitate. Cum e normal, mulți dintre ei se întreabă acum ce cursuri să urmeze. Iar întrebarea aceasta e una foarte bună și foarte importantă. Cursurile alese te pregătesc pentru cariera pe care vrei să o urmezi. Acesta e motivul pentru care am ales să discutăm în acest articol despre ce cursuri să studiezi în Marea Britanie în 2022.

Pandemia de Coronavirus a arătat că unele cariere sunt de viitor. A schimbat de asemenea și modul de operare al unor business-uri. Iar aceste schimbări nu vor fi abandonate prea curând.

Așadar, haideți să discutăm despre ce cursuri ar trebui să studiezi în Marea Britanie în 2022, ce cursuri îți pot oferi cariere cât mai bune.

Asistență medicală

Într-o lume puternic afectată de pandemie, cum era probabil normal, profesia de asistent medical va fi la mare căutare. În ultimii ani, acest job a devenit unul dintre cele mai căutate din lume. De fapt, conform ultimelor statistici, este în acest moment cel mai căutat job din Marea Britanie.

Așadar, nu ar trebui să surprindă pe nimeni că cursurile de asistent medical sunt și ele la foarte mare căutare. În fiecare an, mii de studenți aleg acest curs iar mulți dintre ei sunt studenți care provin din țări de-ale Uniunii Europene. De ce caută aceste cursuri? Le caută pentru că știu că, după ce termină facultatea, nu vor avea nicio problemă în a găsi un loc de muncă.

Pentru 2022, dacă căutați un job stabil, ar trebui să luați în considerare cariera de asistent medical. Puteți afla aici mai multe despre cursul de asistent medical.

Social Media Manager

Nu ar trebui să vă surprindă acest job. Cum guvernele lumii îi sfătuiesc pe oameni să rămână în case pe perioada pandemiei, cele mai multe lucruri au ajuns astăzi să fie făcute online. Și vor fi făcute online foarte mult timp de acum înainte.

Astfel, importanța social media managerilor a crescut foarte puternic în această perioadă. Motivul este unul simplu. Un social media manager deține toate cunoștințele unui om de marketing și chiar mai mult. Acesta poate comunica și, foarte important, o poate face pe social media, adică acolo unde toată lumea e acum.

Companiile caută astăzi oameni de social media talentați și pricepuți, oameni care să controleze la perfecție Facebook, Twitter, Instagram, Youtube sau alte rețele de socializare. Acestea sunt mediile unde se fac astăzi afacerile. Dacă nu poți comunica aici cu publicul tău, riști să pierzi enorm.

Însă cererea mare pentru social media manageri nu ar trebui să fie singurul motiv pentru care să alegi acest curs. Un motiv foarte important e faptul că acest job beneficiază de protecție împotriva automatizării. Mașinăriile nu pot fi creative, cel puțin nu acum. Așadar, nu veți găsi prea curând computere care să poată face jobul de social media manager.

Programator

Sectorul IT nu putea să nu fie prezent pe această listă. Și asta din aceleași motive pentru care jobul de social media manager a devenit atât de popular. Totul se face astăzi online. Și, pentru a putea face totul online, trebuie să te asiguri că prezența ta online nu este împiedicată de nimic. Aici intervine programatorul.

Programatorii țin lumea digitală în viață. Așadar, cel puțin pentru viitorul apropiat, puteți să fiți siguri că persoanele cu aceste aptitudini vor fi mereu la mare căutare.

Cursurile de programare nu sunt ușoare iar jobul poate fi unul foarte provocator. Însă puține alte profesii sunt la fel de profitabile. Dacă vreți cariere care să plătească bine, drumul vostru trebuie să treacă prin cursurile de programare.


Acum că știi ce cursuri să studiezi în Marea Britanie în 2022, tot ce mai trebuie să faci este să aplici. O poți face apăsând pe butonul de mai jos.

De ce să faci un curs de business computing la Northumbria University

Cursul de Business Computing este unul din acele cursuri care te pot ajuta să dezvolți o carieră care să îți asigure viitorul. În următorul articol îți vom spune tot ce trebuie să știi despre acest curs, dar și de ce ar trebui să studiezi business computing la Northumbria University.

Ce este business computing și cum vă poate ajuta

Un program de licență în Business Computing vă va instrui în managementul financiar, proiectarea de software și teoria de bază a rețelelor. Pe scurt, dacă vrei să construiești o afacere în jurul tehnologiei computerelor, acesta este cursul perfect pentru tine. Nu contează dacă ești interesat de analiza sistemelor, programare, baze de date sau management, cursul Business Computing va oferi o bază excelentă pe care să îți construiești cariera.

