by AtlanticLondon

Inscrie-te la studii in Marea Britanie

1. De ce Atlantic London?

Atlantic London ofera, in primul rand, informatii exacte referitoare la invatamantul superior din Marea Britanie, precum si consiliere pe toata durata anilor de studiu. Cu o experienta de peste un deceniu in educatie, Atlantic London pune la dispozitie o gama larga de cursuri si locatii diversificate pentru a ajuta fiecare individ in parte.

Daca mergi pe site-ul www.atlanticlondon.ro poti sa cauti cursul dorit, sa iti verifici eligibilitatea, sau sa citesti toate informatiile de care ai nevoie.

Atlantic London simplica procedurile, oferindu-ti posibilitatea de a urma tot procesul de inscriere in mediul online.

2. De ce sa studiezi in Marea Britanie?

Calitatea…

  • Studiile terminate in Marea Britanie sunt recunoscute international, iar cursurile sunt in concordanta cu anumite criterii academice stricte;
  • O diploma obtinuta la o institutie de invatamant din Marea Britanie reprezinta rampa de lansare in ceea ce priveste gasirea unui loc de munca oriunde in lume.

Diversitatea culturala…

  • Universitatile si colegiile din Marea Britanie asigura un mediu divers din punct de vedere cultural, creativ si inovativ, mediu care ii atrage pe studenti sa isi atinga potentialul maxim.

Beneficiile…

  • Ca si student in Marea Britanie dispui de anumite beneficii pe toata perioada studiilor, precum reducere la Council Tax si reducere la transportul in comun.

3. Care sunt cerintele?

Pentru a te inscrie la un colegiu sau la o universitate in Marea Britanie, cerintele sunt foarte simple.

In primul rand ai nevoie de diploma. Aceasta poate fi diploma de bacalaureat, sau de diploma de 12 clase + foaia matricula, sau diploma de 10 clase + o scrisoare de referinta de la locul de munca.

Daca detii una dintre acestea, urmatoarea cerinta este despre nivelul de limba. Pentru a fi acceptat, ai nevoie de un nivel mediu de limba engleza, deoarece va trebui sa mergi la un interviu cu institutia si sa faci dovada unor cunostinte medii spre avansate de limba engleza printr-un test.

4.Cati bani pot sa iau?

Fondurile guvernamentale sunt oferite in anumite conditii de catre compania Student Loan si sunt rambursabile. Studiile in Marea Britanie costa in jur de £9,000 pe an, iar pentru intretinere poti beneficia de o suma (rambursabila) cuprinsa intre £12,000 si £15,000 pe anul de studiu.

Atlantic London este online pentru a te ajuta.

Afla mai multe si ia legatura cu noi accesand site-ul nostru www.atlanticlondon.ro sau da-ne un telefon la numarul 020 7377 5971.

Nu percepem taxe sau comisioane si va putem ajuta sa va indepliniti visul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

English