by AtlanticLondon

HND Hospitality Management

HND Managementul Ospitalității iti va oferi cunoștințe și abilități practice pentru a reuși într-o poziție managerială în industria ospitalității. Cursul își propune să ofere cunoștințe interdisciplinare la niveluri teoretice și practice de administrare în sectorul ospitalității. HND Managementul Ospitalității oferă studentilor oportunități de a se concentra pe dezvoltarea abilităților de nivel superior într-un context de management al ospitalității, inclusiv abilități de investigare și cercetare axate pe probleme de management în contextul ospitalității, agrementului sau turismului.

Accentul acestei calificări se bazează pe dezvoltarea pe scară largă a cunoștințelor, înțelegerii și abilităților cursantului în domeniul managementului ospitalității într-o serie de sectoare, inclusiv cele sugerate mai sus.

Studentii vor beneficia de dezvoltarea acestor abilități, tehnici și atribute, care sunt esențiale pentru performanța de succes în contribuția la viața profesională în industria ospitalității. Acesta este un traseu ideal pentru a oferi flexibilitate, cunoștințe, abilități și motivație ca bază pentru studii viitoare și dezvoltarea carierei în managementul ospitalității.

Pe parcursul acestui curs vei dezvolta abilități în marketing, finanțe, managementul resurselor umane, operațiuni și logistică, precum și cunoștințele de care ai nevoie pentru a deveni un manager eficient. HND Managementul Ospitalității este un curs profesional. Asta înseamnă nu doar că înveți aspectele teoretice, dar îți oferă și capacitatea de a relaționa acest lucru cu lumea reală a muncii. Evaluarea aplicării acestor teorii și concepte iti oferă avantajul de a fi un gânditor strategic și un manager proactiv în perioade economice agitate.

Acest curs oferă un program de studiu specializat în domeniul muncii, care acoperă cunoștințele cheie, înțelegerea și abilitățile practice necesare în industria ospitalității. Vei dezvolta abilitățile de conducere, operaționale și administrative de care ai nevoie pentru o carieră cu adevărat de succes în ospitalitate. Cursul își propune să pregătească studenții cu abilitățile de afaceri necesare pentru a opera în industria ospitalității, deoarece este considerat a fi una dintre cele mai mari și mai puternice industrii din întreaga lume.

Durată: 2 ani;
Cursurile încep în:  Ianuarie / Aprilie/ August / Septembrie;

Studenții vor fi, de asemenea, echipați cu cunoștințe și abilități de ospitalitate și management pentru ocuparea forței de muncă în țara lor de origine. O diplomă va oferi o bază solidă pentru o varietate de cariere în sectorul ospitalității. La finalizarea acestui program, vei fi bine poziționat pentru a dezvolta o carieră într-o varietate de roluri în sectorul ospitalității, inclusiv: recepționer hotelier, manager hotelier, manager cazare, manager restaurant și organizator de evenimente / manager.

 • Vârsta minimă: 18 ani 
 • Studentii trebuie să prezinte dovada celei mai înalte calificări obținute (de exemplu, diplomă de liceu / bacalaureat / diplomă de nivel 3) sau experiență profesională relevantă 
 • Studentii din străinătate trebuie să demonstreze un nivel aprobat de competență în utilizarea limbii engleze 
 • Studentii trebuie să participe la un interviu cu un membru al echipei de admitere 
 • Studentii trebuie să aducă diplomele originale în momentul înregistrării

Anul 1:

 • The Contemporary Hospitality Industry 
 • Finance for the Hospitality Industry 
 • Customer Service 
 • Rooms Division Operations Management 
 • Food & Beverage Operations Management 
 • The Travel & Tourism Sector 
 • Marketing for the Hospitality Industry 
 • Tour Operations Management 

Anul 2

 • The Developing Manager 
 • Employability Skills 
 • Human Resource Management for the Service Industry
 • Personal and Professional Development 
 • Sustainable Tourism Development 
 • Sales Development and Merchandising 
 • Small Business Enterprise 
 • Research Project

* Unitățile pot varia, în funcție de modulele opționale pe care instituția le va alege pentru structura cursului.

Evaluare

Fiecare institutie in parte foloseste o varietate de metode de evaluare, oferindu-ti astfel sansa de a-ti demonstra punctele forte in mai multe moduri. 

