COVID-19 NOUTĂȚi

Deoarece COVID-19 a inceput sa se raspandeasca tot mai rapid inca de la inceputul lunii Martie in UK, pentru siguranta dumneavoastra si a angajatilor, Atlantic London Education a luat decizia de a inchide biroul si de a opri orice interactiune fizica cu clientii incepand cu data de 18 Martie 2020, pe o perioada nedeterminata. Cu toate acestea, echipa Atlantic London este aici, in continuare, pentru a va oferi suport in finalizarea aplicatiilor de inregistrare la scoala, si de finantare la compania Student Loan.

Dupa cum am mentionat in postarile anterioare atat pe Facebook, cat si pe Instagram, procesul de inregistrare la institutie si interviul cu aceasta se vor desfasura telefonic. Pentru mai multe informatii referitoare la procesul de inscriere, ne puteti contacta la numarul 020 7377 5971.

In ceea ce priveste finantarea, compania Student Loan a anuntat redeschiderea partiala a liniilor de telefonie, astfel ca de aici inainte ii puteti contacta pentru a va lamuri cu anumite aspect legate de situatia dumneavoastra la numarul de telefon 0300 100 0607, de la 10:00am la 5:30pm.

Trebuie sa aveti in vedere faptul ca in aceasta perioada – a starii de urgenta – orice persoana este ELIGIBILA PENTRU STUDENT FINANCE, indiferent daca lucreaza sau nu. Ca si dovezi de venit, acestia solicita pyslip-urile in cazul in care lucrati, sau un document care sa arate ca primiti un suport guvernamental, in cazul in care nu mai lucrati.

Compania Student Loan va continua sa redeschida treptat liniile telefonice pentru a comunica cu clientii, dar ii puteti gasi si pe Twitter accesand link-ul urmator @SF_England; iar pentru mai multe informatii, puteti accesa SLC updates.

 

Vom reveni cu mai multe detalii imediat ce vom avea si alte noutati.

 

Administrator