Fonduri universitare disponibile

Suport disponibil

Când studiați un curs de licență, puteți solicita împrumuturi care să vă acopere taxele de învățământ și costurile de viață, precum și să primiți ajutor suplimentar dacă aveți un copil, o dizabilitate, sau un adult dependent.

  1. Taxa de scolarizare

Tuition Fee Loan, este suma pe care universitatea sau colegiul dvs o percepe anual pentru a participa la cursul dvs. si sunt plătite direct furnizorului de curs. Tuition Fee Loan este complet rambursabil și nu va trebui să îl plătiți decat după ce ati terminat cursul, când câștigați peste un anumit nivel. Împrumutul pentru taxe de școlarizare nu depinde de veniturile familiei.

 

  1. Suportul de intretinere

Maintenance Loan este disponibil pentru a vă ajuta cu costurile de viață, inclusiv cazare, mâncare, cărți și călătorii. Puteți solicita împrumutul dvs. de întreținere atunci când solicitați împrumutul pentru taxa de școlarizare. Împrumutul de întreținere este plătit în mod normal în trei tranșe – una la începutul fiecărui termen – direct în contul bancar al studentului. Împrumutul de întreținere este complet rambursabil și nu va trebui să îl plătiți decat după terminarea cursului, când câștigați peste un anumit nivel. Acest sprijin depinde de veniturile familiei.

  1. Studentii care au copii pot aplica pentru:

Parents’ Learning Allowance –  ajuta studentul cu anumite cheltuieli in cazul in care acesta are copii dependenti financiar de el. Aceste subventii pot fi folosite pentru anumite cheltuieli, cum ar fi cartile, sau abonamentul pentru transportul in comun. Suma primita depinde de venitul pe familiei si nu va fi rambursata.

Si

Childcare Grant – aceste subventii ajuta studentul cu costurile copiluilui, daca acesta este dependent de student si are varsta pana in 15 ani (sau pana in 17 ani daca copilul are anumite nevoi speciale in materie de educatie) si este inregistrat oficial la approved childcare. Childcare Grant este un venit aditional pentru a ajuta studentul cu intretinerea copilului in ceea ce priveste educatia acestuia pe toata perioada cursurilor. Suma de bani primita va depinde de venitul pe familie si nu este rambursabila.

 

  1. Studentii care au adulti dependenti in grija pot aplica pentru:

Adult Dependants’ Grant – poate ajuta studentul daca acesta are un adult dependent financiar de acesta. Aceasta persoana poate fi un copil, care are peste 17 ani sau un alt adult care primeste taxa de scolarizare. Suma de bani primita va depinde de venitul pe familie si nu este rambursabila.

 

  1. Studentii cu dizabilitati:

Puteti primi Disabled Students Allowances in cazul in care aveti o dizabilitate, incluzand o stare precara de sanatate pe termen lung, probleme psihologice, sau dificultati de invatare care au anumite efecte adverse pe termen lung si care va impiedica sa faceti activitatile de zi cu zi. Aceste subventii o sa va ajute cu anumite costuri in cazul in care o anumita persoana o sa va ajute (pentru un suport aditional pe care studentul il va solicita in timpul studiului), anumite lucruri sau echipamente, abonament la mijlocul de transport in comun, sau alte costuri asemanatoare. Suma de bani primita nu depinde de venitul pe familie si nu este rambursabila.

 

  1. Alte suporturi financiare

Alte suporturi financiare include reducere pentru abonamentul la mijlocul de transport in comun, anumite burse, care nu sunt rambursabile.

 

Citeste mai mult…