Despre noi

Bine ati venit la Atlantic London!

Draga student,

Thomas Paine spunea, “Mintea, odata luminata nu mai poate deveni intuneca.” Astfel, noi va promitem o lume plina de oportunitati care va asteapta.

Atlantic London este o companie de consultanta si plasare a studentilor in colegii si universitati prin fonduri guvernamentale, care ofera suport in atingerea obiectivelor stabilite pe plan educational. In prezent, suntem unul dintre principalii furnizori de servicii educationale din Londra.

In mai putin de zece ani de activitate ne-am dezvoltat, astfel incat am devenit lideri in industrie. Detinem un portofoliu de mii de clienti care au absolvit diferite programe educationale, acreditate peste tot in Anglia. Ne desfasuram activitatea in birourile noastre din Londra, cu peste 30 de angajati si zeci de agenti care lucreaza cu noi pentru a ajuta clientii in gasirea programului educational corespunzator cerintelor fiecaruia. In prezent, Atlantic London este cea mai mare agentie de recrutare in invatamant din Londra si singura acreditata de unitatea competenta. Oferim cele mai bune solutii clientiilor nostrii, prezentand informatii corecte despre sistemul educational si fondurile guvernamentale. De asemenea, dispunem de locatii si cursuri diversificate, colaborand cu peste 40 de institutii.

Suntem alaturi de clientii nostri pe toata perioada studiilor, oferind toate serviciile GRATUIT pentru atingerea tuturor obiectivelor stabilite pe plan educational. Misiunea Agentiei Atlantic London este una didactica (furnizare de educatie) si de cercetare stiintifica.

Procesul pas cu pas

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a fi student prin Atlantic London

  • Contacteaza agentia
  • Vino la induction
  • Alege cursul dorit
  • Pregatim documentele si interviul
  • Aplicam pentru finantare

Pornind de citatul celebru “Numai educatia poate schimba infrastructura unei societati”, dorim sa contribuim la construirea unui viitor mai bun si stabil pentru descendentii nostrii.

Am construit Atlantic London din dorinta de a ajuta fiecare individ care doreste sa studieze sau sa isi dezvolte competentele intr-o anumita profesie prin oferirea de servicii profesionale care se adreseaza oricarei persoane, independent de pregatirea anterioara.

Misiunea agentiei Atlantic London este una didactică (furnizare de educaţie) şi de cercetare ştiinţifică.

Noi credem ca o buna educatie este fundamentala pentru dezvoltarea carierei, iar viitorul oricarui individ depinde de aceasta.  Luarea unei decizii dupa terminarea liceului in ceea ce priveste educatia ulterioara este o adevarata provocare. Alegerea facuta trebuie sa intruneasca cateva caractere cu titlu obligatoriu in vederea dobandirii succesului, prin urmare, o decizie practica luata intr-o maniera responsabila previne posibile dezamagiri ulterioare. Atlantic London, ca si lider pe piata in materie, furnizeaza servicii la cele mai inalte standarde prin diferite metode si afilieri. Avem abilitatea de a simplifica procesul luarii unei decizii prin asigurarea unei solutii complete care incorporeaza consiliere, plasament in educatie, si expunerea posibilitatilor de finantare si intretinere pe perioada studiilor. Serviciile noastre sunt complet gratuite, diverse si accesibile. Compania a fost fondata pe valorile noastre care ne disting de competitori si ne ghideaza actiunile intotdeauna in interesul studentului.

In toate activitatile si serviciile oferite, Atlantic London imbina principile fundamentale: calitate, integritate, onestitate, transparenta. Studentii nostrii sunt tratati cu respect si demnitate, iar noi militam pentru interesele lor si contribuim la dezvoltarea profesionala.

Pentru noi este important ca angajatii, partenerii si clientii sa inteleaga ca muncim pentru un beneficiu mutual, atat in timpuri de success cat si in perioade mai dificile.

Principala noastra preocupare este sa ajutam fiecare client sa isi construiasca un viitor. Pentru noi, varsta sau pregatirea nu reprezinta un impediment; suntem bucurosi sa gasim o solutie pentru fiecare potential student. Când un client ne contacteaza, echipa noastră îi examinează pregătirea, aptitudinile, interesele și aspirațiile. Folosind chestionare și interviuri, analizăm o serie de traiectorii de carieră. În funcție de preferințele clientului, consilierii noștri recomandă anumite programe de studiu, inclusiv cele oferite de instituțiile partenere.

Lista de cursuri de pe website-ul nostru apartine institutiilor partenere cu sediul in Londra, unde va putem ajuta sa va inscrieti. Dupa ce un client selecteaza un anumit domeniu, noi pregatim aplicatia si materialele necesare pentru a le trimite institutiei in numele studentului.

În biroul nostru, personalul prietenos te va ajuta cu toate informatiile necesare pentru a-ți desfășura activitatea academică. În calitate de student la universitate sau colegiu, în mod normal, va trebui să plătesti taxele de școlarizare, precum și costurile de viață pe durata studiilor. La Atlantic London vei găsi informațiile corecte despre cum poti solicita la Student Finance England (SFE) împrumuturi și subvenții pentru a te ajuta cu aceste costuri.

Cu trecerea timpului am construit parteneriate cu institutii educationale acreditate si de renume. Colaboram cu o retea de parteneri atent selectionati, toti fiind lideri in zona lor de activitate.

Din dorinta de a veni in intampinarea studentului cu un pachet complex educational si pliat pe exigentele oricarui aplicant, ne-am extins portofoliul contractand o gama variata de institutii de stat si institutii private care cuprind Colegii, Universitati, Centre de trainning si formare profesionala. Mai jos gasiti o lista a institutiilor partenere care au incredere in serviciile Atlantic London si care ne sustin activitatea.