by AtlanticLondon

HND Digital Technologies

Acest curs HND vă va ajuta să înțelegeți tehnologiile digitale printr-o serie de module practice și interesante, printre care securitatea cibernetică, programarea, business intelligence, transformarea digitală și multe altele. Veți avea ocazia să învățați de la profesioniști din industrie, cum ar fi specialiști ai Cisco sau Forțele Armate, și să lucrați la proiecte la scară largă pentru a vă dezvolta experiența și setul de abilități. 

Durata cursului: 2 ani

Cursurile încep în: Ianuarie/Aprilie/August/Septembrie

Oportunitățile tipice de carieră ar putea include:

 • Operator de securitate cibernetică
 • Dezvoltator de site-uri web
 • Analist de date
 • Programator de software
 • Consultant IT
 • Și multe altele;
 • Vârsta minimă: 18 ani
 • Studentii trebuie să prezinte dovada celei mai înalte calificări obținute (de exemplu, diplomă de liceu / bacalaureat / diplomă de nivel 3) sau experiență profesională relevantă
 • Studentii din străinătate trebuie să demonstreze un nivel aprobat de competență în utilizarea limbii engleze
 • Studentii trebuie să participe la un interviu cu un membru al echipei de admitere
 • Studentii trebuie să aducă diplomele originale în momentul înregistrării

Anul 1:

 • Professional Practice in the Digital Economy
 • Innovation and Digital Transformation
 • Cyber Security
 • Programming
 • Big Data and Visualisation
 • Networking in the Cloud
 • Database Design and Development
 • Software Development Lifecycles

Anul 2:

 • Business Intelligence
 • Internet of Things
 • Emerging Technologies
 • Data Structures and Algorithms
 • Advanced Programming
 • Risk Analysis and Systems Testing

Evaluare

Acest curs vă va oferi o bază solidă în ceea ce privește cunoștințele cheie, înțelegerea și abilitățile practice necesare pentru o carieră în domeniu. Pe tot parcursul cursului, se pune un accent puternic pe creativitate și pe munca practică. De asemenea, veți dobândi o înțelegere critică a aspectelor importante ce vă pot lansa pe piața muncii. Veți lucra în grupuri pentru a simula practica din industrie și pentru a vă îmbunătăți competențele transferabile. Proiectele individuale și de grup, prezentările vizuale și orale, precum și temele scrise vor fi folosite pentru a vă evalua.

(This course will give you a solid foundation in the key knowledge, understanding and practical skills needed for a career in the field. Throughout the course, there is a strong emphasis on creativity and practical work. You will also gain a critical understanding of the important issues that can launch you into the job market. You will work in groups to simulate industry practice and improve your transferable skills. Individual and group projects, visual and oral presentations and written assignments will be used to assess you.)

Oportunități de a progresa în carieră

Studenții care finalizează cu succes nivelul 5 HND vor putea să se înscrie la multe universități din Marea Britanie pentru a studia pentru o diplomă completă. Acest curs se adresează tuturor celor interesați să își perfecționeze abilitățile la un nivel profesional sau să își continue educația cu un al treilea an de completare la un curs BA (hons).

Autofinanțare

Taxa de școlarizare a cursului poate varia în funcție de instituția pe care ai ales-o, precum și de statutul tau în Marea Britanie. Cursul este disponibil atat pentru studenții din Marea Britanie / UE, cat si pentru studentii internaționali.

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla taxa de școlarizare pentru un anumit curs.

Fonduri guvernamentale – Student Finance England

Dacă esti cetățean al Marii Britanii sau UE si ai primit statutul de rezidenta (Pre-settled, Settled status), poti primi sprijin din partea guvernului prin intermediul Student Loan Company pentru a acoperi taxele de școlarizare și unele costuri de trai pe timpul studiului, în funcție de circumstanțele tale.

Împrumutul pentru taxa de școlarizare care acoperă costul total al cursului va fi plătit direct institutiei.

Poti aplica, în același timp, si pentru un împrumut de întreținere, care te va ajuta să iti acoperiți unele cheltuieli. Acest împrumut va fi plătit direct în contul tau bancar la începutul fiecărui termen/semestru.

Aceste imprumuturi nu vor fi platite pana cursul nu este terminat , si pana cand nu vei castiga peste un prag stabilit de Student Finance England.

Studenții pot aplica, de asemenea, si pentru alte subvenții, în funcție de disponibilitate și eligibilitate, cum ar fi subventia pentru costurile de îngrijire a copiilor.

Poți folosi calculatoarele de mai jos pentru a estima suma de Maintenance Loan pe care o poți primi și cât va trebui sa rambursezi dupa finalizarea studiilor. Trebuie doar să introduci venitul lunar, orașul în care vrei să aplici și dacă locuiești cu părinții. 

Loading

Descarcă gratuit Ebook-ul nostru
Dacă vrei să studiezi în Marea Britanie și ai nevoie de ajutor, ai venit în locul potrivit! Atlantic London ți-a pregătit un ebook gratuit cu toate informațiile de care ai nevoie. Doar completează datele și descarcă ebook-ul!

Loading

She InShe In
10:22 25 Jan 23
Recomand cu incredere .Georgiana este persoana cu care am colaborat si pot spune ca este de foarte mare ajutor . A raspuns mereu intrebarilor mele si a fost implicata in tot procesul inscrierii .
Miku barbuMiku barbu
05:08 12 Jan 23
Servici de inalta calitate, totul gratuit si oricand ai nevoie de un raspuns il primesti instant.M-am inscris la facultate si m-au ajutat cu actele pentru finantare totul gratuit.Recomand cu incredere
Daria BabtanDaria Babtan
19:06 19 Dec 22
Atlantic London este o instituție care ma impresionat. Staff-ul lor se dedica mult noilor stundenti si sunt mereu pregătiți sa răspundă la toate întrebările pe care le ai, au multe cursuri disponibilele in diferite domenii.O recomand din suflet pe Lavinia Alamita, mi-a raspuns la toate întrebările, m-a ajutat sa rezolv probleme întâmpinate și s-a implicat mult in tot parcursul de înscriere.Asemenea recomant Atlantic London pentru cei interesați!
Gabriel GhituGabriel Ghitu
15:03 19 Dec 22
Am fost foarte mulțumit de ajutorul oferit de aceasta agenției. Georgiana Szolosi a fost consultatul meu si vreau sa ii multumesc pentru profesionalismul ei.Multumesc inca odata pentru tot!Recomand Atlantic London Education
Silviu AncelottiSilviu Ancelotti
13:53 19 Dec 22
Servicii foarte profesionale și accesibile.Georgiana ma ajutat pe tot parcursul aplicației iar procesul de admitere a fost mult mai ușor datorita ei.Recomand cu încredere!
js_loader

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#iguru_button_65dc803db5660 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_65dc803db5660 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_65dc803db5660 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_65dc803db5660 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }
English