Cursul include programare și este în mare parte de natură tehnică. Mulți oameni sunt intimidați de acest lucru. Cu toate acestea, dacă ai un set puternic de abilități în acest domeniu, probabil că este cel mai potrivit pentru tine. Mai ales dacă ești și ambițios și ai un spirit antreprenorial puternic.

Cu Business Computing, nu numai că vei învăța o serie de instrumente de dezvoltare precum SQL, php, Java, dar vei dezvolta și abilități care te vor ajuta să rezolvi problemele de afaceri, să gestionezi sistemele informatice și să crești eficiența unei companii. Poate chiar compania ta.

După finalizarea programului de Business Computing, vei putea să îmbini cunoștințele tale de calculator, cu cele manageriale și cu abilitățile de afaceri și de conducere. Toate acestea te vor ajuta să ajungi un angajat de mare valoare pentru orice angajator. Și cu extinderea atât de rapidă a domeniului IT, cu nevoia tot mai mare de profesioniști pregătiți excelent, poți să fii sigur că vei găsi un loc de muncă în acest sector imediat după absolvire. De aici, totul depinde de tine dacă vrei să-ți construiești propria afacere sau să crești ca profesionist care face parte dintr-un brand de afaceri mare.

De ce ar trebui să studiezi Business Computing la Northumbria University

Acum că ai aflat cum te poate ajuta cursul de Business Computing în cariera, este timpul să afli de ce ar trebui să îl studiezi la Northumbria University. Deși unii preferă să lase ce e mai bun pentru final, trebuie să începem cu motivul principal: Northumbria University pune mult accent pe aspectul practic al cursului de Business Computing.

Întreabă oricare dintre experții noștri și îți vor spune că nu există o modalitate mai bună de a studia acest curs. Teoria este importantă dacă vrei să înțelegi un subiect, dar îl poți stăpâni doar cu cunoștințe practice. La Northumbria University poți obține aceste cunoștințe practice.

În 2018, Northumbria și-a deschis Clădirea de Științe Informatice. Această investiție de 7 milioane de lire sterline a produs o clădire de ultimă generație, care include o combinație de spații de cercetare și spații de predare specializate, precum și zone de studiu, care permit studenților să colaboreze, să testeze și să lucreze la noi idei și proiecte, câștigând foarte necesarele cunoștințe practice.

Desigur, Clădirea de Științe Informatice în sine este un alt motiv important pentru care să alegi să studiezi Business Computing la Northumbria University, deoarece arată cât de multă importanță acordă instituția acestui subiect. Și, în sfârșit, ar trebui să alegeți Northumbria University, deoarece este una dintre universitățile cele mai bine plasate din Marea Britanie în clasamentul mondial al universităților.

De fapt, Northumbria a ocupat locul 80, din 400, în clasamentul celor mai bune universități tinere din UK, clasament făcut de Times Higher Education Young Universities. Dintre toate universitățile britanice, Northumbria a fost clasată cel mai sus.

La ce vârstă te poți înscrie la o facultate în UK

Una din numeroasele întrebări pe care experții noștri le primesc de la cei care doresc să studieze în Marea Britanie este la ce vârstă te poți înscrie la o facultate în UK. Cei mai mulți au în cap vârsta de 18-19 ani. Însă răspunsul la această întrebare este mult mai complex și în niciun caz nu poate fi reprezentat printr-o cifră. În rândurile următoare, vom încerca să explicăm cât mai bine legătura dintre vârsta unui individ și înscrierea la facultate în UK.

De obicei, oamenii care întreabă la ce vârstă te poți înscrie la o facultate în UK o fac cu un anumit grad de rușine în voce. Asta deoarece ei cred că doar tinerii se pot înscrie la facultate. Este însă o idee greșită. Deși cei mai mulți studenți înscriși la facultățile și universitățile din Marea Britanie sunt tineri, la cursuri participă și alte categorii de vârstă.

Acesta este un aspect pozitiv. Pentru că nu ești niciodată prea bătrân sau prea tânăr ca să înveți ceva nou. Nu e niciodată prea târziu să faci un curs despre un subiect care te interesează, despre un hobby sau pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele deja acumulate.

La ce vârstă te poți înscrie la o facultate în UK?

