by AtlanticLondon

Ce cursuri să studiezi în Marea Britanie în 2022

Cu 2022 tot mai aproape, mulți tineri se pregătesc să facă trecerea către o facultate sau universitate. Cum e normal, mulți dintre ei se întreabă acum ce cursuri să urmeze. Iar întrebarea aceasta e una foarte bună și foarte importantă. Cursurile alese te pregătesc pentru cariera pe care vrei să o urmezi. Acesta e motivul pentru care am ales să discutăm în acest articol despre ce cursuri să studiezi în Marea Britanie în 2022.

Pandemia de Coronavirus a arătat că unele cariere sunt de viitor. A schimbat de asemenea și modul de operare al unor business-uri. Iar aceste schimbări nu vor fi abandonate prea curând.

Așadar, haideți să discutăm despre ce cursuri ar trebui să studiezi în Marea Britanie în 2022, ce cursuri îți pot oferi cariere cât mai bune.

Asistență medicală

Într-o lume puternic afectată de pandemie, cum era probabil normal, profesia de asistent medical va fi la mare căutare. În ultimii ani, acest job a devenit unul dintre cele mai căutate din lume. De fapt, conform ultimelor statistici, este în acest moment cel mai căutat job din Marea Britanie.

Așadar, nu ar trebui să surprindă pe nimeni că cursurile de asistent medical sunt și ele la foarte mare căutare. În fiecare an, mii de studenți aleg acest curs iar mulți dintre ei sunt studenți care provin din țări de-ale Uniunii Europene. De ce caută aceste cursuri? Le caută pentru că știu că, după ce termină facultatea, nu vor avea nicio problemă în a găsi un loc de muncă.

Pentru 2022, dacă căutați un job stabil, ar trebui să luați în considerare cariera de asistent medical. Puteți afla aici mai multe despre cursul de asistent medical.

Social Media Manager

Nu ar trebui să vă surprindă acest job. Cum guvernele lumii îi sfătuiesc pe oameni să rămână în case pe perioada pandemiei, cele mai multe lucruri au ajuns astăzi să fie făcute online. Și vor fi făcute online foarte mult timp de acum înainte.

Astfel, importanța social media managerilor a crescut foarte puternic în această perioadă. Motivul este unul simplu. Un social media manager deține toate cunoștințele unui om de marketing și chiar mai mult. Acesta poate comunica și, foarte important, o poate face pe social media, adică acolo unde toată lumea e acum.

Companiile caută astăzi oameni de social media talentați și pricepuți, oameni care să controleze la perfecție Facebook, Twitter, Instagram, Youtube sau alte rețele de socializare. Acestea sunt mediile unde se fac astăzi afacerile. Dacă nu poți comunica aici cu publicul tău, riști să pierzi enorm.

Însă cererea mare pentru social media manageri nu ar trebui să fie singurul motiv pentru care să alegi acest curs. Un motiv foarte important e faptul că acest job beneficiază de protecție împotriva automatizării. Mașinăriile nu pot fi creative, cel puțin nu acum. Așadar, nu veți găsi prea curând computere care să poată face jobul de social media manager.

Programator

Sectorul IT nu putea să nu fie prezent pe această listă. Și asta din aceleași motive pentru care jobul de social media manager a devenit atât de popular. Totul se face astăzi online. Și, pentru a putea face totul online, trebuie să te asiguri că prezența ta online nu este împiedicată de nimic. Aici intervine programatorul.

Programatorii țin lumea digitală în viață. Așadar, cel puțin pentru viitorul apropiat, puteți să fiți siguri că persoanele cu aceste aptitudini vor fi mereu la mare căutare.

Cursurile de programare nu sunt ușoare iar jobul poate fi unul foarte provocator. Însă puține alte profesii sunt la fel de profitabile. Dacă vreți cariere care să plătească bine, drumul vostru trebuie să treacă prin cursurile de programare.


Acum că știi ce cursuri să studiezi în Marea Britanie în 2022, tot ce mai trebuie să faci este să aplici. O poți face apăsând pe butonul de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#iguru_button_65dc8fc90a98d .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_65dc8fc90a98d .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_65dc8fc90a98d .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_65dc8fc90a98d .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }
English