by AtlanticLondon

Cele mai mari concerte și turnee din Londra în 2023

Deși New York-ul este cunoscut mai degrabă ca orașul care nu doarme niciodată, această poreclă e folosită pentru multe orașe din întreaga lume. Londra este unul dintre ele, iar oricine vizitează sau locuiește în capitala Regatului Unit, poate spune că pe drept cuvânt, așa este. Latura activă non-stop a Londrei e ceva ce îi uimește atât pe rezidenți, cât și pe turiști… pare că în fiecare seară are loc cel puțin un eveniment notabil în oraș.Totodată, oamenii își recapătă încet-încet sociabilitatea de dinainte de pandemie și încep să iasă din ce în ce mai mult în oraș, bucurându-se de divertismentul remarcabil de divers din The Big Smoke. Dacă sunteți fan al muzicii, găsiți aici câteva dintre concertele pe care pur și simplu nu le puteți rata în 2023.

Arctic Monkeys – Emirates Stadium – 16, 17, 18 iunie

Cu mai puțin de o mie de bilete rămase pentru toate cele trei zile combinate, “sejurul” de 3 zile al celor de la Arctic Monkeys pe Emirates Stadium este unul dintre cele mai așteptate live-gig-uri ale acestui an. Aceste spectacole de revenire acasă a rockerilor din Sheffield și întregul lor turneu în Regatul Unit sunt în sprijinul recentului lor album The Car. 

Red Hot Chili Peppers – Tottenham Stadium – 21 iulie

Da, băieții de la RHCP încă mai fac concerte live și da, încă merită urmăriți! Revenirea chitaristului lor, John Frusciante, pentru acest turneu mondial marchează o revenire triumfală a rockerilor din California în capital Regatului Unit. The Roots și King Princess vor fi invitații lor speciali pentru concertele din UK în această vară. 

Guns N’ Roses + Bruce Springsteen – BST Hyde Park – 30 iunie; 6, 8 iulie

Există mult rock & roll în această vară la Londra și niciun line-up nu ar fi complet fără trupa GNR. La bine-cunoscutul eveniment anual din Hyde Park vor urca pe scenă și un număr de artiști de talie mondială, dar Guns N’ Roses și Bruce Springsteen nu trebuie ratați, deoarece primii reprezintă una dintre cele mai legendare trupe rock de pe planetă, iar cel de-al doilea… ei bine, nu mai are nevoie de absolut nicio prezentare.

Harry Styles – Stadionul Wembley – 13, 17 iunie

Nu există niciun loc mai bun pentru a găzdui un nume atât de mare pentru muzica pop contemporană. Harry Styles este cunoscut pentru faptul că are prestații live remarcabile, pe lângă talentul său muzica unic. Membrul fostei trupe One Direction a ocupat primele locuri în toate topurile cu numeroase piese de când a devenit celebru, în 2010, iar cariera sa solo merge extrem de bine.

The Weeknd – London Stadium și Wembley Stadium – 7, 8 iulie; 18 august

Scrie și interpretează unele dintre cele mai fascinante melodii din muzica pop modernă, iar stilul lui a rămas întotdeauna fidel originilor și poveștii sale de viață. De la “Earned it” la “Blinding Lights”, a devenit unul dintre cele mai mari staruri pop din lume și pe bună dreptate! Faptul că va cânta în locații atât de emblematice, face ca noaptea să fie cu adevărat de neuitat. 

Stormzy – Victoria Park – 18 august

Rapper-ul britanic de origine ghaneză a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști ai țării în deceniul trecut. Pe lângă faptul că a câștigat două premii MOBO și a ajuns la sute de milioane de vizualizări pe YouTube, el a câștigat “British Male Solo Artist” și “British Album of the Year” la premiile BRIT 2018.

Post Malone – The O2 – 4, 6, 7 mai

Este nominalizat la premiile Grammy, este un artist certificat de cinci ori la nivel diamond și face spectacol de fiecare data când urcă pe o scenă. Există multe motive pentru a merge să îl vedeți pe Post Malone, mai ales că va concerta într-un loc atât de unic, în cadrul turneului său european Twelve Carat. Biletele pentru toate cele trei spectacole sunt în vânzare și sunt încă disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

English