La Atlantic London, ne mândrim că suntem experți în ceea ce privește recrutarea în domeniul învățământului. Așa că, puteți să ne credeți pe cuvânt atunci când vă spunem că orice vârstă peste 18 ani e PERFECTĂ pentru a te înscrie la o facultate. Nu contează dacă ai 18 ani, 19 ani, 25, 35 sau 55. Dacă tu consideri că înscrierea la o facultate sau participarea la un curs te poate ajuta ca să te dezvolți profesional sau ca om, nu trebuie să eziți.

A face o facultate nu e doar pentru tineri și nu e doar pentru cei care caută să pornească o carieră. Este și pentru acei oameni care caută poate să schimbe cariera. Este pentru toți acei oameni care caută să se dezvolte, care vor poate să ducă carierele lor la nivelul următor. Este pentru toți cei care vor să afle mai multe despre un subiect care e interesant pentru ei.

Iar în caz că nu știați, un număr important de persoane în vârstă sunt deja înscrise la cursuri oferite de universități și facultăți din UK. Aceștia studiază istoria, arta, chiar și subiecte mai complexe, precum programarea sau ingineria. Și fac aceste lucruri pentru simplul fapt că aceste domenii le stârnesc curiozitatea.

Vârsta nu trebuie să te împiedice să investești în tine

Înscrierea la facultate este întotdeauna o idee bună. Este întotdeauna o alegere bună. Și asta deoarece lucrurile pe care le înveți nu doar la cursuri, ci și într-un campus universitar te pot ajuta să te dezvolți ca om și ca profesionist.

Nu trebuie să regreți niciodată că ai mers la facultate. Și nu trebuie să eziți. Dacă crezi că acest drum te poate ajuta, urmează-l!

Nu trebuie să îți faci griji nici pentru bani și în niciun caz nici pentru vârstă. În 2021, universitățile sunt pentu toată lumea, indiferent de rasă, naționalitate, situație materială, vârstă etc.

Și dacă nu ne credeți pe cuvânt, puteți oricând să vizitați un campus universitar. Vă veți convinge singuri că acesta este frecventat și de persoane în vârstă, chiar și de pensionari. Poate nu știți acest lucru, însă mulți pensionari aleg să facă o facultate din nou. O fac pentru că au mult timp liber, dar și pentru că e gratuit.

Poate nu neapărat gratuit, dar acești studenți nu trebuie să plătească nimic. Își plătesc cursurile cu ajutorul unui împrumut pentru studii. Astfel, nu doar că nu vor trebui să acopere costul cursurilor din propriile buzunare, dar vor avea parte și de o sumă de bani pe care o vor putea folosi și pentru a plăti alte cheltuieli. Iar partea cea mai bună e că aceste fonduri sunt oferite de guvernul britanic. E vorba de împrumuturi care pot ajunge până la £25.000 și pe care studenții persoane în vârstă s-ar putea să nu trebuiască să le plătească niciodată.

În Marea Britanie, aceste împrumuturi de studii trebuie plătite doar după terminarea cursurilor și doar dacă veniturile celui care a obținut împrumutul depășesc un anumit prag. Cum cei ma mulți pensionari nu mai muncesc, deci nici nu câștigă destul încât să treacă peste acest prag, aceștia nu sunt obligați să plătească împrumutul primit.

Așadar, la ce vârstă te poți înscrie la o facultate în UK? Dacă ai peste 18 ani, la orice vârstă. Important e doar să o faci. Nu vei regreta această alegere.

Cauți o carieră în Marea Britanie? Încearcă asistență medicală

Dacă ești un student din zona UE care studiază în Marea Britanie, poate că te gândești la un loc de muncă sau la o carieră care să îți permită să te dezvolți în această țară. În cazul acesta, noi îți propunem să iei în considerare o carieră în asistență medicală. În cazul în care nu știați, vorbim despre unul dintre cele mai căutate, dacă nu cumva chiar cel mai căutat job din UK.

Importanța acestui domeniu a crescut în ultimii ani, odată cu creșterea populației în vârstă. Cererea pentru profesioniști capabili să ofere asistență medicală și să aibă grijă de cei care au nevoie de ajutor a crescut și, cum era de așteptat, au crescut și salariile din acest domeniu. Însă cel mai atractiv aspect al unei cariere în asistență medicală este stabilitatea. Vorbim de un job extrem de stabil, un domeniu în care te poți angaja în cel mult 6 luni de la absolvire și care îți mai aduce și susținere financiară din partea guvernului britanic și a altor organizații.

