by AtlanticLondon

Cum poți obține finanțare pentru a studia în Marea Britanie

Marea Britanie este un loc excelent pentru toți cei aflați în căutarea oportunităților sau a unei vieți mai bune. Și e un loc chiar mai bun pentru tineri! Acesta este motivul pentru care sute de mii de studenți străini călătoresc în fiecare an pentru a se înscrie la universitățile și colegiile din insulă. Însă Regatul Unit este în același timp un loc destul de scump. Din acest motiv, ne-am gândit să îți arătăm ce trebuie să faci ca să poți obține finanțare pentru a studia în Marea Britanie în 2022.

De ce să studiezi în Marea Britanie? E o întrebare simplă, cu un răspuns foarte lung. Și asta deoarece lista de beneficii pentru cei care aleg să studieze în UK este imensă. Marea Britanie are o lungă tradiție în educație, este casa a numeroase instituții de învățământ de renume mondial, are o istorie impresionantă și o putere economică invidiată de cele mai multe țări de pe glob. Iar acestea sunt doar câteva beneficii. Ele atrag însă foarte mult. Din acest motiv, chiar și în 2020, în plină pandemie, 342.620 de studenți internaționali au intrat în Regatul Unit pentru a studia.

Din păcate, deoarece cererea e mare și deoarece avem de-a face cu o piață a vânzătorului, prețurile sunt și ele destul de mari. Dar nu trebuie să te surprindă faptul că Marea Britanie nu este un loc ieftin. Până la urmă, vorbim despre o țară care oferă chiar mai mult decât cere.

Da, costurile pentru a studia la una din universitățile din UK pot fi foarte mari. Dar acest lucru nu trebuie să sperie. Dacă vei urma sfaturile noastre, și tu vei obține finanțare pentru a studia în Marea Britanie în 2022. Alții au obținut-o deja. Pentru că Marea Britanie nu se teme să investească în educație.

Care sunt cheltuielile cu care un student s-ar putea întâlni în Marea Britanie în 2022

Înainte de a merge mai departe, trebuie să discutăm despre cheltuielile pe care le au studenții care vin să studieze în Marea Britanie în 2022. În medie, un student cheltuie pentru mâncare în jur de £25 – £30 pe săptămână. Asta dacă își cumpără alimente și dacă își gătește singur, bineînțeles.

Costurile sale cu cazarea pot fi de £100 – £120 pe săptămână (în funcție de universitate), dacă alege să locuiască într-unul din căminele studențești puse la dispoziție de universitatea la care s-a înscris. Poate însă avea parte de costuri mai mici, dacă alege să închirieze o locuință împreună cu alți prieteni, așa cum mulți chiar procedează.

Un telefon cu o cartelă prepaid îl va costa £5 pe săptămână. Pentru internet va plăti tot atât. Iar dacă studentul locuiește într-o casă sau într-un apartament, va scoate din buzunar cel puțin £10 pe săptămână pentru utilități.

Nu trebuie uitat transportul. În zona Londrei, poate costa până la £30 pe săptămână. Nu în ultimul rând, pentru achiziționarea materialelor necesare pentru școală studentul va mai scoate din buzunar £7 pe săptămână. La toate aceste costuri fixe pot fi adăugate cheltuielile cu distracția, o componentă indispensabilă a vieții oricărui student. Aici, însă, sumele pot varia în funcție de prioritățile fiecărui student.

Adunate, toate aceste cheltuieli pot forma o sumă destul de măricică. Și, din păcate, de multe ori aceste sume pot aduce griji de care un student nu are nevoie, mai ales în perioada examenelor. Din fericire, aceste griji pot fi înlăturate, dacă studentul obține finanțare pentru a studia în Marea Britanie

Soluția pentru a obține finanțare pentru a studia în Marea Britanie în 2022

Nu am exagerat deloc, când am spus, la începutul articolului, că Marea Britanie este cel mai bun loc pentru un tânăr care își dorește să studieze și să obțină pregătirea necesară care să îi ofere o carieră care, la rândul ei, să îi asigure un viitor fără griji.

Marea Britanie respectă și încurajează studenții. Din acest motiv, le oferă numeroase ajutoare celor care studiază la universitățile și colegiile din insulă, indiferent că vorbim despre localnici sau despre studenți internaționali.

În funcție de îndeplinirea anumitor condiții, precum cunoașterea limbii engleze cel puțin la nivel mediu sau participarea la cel puțin 80% din cursuri, studenții internaționali pot accesa finanțare din partea statului britanic în valoare de până la £25.000. Este o sumă foarte mare de bani, pe care studentul o poate folosi pentru plata cheltuielilor cu facultatea dar și a altor cheltuieli.

Procesul de obținere al acestei finanțări poate părea unul complicat, însă nu este. Poate fi chiar foarte simplu, dacă studentul apelează la serviciile unei companii de recrutare în învățământ, precum Atlantic London.

Compania noastră lucrează de peste 10 ani în acest domeniu. Prin implicare și multă muncă, a ajuns cea mai mare companie de acest gen din zona Londrei, mândrindu-se cu un portofoliu de mii de clienți mulțumiți.

Serviciile pe care le oferim sunt gratuite. Echipa noastră de experți foarte bine pregătiți sunt mereu dornici să ajute și vor face totul pentru a se asigura că tu vei obține finanțare pentru a studia în Marea Britanie în 2022.

Nu mai sta așadar pe gânduri. Dacă îți dorești să studiezi în Marea Britanie în 2022, scrie-ne pe Whatsapp sau verifică online dacă ești eligibil pentru a primi finanțare din partea statului. Noi o să te ajutăm.

Succesul nu e garantat, nu poate fi garantat. Acesta ține numai și numai de tine și de cât de mult ți-l dorești tu. Noi suntem aici însă pentru a ne asigura că nimic nu-ți va distrage atenția de la studii. Iar după ce vei obține finanțare pentru a studia în Marea Britanie în 2022, drumul tău spre succes va deveni cu siguranță mai ușor.

Comments (01)

  1. aprilie 22, 2022

    Hello

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

English