by AtlanticLondon

HND Applied Computing

Scopul cursului HND Informatică Aplicată este utilizarea tehnologiei pentru a spori viteza și eficiența transferului de informații. Vei afla despre domeniile cheie ale computerului, care sunt rețelele, hardware-ul computerului, programarea, proiectarea web și sistemele de informații, cum ar fi bazele de date. Vei avea șansa să explorezi și să dezvolti noi abilități, inclusiv unele dintre cele mai noi elemente de calcul, cum ar fi HTML5. 

Creșterea enormă a utilizarii internetului, proliferarea rețelelor de calculatoare, a dispozitivelor programabile și a sistemelor de informații sub diferite forme și rata de schimbare extrem de accelerată asigură o cerință continuă pentru angajații cu abilități și calificări contemporane legate de calculatoare. Internetul, în special, este o revoluție tehnologică majoră care are și va avea în continuare un impact enorm în societate. Schimbarea radicală care a fost observată în arena calculelor și dependența organizațiilor de tehnologie pentru avantaj competitiv sunt motive imperioase pentru a încorpora idei noi, paradigme și tehnologii în programele legate de calcul. Calificările oferă o bază aprofundată în conceptele cheie și abilitățile practice necesare în sectorul lor conex și permit progresul direct către ocuparea forței de muncă sau progresul către învățământul superior. 

Diploma HND în Informatică Aplicată iti va oferi o serie de abilități într-un context tehnologic și de management. Acesta are o acoperire bună a limbajelor de programare, dar în ultima vreme calculul a ajuns să includă și rețelele și software-ul asociat cu stocarea datelor și recuperarea și gestionarea informațiilor. O gamă largă de module de calcul, împreună cu o muncă semnificativă a proiectului iti permite să personalizezi modulele în zona ta de interes.

Prin cursul de Informatică Aplicată  vei studia hardware-ul și software-ul asociat cu stocarea, gestionarea datelor și recuperarea informațiilor. Veți fi susținut și facilitat pe tot parcursul perioadei de studiu pentru a te asigura că este o experienta potrivita pentru tine. Iti vei dezvolta abilitățile transferabile precum munca în echipă, comunicările verbale și scrise și organizarea personală și vei fi încurajat să iti asumi responsabilitatea pentru propriile decizii și învățare. 

Durată: 2 ani;
Cursurile încep în:  Ianuarie / Aprilie/ August / Septembrie;

Cursul este extrem de relevant pentru o serie de cariere din sectorul IT, cum ar fi proiectarea și gestionarea sistemului informațional, producția IT, domeniile de întreținere și servicii tehnice IT, strategia de e-business și / sau suport tehnic, analiștii de sisteme, inginerii și dezvoltatorii de software.

 • Vârsta minimă: 18 ani 
 • Studentii trebuie să prezinte dovada celei mai înalte calificări obținute (de exemplu, diplomă de liceu / bacalaureat / diplomă de nivel 3) sau experiență profesională relevantă 
 • Studentii din străinătate trebuie să demonstreze un nivel aprobat de competență în utilizarea limbii engleze 
 • Studentii trebuie să participe la un interviu cu un membru al echipei de admitere 
 • Studentii trebuie să aducă diplomele originale în momentul înregistrării

Anul 1 

 • Business Skills for e-Commerce 
 • Computer Systems 
 • Employability & Professional Development 
 • System Analysis and Design 
 • Website Design 
 • Database Design Concepts 
 • Procedural Programming 
 • Network Technologies 

Anul 2 

 • Project Design, Implementation & Evaluation 
 • Data Analysis & Design 
 • Web Applications Development 
 • Internet Server Management 
 • Digital Image Creation & Development 
 • Programming in Java 
 • Wide Area Networking Technologies 
 • Computer Games Design and Development

* Unitățile pot varia, în funcție de modulele opționale pe care instituția le va alege pentru structura cursului.

Evaluare

Fiecare institutie in parte foloseste o varietate de metode de evaluare, oferindu-ti astfel sansa de a-ti demonstra punctele forte in mai multe moduri. 

Acestea pot include:

 • Teste traditionale cu intrebari multiple; test grila;
 • Eseu despre anumite topici;
 • Activitati practice la computer;
 • Lucru in echipa;
 • Proiecte pentru dezvoltarea portofoliului
 • Practica 

Iar ca sa te sprijine si mai mult in dezvoltarea ta, dupa fiecare proiect trimis, vei primi feedback de la profesori. Acestia iti vor oferi sugestii si sfaturi pentru imbunatatire si pentru a intelege cum sa aplici mai bine anumite teorii in viitoarele lucrari.

Progres

Cursul de Informatică Aplicată poate duce la progresul direct în al doilea sau al treilea an al unei diplome de licenta în informatică sau la o disciplină strâns legată, la o universitate. De asemenea, va permite progresul spre studii suplimentare, cum ar fi o calificare pentru dezvoltare profesională sau calificări de furnizor oferite de Cisco, Microsoft, IBM, CompTIA, Oracle și VM Ware. Pentru Top-Up puteți alege cursuri precum Applied computing, Științe informatice, Inginerie software, Tehnologia informației, Sisteme informaționale și multe altele

Autofinanțare

 

Taxa de școlarizare a cursului poate varia în funcție de instituția pe care ai ales-o, precum și de statutul tau în Marea Britanie. Cursul este disponibil atat pentru studenții din Marea Britanie / UE, cat si pentru studentii internaționali. 

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla taxa de școlarizare pentru un anumit curs.

Fonduri guvernamentale – Student Finance England

Dacă esti cetățean al Marii Britanii sau UE si ai primit statutul de rezidenta (Pre-settled, Settled status), poti primi sprijin din partea guvernului prin intermediul Student Loan Company pentru a acoperi taxele de școlarizare și unele costuri de trai pe timpul studiului, în funcție de circumstanțele tale. 

Împrumutul pentru taxa de școlarizare care acoperă costul total al cursului va fi plătit direct institutiei. 

Poti aplica, în același timp, si pentru un împrumut de întreținere, care te va ajuta să iti acoperiți unele cheltuieli. Acest împrumut va fi plătit direct în contul tau bancar la începutul fiecărui termen/semestru. 

Aceste imprumuturi nu vor fi platite pana cursul nu este terminat , si pana cand nu vei castiga peste un prag stabilit de Student Finance England. 

Studenții pot aplica, de asemenea, si pentru alte subvenții, în funcție de disponibilitate și eligibilitate, cum ar fi subventia pentru costurile de îngrijire a copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#iguru_button_66211dc469d6a .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_66211dc469d6a .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_66211dc469d6a .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_66211dc469d6a .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }
English