by AtlanticLondon

Inițiativa Atlantic London — „Recomandă un prieten” presupune recompense pentru toată lumea!

O mulțime de oameni aleg Regatul Unit pentru studii și asta pentru că unele dintre cele mai bune universități din lume sunt aici! Regatul Unit este considerat a fi o autoritate globală în domeniul educației, iar universitățile primesc peste o jumătate de milion de studenți internaționali în fiecare an.

Noi vrem să vă răsplătim dorința de a construi un viitor mai bun și chiar dacă nu sunteți voi cei care vreți să vă înscrieți la un program de studii, s-ar putea să aveți un prieten care își dorește acest lucru. În acest caz, este o situație în care toată lumea câștigă, deoarece îl vom ajuta pe prietenul vostru să-și atingă obiectivele și, de asemenea, vă vom recompensa în consecință și pe voi pentru recomandare. 

Puteți câștiga premii în valoare de £250!

Programul de recomandări al Atlantic London funcționează bine pentru toată lumea. Nu faceți doar ce e mai bine pentru prietenul vostru, ci câștigați și ceva pentru voi înșivă! Cel mai important, sesiunea de admiteri de iarnă este în curs de desfășurare și este cea mai bună oportunitate pentru toți studenții internaționali!

În cele din urmă, a fi absolvent înseamnă a avea o specializare, a te bucura de mai multe oportunități de angajare și a primi salarii mai mari, mai avantajoase. Obținerea unei diplome de studii în UK reprezintă o adevărată realizare! Cei care nu au o diplomă câștigă 25 de mii de lire sterline pe an, în cel mai bun caz. În comparație, absolvenții au salarii care încep de la 35 de mii de lire sterline și pot merge mult mai sus.

Sigur vă întrebați care sunt premiile, deci vă lăsăm să trageți cu ochiul: premiile variază de la aparate de cafea, scaune de birou din piele și electronice de ultimă generație, la mașini de cusut, seturi de barbeque și tablete grafice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

English