by AtlanticLondon

HND Education and Training (DET)

Cursul de educație și pregătire are la baza structuri recunoscute de Learning and Skills Improvement Service (LSIS) si este destinata profesorilor sau formatorilor din sectorul educațional post-obligatoriu sau persoanelor care trebuie să obțină o calificare recunoscută la nivel național în predare și care nu sunt încă angajați ca profesori. Este, de asemenea, potrivita și pentru persoanele care predau sau evaluează alte persoane în mod regulat sau care au roluri similare în cadrul activității voluntare sau comunitare. 

Diploma HND Education and Training (DET) este calificarea finală pentru predare sau instruire, a fost dezvoltată împreună cu Ofqual și este recunoscută de Societatea pentru Educație și Formare. 

Aceasta este cea mai recunoscută ruta pentru a obtine statutul de Qualified Teacher Learning and Skills (QTLS) si care iti va permite să predai în școli, colegii și în educație suplimentară. Acest curs te va invata, de asemenea, sa ai si o abordare practică și analitică a tuturor aspectelor formării in educație, de la planificarea și proiectarea cursului, până la predarea, evaluarea și sprijinirea cursanților. De asemenea, vei acoperi teoriile și principiile educației și formării și ti se va oferi ocazia de a le încorpora în propriile predări și practici. 

La ce se pot aștepta cei care urmează cursul de educație și pregătire

Candidații care se înscriu la curs și care îl vor termina vor adopta o abordare analitică, reflexivă și practică a tuturor aspectelor planificării, livrării și evaluării predării și învățării incluzive. În timp ce fac acest lucru, candidații vor aplica teorii și principii în educație și formare și le vor demonstra în practica lor. Calificarea își propune să ofere profesorului cursant flexibilitatea de a preda într-o gamă largă de contexte, cum ar fi: predarea pe mai multe niveluri; predarea pentru o varietate de cursanți; predarea pentru persoane individuale si grupuri; experiența rolurilor nedidactice; obținerea de cunoștințe de specialitate prin mentoratul la locul de muncă. 

Cursul te va ajuta sa ajungi un profesor sau formator eficient, critic și profesionist, cu cunoștințe bine dezvoltate, abilități de înțelegere a rolului tau și a sectorului în care vei opera. Diploma de nivel 5 în educație și formare (DET) nu numai ca iti va oferi o expertiză și șansa de a investiga teoriile și practica actuală a educației, dar iti va oferi și posibilitatea de a demonstra că poti transfera rezultatele cercetării și investigației în propria practică didactică. Ca o calificare de predare de nivel 5, conținutul cursului este exact același cu un PGCE (Certificat postuniversitar în educație) în învățarea pe tot parcursul vieții, și are aceeași valoare și credite cu autoritățile de reglementare, angajatorii și sectoarele educației și formării. 

Durată: 1 an;
Cursurile încep în:  Ianuarie / Aprilie/ August / Septembrie;

Această calificare este recunoscută ca echivalentă cu certificatul de calificări educaționale din cadrul pentru calificările învățământului superior (FHEQ). După finalizarea cu succes a cursului, un student s-ar putea califica ca profesor, instructor sau tutore în colegii de educație suplimentară, învățare pentru adulți și comunitate, învățare bazată pe muncă, furnizori de formare, instruire în servicii publice și uniforme.

 • Vârsta minimă: 18 ani 
 • Studentii trebuie să prezinte dovada celei mai înalte calificări obținute (de exemplu, diplomă de liceu / bacalaureat / diplomă de nivel 3) sau experiență profesională relevantă 
 • Studentii din străinătate trebuie să demonstreze un nivel aprobat de competență în utilizarea limbii engleze 
 • Studentii trebuie să participe la un interviu cu un membru al echipei de admitere 
 • Studentii trebuie să aducă diplomele originale în momentul înregistrării
 • Dezvoltarea predării, învățării și evaluării în educație și formare (realizarea Unității 3 este o condiție prealabilă pentru această unitate); 
 • Predare, învățare și evaluare în educație și formare; 
 • Teorii, principii și modele în educație și formare; 
 • Practică profesională și dezvoltare mai largă în educație și formare; 
 • Dezvoltarea, utilizarea și organizarea resurselor într-o zonă specializată; 
 • Egalitate și diversitate; 
 • Practică incluzivă; 
 • Predarea pentru varstele 14-19 ani în educație și formare; 

* Unitățile pot varia, în funcție de modulele opționale pe care instituția le va alege pentru structura cursului.

Evaluare

Fiecare institutie in parte foloseste o varietate de metode de evaluare, oferindu-ti astfel sansa de a-ti demonstra punctele forte in mai multe moduri. 

Acestea pot include:

 • Teste traditionale cu intrebari multiple; test grila;
 • Eseu despre anumite topici;
 • Activitati practice la computer;
 • Lucru in echipa;
 • Proiecte pentru dezvoltarea portofoliului
 • Practica 

Iar ca sa te sprijine si mai mult in dezvoltarea ta, dupa fiecare proiect trimis, vei primi feedback de la profesori. Acestia iti vor oferi sugestii si sfaturi pentru imbunatatire si pentru a intelege cum sa aplici mai bine anumite teorii in viitoarele lucrari.

Progres

După finalizarea cu succes a cursului DET, studenții pot aplica pentru statutul lor de calificare a învățării și abilităților profesorilor (QTLS) sau a statutului calificat de profesor (QTS) prin Fundația pentru educație și formare (ETF). 

Cursanții care au obținut diploma de nivel 5 în educație și formare conform cadrului de calificare și credit (QCF) își pot completa calificarea la un BA (Hons) în anumite domenii, cum ar fi studiile educaționale, predarea în sectorul învățării pe tot parcursul vieții, practica profesională , Educația inițială a profesorilor primari sau Diploma de nivel 7 în managementul evaluării (QCF).

Autofinanțare

Taxa de școlarizare a cursului poate varia în funcție de instituția pe care ai ales-o, precum și de statutul tau în Marea Britanie. Cursul este disponibil atat pentru studenții din Marea Britanie / UE, cat si pentru studentii internaționali.

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla taxa de școlarizare pentru un anumit curs.

Fonduri guvernamentale – Student Finance England

Dacă esti cetățean al Marii Britanii sau UE si ai primit statutul de rezidenta (Pre-settled, Settled status), poti primi sprijin din partea guvernului prin intermediul Student Loan Company pentru a acoperi taxele de școlarizare și unele costuri de trai pe timpul studiului, în funcție de circumstanțele tale.

Împrumutul pentru taxa de școlarizare care acoperă costul total al cursului va fi plătit direct institutiei.

Poti aplica, în același timp, si pentru un împrumut de întreținere, care te va ajuta să iti acoperiți unele cheltuieli. Acest împrumut va fi plătit direct în contul tau bancar la începutul fiecărui termen/semestru.

Aceste imprumuturi nu vor fi platite pana cursul nu este terminat , si pana cand nu vei castiga peste un prag stabilit de Student Finance England.

Studenții pot aplica, de asemenea, si pentru alte subvenții, în funcție de disponibilitate și eligibilitate, cum ar fi subventia pentru costurile de îngrijire a copiilor.

Comments (01)

 1. februarie 1, 2023

  Da vreau să fac cursuri

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#iguru_button_6509971c00d1e .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_6509971c00d1e .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_6509971c00d1e .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_6509971c00d1e .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }
English