Ce trebuie să faci pentru a studia asistență medicală

Dacă ai un istoric într-un domeniu asemănător, drumul tău către o carieră în asistență medicală poate fi foarte ușor. Însă, și dacă începi de la 0, ai toate șansele să reușești. Iată ce trebuie să faci:

Alege care parte a asistenței medicale e pentru tine

Poate că nu știai acest lucru, dar asistența medicală e împărțită în 4 subdomenii: adulți, copii, dizabilități de învățare, asistență pentru sănătate mentală. Înainte de a te înscrie pentru cursuri la o facultate, trebuie să decizi care din aceste subdomenii ți se potrivește cel mai bine. Atenție însă! Poți aplica pentru două diplome, adică poți învăța două din aceste 4 discipline.

Alege drumul cel mai bun pentru tine

Poți avea o carieră în asistență medicală mergând pe 4 căi diferite:

  1. Diplomă de licență – Opțiunea cea mai selectată, aceasta este oferită de numeroase universități din Marea Britanie.
  2. Curs de diplomă în asistență medicală sau formare pentru asistenți în asistență medicală – în cazul în care nu îndepliniți cerințele minime pentru a studia asistența medicală în Marea Britanie.
  3. O diplomă postuniversitară în asistență medicală – Dacă ați studiat o diplomă de licență într-un alt domeniu și doriți să treceți la asistență medicală, acesta este calea cea mai bună. Puteți obține o diplomă de master în asistență medicală.

Costurile cu studiile

Costurile cu studiile pot fi destul de mari in Regatul Unit. De fapt, toate costurile pot fi destul de mari. Iar dacă ești un student care vine dintr-un stat UE, s-ar putea să întâlnești dificultăți financiare. Totuși, există o soluție și pentru asta.

Guvernul britanic pune la dispoziția studenților europeni împrumuturi de studii pe care aceștia le pot accesa în anumite condiții. Pot să se folosească de acești bani pentru a achita costurile cu studiile dar și alte costuri.

Compania Atlantic London vă poate ajuta să obțineți aceste împrumuturi. Contactați-ne și experții noștri vă vor ajuta să vă depuneți dosarul gratuit!

Asigură-te că ai toate calificările necesare

De obicei, fiecare universitate are propriile sale criterii pentru admitere. Așadar, trebuie să verifici aceste criterii înainte de a-ți depune dosarul. O poți face foarte ușor, online.

Ai nevoie și de o declarație de antecedente penale

Pentru că vei avea grijă de indivizi vulnerabili, e necesar să completezi și o declarație de antecedente penale, pentru a demonstra că nu ești un pericol pentru pacienții tăi.

Limba engleză e un must have

Nu în ultimul rând, e necesar să dovedești că poți vorbi și înțelege limba engleză. Altfel, cum se înțelege de la sine, nu vei putea participa la cursuri.

Dacă vrei să aplici pentru a participa la cursuri de asistență medicală în Marea Britanie, contactează-ne!

De ce să încerci o carieră în educație, în UK

Puține locuri de muncă în această lume implică la fel de multă responsabilitate precum munca de profesor. Lucrezi cu tineri, lucrezi cu minți în formare pe care le ajuți să se dezvolte, modelezi oameni care, la rândul lor, pot schimba lumea. Este un loc de muncă cu totul și cu totul special. Și dacă ești în căutarea unui job în UK, s-ar putea să fie locul de muncă perfect pentru tine. Iată de ce ar trebui să încerci o carieră în educație, în Marea Britanie.

Se spune că a fi profesor e mai degrabă o chemare. Este cu siguranță nevoie de ceva mai mult, pentru că nu toți oamenii sunt capabili să ajute alți oameni și chiar mai puțini au capacitatea de a se exprima și de a explica în așa fel încât să fie pe înțelesul tuturor. Pentru că munca de profesor nu e în niciun caz una ușoară. Ai de-a face nu numai cu minți tinere, în formare, dar și cu caractere diferite, cu tipuri diferite de oameni, pe care trebuie să îi poți înțelege, ca să te poți apropia de ei și pentru ca mesajul tău să ajungă la ei.

Deja, această meserie pare destul de complicată. Doar că nu e. O carieră în educație începe cu un singur curs.

Educație și pregătire

Cursul HND de Educație și Pregătire a fost făcut special pentru profesorii din sectorul educațional post-obligatoriu sau pentru indivizi care își doresc să obțină aceasta calificare dar care încă nu sunt angajați ca profesori. Cursul este recunoscut de Societatea pentru Educație și Pregătire și este cel mai rapid drum către obținerea statutului de Profesor Calificat, care permite predarea în colegii și școli.