Acestea pot include:

 • Teste traditionale cu intrebari multiple; test grila;
 • Eseu despre anumite topici;
 • Activitati practice la computer;
 • Lucru in echipa;
 • Proiecte pentru dezvoltarea portofoliului
 • Practica 

Iar ca sa te sprijine si mai mult in dezvoltarea ta, dupa fiecare proiect trimis, vei primi feedback de la profesori. Acestia iti vor oferi sugestii si sfaturi pentru imbunatarire si pentru a intelege cum sa aplici mai bine anumite teorii in viitoarele lucrari.

Progres

Studenții pot continua progresul educațional pentru a obține o diplomă de licenta BA (Honors) printr-un an la universitate într-un domeniu similar al industriei ospitalității și turismului.

Autofinanțare

Taxa de școlarizare a cursului poate varia în funcție de instituția pe care ai ales-o, precum și de statutul tau în Marea Britanie. Cursul este disponibil atat pentru studenții din Marea Britanie / UE, cat si pentru studentii internaționali.

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla taxa de școlarizare pentru un anumit curs.

Fonduri guvernamentale – Student Finance England

Dacă esti cetățean al Marii Britanii sau UE si ai primit statutul de rezidenta (Pre-settled, Settled status), poti primi sprijin din partea guvernului prin intermediul Student Loan Company pentru a acoperi taxele de școlarizare și unele costuri de trai pe timpul studiului, în funcție de circumstanțele tale.

Împrumutul pentru taxa de școlarizare care acoperă costul total al cursului va fi plătit direct institutiei.

Poti aplica, în același timp, si pentru un împrumut de întreținere, care te va ajuta să iti acoperiți unele cheltuieli. Acest împrumut va fi plătit direct în contul tau bancar la începutul fiecărui termen/semestru.

Aceste imprumuturi nu vor fi platite pana cursul nu este terminat , si pana cand nu vei castiga peste un prag stabilit de Student Finance England.

Studenții pot aplica, de asemenea, si pentru alte subvenții, în funcție de disponibilitate și eligibilitate, cum ar fi subventia pentru costurile de îngrijire a copiilor.

Poți folosi calculatoarele de mai jos pentru a estima suma de Maintenance Loan pe care o poți primi și cât va trebui sa rambursezi dupa finalizarea studiilor. Trebuie doar să introduci venitul lunar, orașul în care vrei să aplici și dacă locuiești cu părinții. 

Loading

Descarcă gratuit Ebook-ul nostru
Dacă vrei să studiezi în Marea Britanie și ai nevoie de ajutor, ai venit în locul potrivit! Atlantic London ți-a pregătit un ebook gratuit cu toate informațiile de care ai nevoie. Doar completează datele și descarcă ebook-ul!

Loading

She InShe In
10:22 25 Jan 23
Recomand cu incredere .Georgiana este persoana cu care am colaborat si pot spune ca este de foarte mare ajutor . A raspuns mereu intrebarilor mele si a fost implicata in tot procesul inscrierii .
Miku barbuMiku barbu
05:08 12 Jan 23
Servici de inalta calitate, totul gratuit si oricand ai nevoie de un raspuns il primesti instant.M-am inscris la facultate si m-au ajutat cu actele pentru finantare totul gratuit.Recomand cu incredere
Daria BabtanDaria Babtan
19:06 19 Dec 22
Atlantic London este o instituție care ma impresionat. Staff-ul lor se dedica mult noilor stundenti si sunt mereu pregătiți sa răspundă la toate întrebările pe care le ai, au multe cursuri disponibilele in diferite domenii.O recomand din suflet pe Lavinia Alamita, mi-a raspuns la toate întrebările, m-a ajutat sa rezolv probleme întâmpinate și s-a implicat mult in tot parcursul de înscriere.Asemenea recomant Atlantic London pentru cei interesați!
Gabriel GhituGabriel Ghitu
15:03 19 Dec 22
Am fost foarte mulțumit de ajutorul oferit de aceasta agenției. Georgiana Szolosi a fost consultatul meu si vreau sa ii multumesc pentru profesionalismul ei.Multumesc inca odata pentru tot!Recomand Atlantic London Education
Silviu AncelottiSilviu Ancelotti
13:53 19 Dec 22
Servicii foarte profesionale și accesibile.Georgiana ma ajutat pe tot parcursul aplicației iar procesul de admitere a fost mult mai ușor datorita ei.Recomand cu încredere!
js_loader

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#iguru_button_65dcac362ed67 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_65dcac362ed67 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_65dcac362ed67 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_65dcac362ed67 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }
English