by AtlanticLondon

De ce să faci un curs de business computing la Northumbria University

Cursul de Business Computing este unul din acele cursuri care te pot ajuta să dezvolți o carieră care să îți asigure viitorul. În următorul articol îți vom spune tot ce trebuie să știi despre acest curs, dar și de ce ar trebui să studiezi business computing la Northumbria University.

Ce este business computing și cum vă poate ajuta

Un program de licență în Business Computing vă va instrui în managementul financiar, proiectarea de software și teoria de bază a rețelelor. Pe scurt, dacă vrei să construiești o afacere în jurul tehnologiei computerelor, acesta este cursul perfect pentru tine. Nu contează dacă ești interesat de analiza sistemelor, programare, baze de date sau management, cursul Business Computing va oferi o bază excelentă pe care să îți construiești cariera.

Cursul include programare și este în mare parte de natură tehnică. Mulți oameni sunt intimidați de acest lucru. Cu toate acestea, dacă ai un set puternic de abilități în acest domeniu, probabil că este cel mai potrivit pentru tine. Mai ales dacă ești și ambițios și ai un spirit antreprenorial puternic.

Cu Business Computing, nu numai că vei învăța o serie de instrumente de dezvoltare precum SQL, php, Java, dar vei dezvolta și abilități care te vor ajuta să rezolvi problemele de afaceri, să gestionezi sistemele informatice și să crești eficiența unei companii. Poate chiar compania ta.

După finalizarea programului de Business Computing, vei putea să îmbini cunoștințele tale de calculator, cu cele manageriale și cu abilitățile de afaceri și de conducere. Toate acestea te vor ajuta să ajungi un angajat de mare valoare pentru orice angajator. Și cu extinderea atât de rapidă a domeniului IT, cu nevoia tot mai mare de profesioniști pregătiți excelent, poți să fii sigur că vei găsi un loc de muncă în acest sector imediat după absolvire. De aici, totul depinde de tine dacă vrei să-ți construiești propria afacere sau să crești ca profesionist care face parte dintr-un brand de afaceri mare.

De ce ar trebui să studiezi Business Computing la Northumbria University

Acum că ai aflat cum te poate ajuta cursul de Business Computing în cariera, este timpul să afli de ce ar trebui să îl studiezi la Northumbria University. Deși unii preferă să lase ce e mai bun pentru final, trebuie să începem cu motivul principal: Northumbria University pune mult accent pe aspectul practic al cursului de Business Computing.

Întreabă oricare dintre experții noștri și îți vor spune că nu există o modalitate mai bună de a studia acest curs. Teoria este importantă dacă vrei să înțelegi un subiect, dar îl poți stăpâni doar cu cunoștințe practice. La Northumbria University poți obține aceste cunoștințe practice.

În 2018, Northumbria și-a deschis Clădirea de Științe Informatice. Această investiție de 7 milioane de lire sterline a produs o clădire de ultimă generație, care include o combinație de spații de cercetare și spații de predare specializate, precum și zone de studiu, care permit studenților să colaboreze, să testeze și să lucreze la noi idei și proiecte, câștigând foarte necesarele cunoștințe practice.

Desigur, Clădirea de Științe Informatice în sine este un alt motiv important pentru care să alegi să studiezi Business Computing la Northumbria University, deoarece arată cât de multă importanță acordă instituția acestui subiect. Și, în sfârșit, ar trebui să alegeți Northumbria University, deoarece este una dintre universitățile cele mai bine plasate din Marea Britanie în clasamentul mondial al universităților.

De fapt, Northumbria a ocupat locul 80, din 400, în clasamentul celor mai bune universități tinere din UK, clasament făcut de Times Higher Education Young Universities. Dintre toate universitățile britanice, Northumbria a fost clasată cel mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#iguru_button_65dc8fc987193 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_65dc8fc987193 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_65dc8fc987193 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_65dc8fc987193 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }
English