Cu ajutorul cursului de Educație și Pregătire, vei învăța cum să îți dezvolți aptitudinile analitice în ceea ce privește predarea. Vei învăța cum să pregătești cursuri, cum să îi evaluezi pe studenții tăi și, bineînțeles, cum să îi ajuți. După terminarea cursului, vei avea parte de o serie nouă de aptitudini precum predarea la mai mult de un singur nivel, predarea pentru indivizi și grupuri, mentoratul și altele. În cele din urmă, vei fi un profesor sau educator mult mai eficient. De asemenea, vei putea aplica pentru obținerea statutului de Profesor Calificat.

De ce să studiezi la o universitate pentru a deveni profesor?

Din păcate, acesta este singurul mod prin care poți obține statutul de Profesor Calificat în UK. Fără acest statut, nu vei putea preda niciodată în Marea Britanie. Dar acesta nu este singurul motiv pentru care ar trebui să studiezi acest curs la o universitate.

Experiența oferită de timpul petrecut la universitate este unică. Iar pentru cei care vor să lucreze în educație, este un plus important. Asta deoarece aici îți poți dezvolta relațiile pe care le ai cu alți oameni. Puține medii sunt la fel de diverse precum un campus universitar. Aici vei găsi oameni de toate felurile, cu moduri cât se poate de diferite de a gândi. Înțelegându-i, învățând cum să îi înțelegi, îți vei face viața mult mai ușoară în viitor, când vei avea de-a face cu studenți cu trăiri și gânduri cât mai diferite.

Ce înseamnă o carieră în educație

La terminarea cursului de Educație și pregătire și după obținerea statutului de Profesor Calificat, vei putea lucra în UK ca:

  • profesor la școală primară
  • profesor de gimnaziu
  • lector
  • administrator în sectorul educație
  • formator în afaceri
  • profesor pentru studenți cu nevoi speciale
  • inspector Ofsted

Conform UCAS, salariul unui profesor debutant în Marea Britanie începe de la £21.000 și poate ajunge chiar mai sus. Domeniul educației este unul extrem de competitiv, cu mii de profesori noi intrând în câmpul muncii în fiecare an. Vorbim însă despre un loc de muncă pe care îl ai pe viață. Sunt puține alte joburi care oferă un grad atât de mare de stabilitate.

Așadar, dacă tu crezi că meseria de profesor este pentru tine, nu mai sta pe gânduri! Contactează-ne chiar acum și lasă-ne să te ajutăm să îți îndeplinești visul de a fi profesor.

Este Social Media Marketing cel mai bun curs pe care să îl studiezi în UK?

Răspunsul scurt la această întrebare este un foarte mare DA! Însă o să explicăm în rândurile următoare și de ce. Asta deoarece alegerea facultății la care să studiezi și a cursului pe care să îl studiezi sunt decizii foarte importante, poate cele mai importante pe care trebuie să le ia un tânăr. În ziua de azi, cei mai mulți tineri caută cursuri care să le ofere o carieră bună. Iar Social Media Marketing este un astfel de curs.

Social Media Marketing – Cariera viitorului

Spunem asta deoarece social media marketing este un domeniu destul de nou. Nu exista până acum câțiva ani. De fapt, ideea de social media nici măcar nu exista. Vorbim despre un domeniu la care nimeni nu s-a putut gândi. Și exact din acest motiv, pentru că social media marketing este un domeniu atât de tânăr, oportunitățile sale de dezvoltare sunt imense.

Social media este un produs al internetului. Este o industrie care nu ar fi apărut niciodată fără internet. Însă, este destul de clar acum că social media va face parte din viețile noastre pentru mulți ani de acum înainte. Poate pentru multe secole de acum înainte. O să credeți poate că exagerăm, însă nu e așa. Puterea și influența acestui domeniu au crescut în ultimii ani și vor mai crește, pe măsură ce lumea va deveni și mai puternic conectată la internet. Drept urmare, și rolul jucat de experții în social media marketing va crește în importanță.

O carieră mai ușoară și mai sigură

În acest moment, sectorul IT este cel aflat la cea mai mare căutare. Studenții vor să lucreze în acest domeniu, deoarece știu că au șanse foarte bune de a câștiga foarte mult. Însă cursurile de IT nu sunt pentru toată lumea. Dacă nu cunoști foarte bine matematica, fizica, informatica, ai șanse foarte mici să înveți programare. Drept urmare, șansele tale de reușită în acest domeniu devin și ele foarte mici.

