by AtlanticLondon

Visual Communications Top-Up

În era modernă, conceptul de comunicare vizuală a devenit o parte semnificativă din viața noastră. De la broșurile tradiționale tipărite până la publicitatea mobilă, acest imens sector creativ al mass-media joacă un rol semnificativ în înțelegerea și vizualizarea informațiilor.

Cursul de comunicare vizuală BA (Hons) încurajează studenții să exploreze o gamă largă de domenii, cum ar fi fotoreportaj, fotografie, pictură și design grafic. Elevii se vor aprofunda în diferite module analizând comunicările aplicate și abilitățile tehnice, istoria și teoria comunicărilor, precum și învățând cum să comunice ideile în mod eficient și să aibă o abordare inovatoare.

De asemenea, vor analiza anumite metode și raționamentul din spatele alegerii lor și vor crea un portofoliu de lucrări de artă care poate acoperi o gamă largă de domenii, cum ar fi ambalarea, infografia, designul grafic, web design, imagini în mișcare sau benzi desenate. În timpul modulelor lor, studenții vor fi ajutați de profesioniști creativi, specializați în Comunicare vizuală.

Durată: 1 an;
Cursurile încep în:  Ianuarie / Aprilie/ August / Septembrie;

 • Designer grafic
 • Proiectant web / aplicație
 • Publicitate
 • Editor video
 • Fotoreporter
 • Director de artă / design
 • Manager de comunicare
 • Profesor de învățământ superior / gimnazial

Și altele;

 • Cursul (Top-Up) este conceput pentru solicitanții care dețin o calificare de nivel 5, cum ar fi o diplomă națională superioară sau alte echivalente sau au absolvit al doilea an de studii relevante și comparabile;
 • Solicitanții trebuie să aibă un HND relevant sau o diplomă de fundație cu 240 de credite în orice domenii legate de afaceri și / sau management;
 • Solicitanții care nu au limba engleză ca limbă maternă vor trebui să demonstreze un nivel aprobat de competență în utilizarea limbii engleze;
 • Calificările sunt verificate înainte de înscriere de către instituția la care veți aplica;
 • Studenții trebuie să aducă diploma originală atunci când vin la înregistrare;
 • Proiectare pentru industria creativă
 • Portofoliu creativ P
 • ortofoliu de proiectare auto-inițiat
 • Disertație

Evaluare

Metodele de predare includ un mix de prelegeri, seminarii, lucru în grup și e-learning. Metodele de evaluare includ proiectarea lumii reale și evaluări publicitare. Finalizarea disertației vă va permite să vă arătați capacitatea de a cerceta, dezvolta și furniza o lucrare puternică.

Progres

După finalizarea diplomei de licență, dacă decideți să vă îmbunătățiți și mai mult perspectivele de carieră, puteți aplica pentru un program de masterat postuniversitar. Pentru mai multe informații despre progres, vă rugăm să contactați Atlantic London.

Autofinanțare

Taxa de școlarizare a cursului va varia în funcție de instituția în care doriți să studiați, precum și de statutul dvs. în Marea Britanie. Cursul este disponibil și pentru studenții din Marea Britanie / UE și internaționali. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla taxa de școlarizare pentru un anumit curs despre care doriți să aflați.

Fonduri guvernamentale – Student Finance England

Dacă sunteți cetățean al Marii Britanii / UE sau locuiți în Marea Britanie pentru o ședere nedeterminată, puteți primi sprijin din partea guvernului prin Student Loan Company pentru a acoperi taxele de școlarizare și unele costuri de trai în timpul studiului, în funcție de circumstanțele dumneavoastră. Împrumuturile pentru taxa de școlarizare, pentru a acoperi costul total al cursului dvs., sunt plătite direct furnizorului de cursuri. Împrumuturile de întreținere pot fi solicitate în același timp, împrumutându-vă bani la începutul fiecărui termen. Nu va trebui să rambursați împrumutul decât după curs, când câștigați peste un anumit nivel. Studenții pot aplica în continuare pentru subvenții dacă sunt eligibili pentru anumite prestații, sunt invalizi sau au nevoie de ajutor pentru costurile îngrijirii copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#iguru_button_6696515554628 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_6696515554628 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_6696515554628 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_6696515554628 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }
English