Testimonials

Gabriel Heninger

Mă bucur foarte mult că m-am înregistrat cu Atlantic London. Am căutat cursul potrivit aproape un an înainte de a-i întâlni pentru a mă îndruma prin întregul proces.

Maria Jane

Una dintre cele mai bune agenții cu care am lucrat vreodată. Cu toții sunt extrem de profesioniști, dar personal am avut plăcerea de a tine legatura cu Roxana. Recomand.

Ivailo Penchev

Atlantic London m-a sprijinit pe tot parcursul universitatii. De la înregistrare până la absolvire. De fiecare dată când aveam o întrebare, ei găseau cu plăcere o soluție pentru mine.

Miroslav Petrov

Echipa de la Atlantic London m-a ajutat într-adevăr să progresez pe calea carierei, oferindu-mi informațiile potrivite pentru a mă înscrie la cursul potrivit nevoilor mele.

Elena Lazarenko

Dacă aș putea da mai mult de 5 stele în recenzia mea, aș face-o. Atlantic Atlantic a devenit eroul meu de când am pășit pentru prima dată în Londra în căutarea unei universități în conformitate cu nevoile mele.

Vasil Kinchev

O agenție minunată care vă va asculta nevoile și vă va ajuta să realizați ceea ce doriți in ceea ce priveste gasirea celui mai bun curs pentru viitorul vostru.

Giuliana Rinaldi

Am avut o experiență absolut fantastică la Atlantic London și cu siguranță le voi recomanda serviciile prietenilor mei. Trebuie să îi mulțumesc in special lui Adrian pentru toată munca grea.

Levente Milnar

Serviciu excelent! Atlantic London m-a ajutat să mă înscriu la Roehampton University la un ultim apel înainte de a începe anul universitar. Fiind nehotărât, eram pe punctul de a rata termenul de înscriere.

Alma Gerzic

Am fost foarte impresionat de sprijinul primit la Atlantic London. M-au contactat în aceeași zi în care au primit detaliile mele, in legatura cu una dintre universitățile cu care colaboreaza.

Milena Krajewska

Compania fantastică, care face orice pentru studenții lor, pentru a se asigura că au ales cursul potrivit și ofera toata susținere de care ai nevoie pe toată durata studiilor.