Social Media Marketing, în schimb, este un domeniu accesibil tuturor. Nu contează dacă ai terminat un profil uman sau unul real, poți învăța foarte ușor tot ceea ce ține de acest domeniu.

Partea cea mai bună e însă alta. Vremurile se schimbă și foarte multe locuri de muncă sunt amenințate de procesul de automatizare. Avem astăzi tot mai multe mașini care pot să facă ceea ce noi făceam până acum. Din acest motiv, foarte multe joburi au dispărut. Și foarte multe vor mai dispărea, în anii care vor urma.

Joburile din IT sunt și ele în pericol. Este doar o chestiune de timp până când vom avea un computer care să se ocupe de programare. E însă puțin probabil ca vreun computer să reușească vreodată să îndeplinească funcțiile unui expert în social media marketing. Și asta deoarece acest job nu înseamnă repetiție. Acest job necesită inspirație, intuiție, creativitate, lucruri pe care un computer nu le are.

Și puteți să fiți siguri că peste zeci, chiar sute de ani, companiile viitorului vor avea în continuare nevoie de oameni care să știe cum să comunice cu publicul țintă.

Ce înseamna cursul de social media marketing?

Poate că ideea de social media marketing a pornit ca un hobby plătit, astăzi însă e un loc de muncă foarte serios. Asta deoarece persoanele calificate să ocupe o astfel de poziție vin împreună cu un bagaj foarte mare de cunoștințe. Urmând acest curs, nu vei învăța doar cum să stai pe Facebook sau Twitter. De fapt, nu vei învăța deloc aceste lucruri.

În schimb, vei învăța cum să îți cunoști publicul țintă, cum să comunici cu el, cum să creezi texte, poze și videoclipuri, cum să faci SEO și multe altele. De aici, apar noi oportunități. Un expert în social media marketing poate la fel de bine să ocupe o poziție de consultant SEO, de manager de relații cu publicul, de analist de marketing și multe altele.

Dacă ești așadar în căutarea unui loc de muncă stabil și interesant, unul care să îți permită să crești și care să îți aducă câștiguri bune, avem cursul care să îți ofere toate aceste lucruri. Înscrie-te acum la cursul de social media marketing!

Top 5 cursuri pe care să le studiezi în UK

În fiecare an, zeci de mii de studenți din Europa și din alte părți ale lumii vin în Marea Britanie pentru a studia. Fac această alegere din mai multe motive, unul dintre cele mai importante fiind cursurile oferite. Universitățiile și colegiile din UK oferă multe cursuri interesante și folositoare. Acestea sunt accesibile atât celor născuți în UK, cât și studenților internaționali. În acest articol, o să ne uităm la 5 dintre cele mai importante cursuri pe care să le studiezi în UK.

Înainte de a începe, trebuie să specificăm că s-ar putea ca aceste cursuri să nu fie pe placul tău. Asta nu e o problemă. Deși acestea sunt 5 dintre cele mai populare cursuri oferite în Marea Britanie, nu înseamnă că trebuie să fie cursurile perfecte pentru tine. Poți și chiar trebuie să faci cursurile care ți se potrivesc cel mai bine ție.

De aceea, noi îi sfătuim pe toți cei interesați să studieze în UK ca, înainte de a se înscrie la o facultate, să facă puțină muncă de cercetare și să vadă ce își doresc în ceea ce privește cariera profesională. Vrei un job ușor, care să îți placă? Poate te interesează un loc de muncă foarte bine plătit. Trebuie să iei aceste lucruri în considerare înainte de a te înscrie la cursuri.

De asemenea, să nu uităm că unele persoane sunt mai bine pregătite ca altele pentru a urma anumite cursuri. Și acest aspect trebuie luat în considerare. Altfel, s-ar putea să regreți alegerea făcută.

Cele mai bune 5 cursuri pe care să le studiezi în UK

Următoarele 5 cursuri sunt câteva dintre cele mai populare în Marea Britanie în acest moment. Pe piața muncii, cererea pentru oameni cu aceste pregătiri este mare și în continuă creștere.

Cursuri de Business

Nu neapărat un curs, ci o categorie de cursuri. Totuși, mulți oameni sunt interesați să afle tot ce pot despre afaceri. Și e ușor de înțeles de ce.

Cu o diplomă în business, ai acces la foarte multe oportunități, mai ales dacă ești o persoană independentă, care își dorește să muncească pentru sine, care nu se ferește de riscuri și căruia îi place să conducă. Cunoștințele acumulate în aceste cursuri îți vor deschide drumul către succes.

Partea excelentă e că, așa cum am menționat deja, există diferite cursuri de business pe care le poți urma. Poți face afaceri și finanțe, studii de business, sisteme informatice de business și multe altele.

Vezi aici o listă completă a cursurilor de business pe care le oferim.

Cursuri de Turism

Dacă îți place să călătorești, cursurile de turism sunt perfecte pentru tine. Iar dacă ești un student născut în altă țară decât Marea Britanie, evident că îți place să călătorești. Altfel nu ai fi aici.

Cum probabil ai observat deja, în lumea modernă, oamenii pot călători oriunde, oricând. Turismul a ajuns una dintre cele mai importante industrii de pe planetă. Așadar, nu ar trebui să surprindă că există o cerere imensă pentru profesioniști în acest domeniu.

Prin cursurile de turism, studenții vor învăța management, afaceri și multe altele. Vor învăța cum să promoveze evenimente, cum să interacționeze cu oameni, cum să le ofere exact ceea ce au nevoie și multe altele.

Vezi aici o listă completă a cursurilor de turism pe care le oferim.

Sănătate și asistență socială

Dacă îți place să ajuți oamenii, acesta este domeniul perfect pentru tine. Domeniul sănătății și al asistenței sociale este foarte popular, pentru că îți umple atât buzunarul, cât și sufletul.

Urmând acest curs, vei învăța despre serviciile pentru oameni, științe sociale, cum să lucrezi cu oameni, cum să ai grijă de copii, cum să gestionezi resursele umane și multe altele. După obținerea diplomei, vei putea lucra ca administrator în domeniul sănătății, paramedic, moașă, educator sanitar etc.

Vezi aici o listă completă a cursurilor de sănătate și asistență socială pe care le oferim.

Cursuri de IT

Evident, de pe lista noastră nu puteau lipsi cursurile de IT. Sectorul IT este unul dintre cele mai bine plătite de pe piață. Drept urmare, atrage foarte mulți oameni, mai ales studenți internaționali.

Tehnologia e azi o parte foarte importantă a vieților noastre. Până la urmă, sunt puține lucruri pe care azi le mai facem fără ajutorul tehnologiei. Vrei să îți promovezi afacerea? Ai nevoie de un website pentru asta. Vrei să vinzi produse? Ai nevoie de un magazin online. Vrei să te asiguri că sistemul tău funcționează perfect? Atunci ai nevoie de un tip care se pricepe la IT.

Cursurile de IT te vor învăța tot ce ai nevoie să știi despre acest domeniu. Poți face web design, administrare de sisteme, strategie de e-business, digital media, administrare de baze de date și multe altele.

Nu o să te mințim. Cursurile acestea nu sunt ușoare. Nu sunt pentru toată lumea. Însă, chiar dacă acest domeniu este mai dificil și chiar dacă nu ești la fel de tehnic ca alții, acest domeniu tot poate să fie cel mai bun pentru tine.

Vezi aici o listă completă de cursuri de IT pe care le oferim.

Cursuri de Marketing și Social Media

Unul dintre cele mai bune cursuri pe care să le studiezi în UK este cel de marketing și social media. Un domeniu care cu siguranță îi surprinde pe mulți, marketingul s-a dezvoltat puternic în ultimele decenii. Iar social media este un concept chiar mai recent. Ambele au crescut în importanță datorită gradului mare de conectivitate al lumii din jurul nostru.

Astăzi, dacă nu faci marketing și mai ales dacă nu faci social media, poți rata oportunități imense. În primul rând, îți poți rata chiar clienții. Îi poți pierde în favoarea acelor companii care fac marketing și social media, chiar dacă acestea nu au produse la fel de bune ca ale tale.

Aproape de la an la an apar locuri de muncă noi în acest domeniu. Ai specialiști în SEO, creatori de conținut, specialiști în publicitate online, manageri de marketing online și multe altele. Sunt joburi care nu existau acum 10 ani. Sunt joburi interesante și bine plătite. Nu e de mirare că atât de mulți oameni le caută.

Vezi aici o listă completă de cursuri în marketing și social media pe care le oferim.

Programul Student Loan UK – Când să aplici pentru înscriere

Te-ai gândit să faci o facultate anul acesta? Dacă da, probabil că te gândești și la costuri, dar și la posibilitatea de a obține un împrumut pentru studii. Dacă vrei să studiezi la una din universitățiile sau colegiile din Marea Britanie, ai putea să îți plătești cheltuielile prin înscrierea în programul Student Loan UK. Este de departe cea mai bună soluție pentru tine. Iar în următorul articol noi o să îți spunem cum și mai ales când să aplici pentru a te înscrie în acest program.

Mulți nu știu acest lucru, dar poți să ceri un împrumut pentru studii și după ce te-ai înscris la colegiu sau universitate. Chiar și după ce ai început cursurile. Da, poți deveni membru în programul Student Loan UK și poți primi un împrumut guvernamental chiar și până la 9 luni distanță de la startul primului curs. Pe scurt, timpul este de partea ta în această situație.

Din păcate, nu sunt mulți cei care știu aceste lucruri. Drept urmare, scapă aceste oportunități incredibile. Însă, având în vedere perioada mare în care poți aplica pentru a te înscrie în programul Student Loan UK, ai tot timpul din lume pentru a face rost de actele necesare, pentru a le depune și pentru a te simți bine ca student.

Când să aplici pentru înscrierea în programul Student Loan UK

Așadar, când e momentul potrivit pentru a aplica pentru programul Student Loan UK în 2021? Răspunsul este mai complicat, însă acest lucru este tot în favoarea ta, a studentului.

În primul rând, trebuie să știi că anul acesta poți aplica pentru a primi finanțare nu doar pentru unul, ci pentru 2 ani academici. Ca membru al programului student loan UK, poți primi finanțare pentru a acoperi costurile atât pentru anul academic 2021-2022, cât și pentru anul academic 2020-2021. Asta datorită regulii de 9 luni.

Această perioadă de 9 luni începe în momentul în care începe cursul la care te-ai înscris. Dacă acesta a început în ianuarie, ai timp până în septembrie pentru a aplica pentru finanțare.

Iată ce trebuie să știi:

Dacă cursul începe Poți aplica pentru finanțare până în data de
Între 1 august și 31 decembrie31 mai
Între 1 ianuarie și 31 martie30 septembrie
Între 1 aprilie și 30 iunie31 decembrie
Între 1 iulie și 30 iulie31 martie

Nu trebuie să mergi nicăieri. Poți aplica online. Așadar, timpul nu e o problemă atunci când ești în căutarea finanțării pentru studii. Ai destul timp la dispoziție pentru a te înscrie în programul Student Loan UK. Dar asigură-te că nu lași această oportunitate să îți scape.

Poți obține ușor un împrumut pentru studii

Chiar nu există motive pentru a nu cere un împrumut pentru studii. Nu doar că ai destul timp la dispoziție pentru a aplica, dar, dacă ai probleme cu înscrierea, poți oricând să apelezi la serviciile unei companii de recrutare în învățământ.

Atlantic London e o astfel de companie și e aici pentru a-i ajuta pe studenți atât să se înscrie la colegii și universități, unde să studieze cele mai bune cursuri pentru ei și pentru viitorul lor, cât și pentru a asista în ceea ce privește obținerea unui împrumut pentru studii. Cu ajutorul experților de la Atlantic London, vei găsi facultatea căutată și cursurile cele mai bune pentru tine și, în același timp, vei obține finanțarea care te va ajuta să mergi la aceste facultăți și cursuri.

Atenție, însă! Luna septembrie e aproape aici! Dacă nu ai aplicat încă pentru anul academic 2020-2021, mai ai aproape o lună la dispoziție. Profită de această șansă!

#iguru_button_61e2eaa89bd20 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa89bd20 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa89bd20 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_61e2eaa89bd20 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }#iguru_button_61e2eaa89c98f .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa89c98f .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa89c98f .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_61e2eaa89c98f .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }#iguru_button_61e2eaa89d5e6 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa89d5e6 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa89d5e6 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_61e2eaa89d5e6 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }#iguru_button_61e2eaa89e152 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa89e152 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa89e152 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_61e2eaa89e152 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }#iguru_button_61e2eaa89ed43 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa89ed43 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa89ed43 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_61e2eaa89ed43 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }#iguru_button_61e2eaa89f9c5 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa89f9c5 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa89f9c5 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_61e2eaa89f9c5 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }#iguru_button_61e2eaa8a0630 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa8a0630 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa8a0630 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_61e2eaa8a0630 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }#iguru_button_61e2eaa8a1347 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa8a1347 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa8a1347 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_61e2eaa8a1347 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }#iguru_button_61e2eaa8a20e2 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa8a20e2 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa8a20e2 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_61e2eaa8a20e2 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }#iguru_button_61e2eaa8a2d29 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa8a2d29 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_61e2eaa8a2d29 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_61e2eaa8a2d29 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }
English