by AtlanticLondon

MECHANICAL ENGINEERING WITH FOUNDATION YEAR

Domeniul ingineriei mecanice este remarcabil de divers și competitiv în zilele noastre, dar această diplomă vă va pregăti pentru o piață a muncii volatilă și vă poate asigura succesul profesional în acest domeniu. Va fi mereu nevoie de inginerii mecanici în întreaga lume, deoarece ei auun rol vital în proiectarea și implementarea pieselor mobile într-o gamă largă de domenii și industrii.

Acest curs vă va învăța despre aplicarea metodelor și instrumentelor matematice și statistice în procesul de analiză și rezolvare a problemelor complexe din inginerie. De asemenea, veți învăța cum să gestionați volumul de muncă și cum să comunicați, pe lângă faptul că veți dobândi fundamentele domeniului ingineriei și principiile sale.

Durata cursului: 4 ani

Date de începere: Ianuarie/Aprilie/August/Septembrie

Acestea sunt unele dintre cele mai populare opțiuni de carieră în rândul absolvenților acestei diplome:

 • Inginer aerospațial
 • Inginer de automobile
 • Inginer biomedical
 • Inginer de construcții
 • Antreprenor
 • Inginer de producție
 • Consultant în management
 • Electronică și tehnologia informației
 • Robotică
 • Inginer termic

Vârsta minimă: 18 ani;

Solicitanții trebuie să depună dovezi ale studiilor anterioare certificate (de exemplu, diploma de școală secundară / bacalaureat / calificarea de nivel 3) și / sau experiența profesională relevantă;

Cererile de la candidați maturi fără calificări formale sunt binevenite, cu condiția să poată demonstra niveluri adecvate de abilități și experiență relevante.

Dacă nu puteți îndeplini cerințele de intrare pentru acest curs, este posibil să fiți eligibil pentru cursul nostru de fundație. Acesta este un an suplimentar de studiu pentru a vă pregăti pentru gradul complet.

Solicitanții care nu au limba engleză ca limbă maternă vor trebui să demonstreze un nivel aprobat de competență în utilizarea limbii engleze.

Solicitanții trebuie să aducă certificatele originale atunci când vin la înregistrare

Pe parcursul celor 4 ani, studenții vor parcurge un număr mare de module, concentrându-se pe diferite domenii și subdomenii ale ingineriei. Unele dintre aceste module sunt:

 • Principii fundamentale
 • Competențe în inginerie
 • Tehnologie inginerească
 • Mediul ingineresc
 • Principii de inginerie
 • Proiecte și sisteme
 • Comunicare grafică și modelare pe calculator
 • Mecanica materialelor și a mașinăriilor
 • Termofluide și sisteme de control
 • Ingineria în afaceri și societate
 • Modelare și analiză
 • Elemente finite și soluții diferențiale

Modulele sunt împărțite în 3 categorii – și anume module de bază, module opționale și module facultative.

Acest curs propune o gamă largă de metode și tehnici de evaluare menite să ajute studenții să își dezvolte abilitățile esențiale care sunt necesare pentru orice loc de muncă bun în domeniu. Examenele scrise nu depășesc 30% din procentul total al diferitelor metode de testare, accentul fiind pus mai degrabă pe lucrările de curs și examenele practice. Metodele de evaluare sunt specifice obiectivului de învățare vizat, precum și unui anumit modul și conținutului evaluat. Evaluările pot consta și în proiecte, rapoarte de proiectare, portofolii, prezentări etc.

Autofinanțare

Taxa de școlarizare a cursului va varia în funcție de instituția în care doriți să studiați, precum și de statutul dvs. în Marea Britanie. Cursul este disponibil și pentru studenții din Marea Britanie / UE și internaționali. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla taxa de școlarizare pentru un anumit curs despre care doriți să aflați.

Fonduri guvernamentale – Student Finance England

Dacă sunteți cetățean al Marii Britanii / UE sau locuiți în Marea Britanie pentru o perioadă de ședere nedeterminată, puteți primi sprijin din partea guvernului prin intermediul Student Loan Company pentru a acoperi taxele de școlarizare și unele costuri de trai în timp ce studiați, în funcție de circumstanțele dumneavoastră. Împrumuturile pentru taxa de școlarizare, pentru a acoperi costul total al cursului dvs., sunt plătite direct furnizorului de cursuri. Împrumuturile de întreținere pot fi solicitate în același timp, împrumutându-vă bani la începutul fiecărui termen. Nu va trebui să rambursați împrumutul decât după curs, când câștigați peste un anumit nivel. Studenții pot aplica în continuare pentru subvenții dacă sunt eligibili pentru anumite prestații, sunt invalizi sau au nevoie de ajutor pentru costurile îngrijirii copiilor.

Această diplomă este recunoscută la nivel național și internațional, astfel încât veți avea posibilitatea de a explora o serie de cariere în sectorul ingineriei după absolvire. Industrii precum cele: aerospațială, auto, chimică, construcții, medicină, electricitate și a bunurilor de consum sunt câteva dintre subdomeniile în plină ascensiune ale ingineriei. În plus, vă puteți continua studiile cu un masterat, ceea ce vă va crește și mai mult șansele de a obține un loc de muncă de top.

Poți folosi calculatoarele de mai jos pentru a estima suma de Maintenance Loan pe care o poți primi și cât va trebui sa rambursezi dupa finalizarea studiilor. Trebuie doar să introduci venitul lunar, orașul în care vrei să aplici și dacă locuiești cu părinții. 

Loading

Descarcă gratuit Ebook-ul nostru
Dacă vrei să studiezi în Marea Britanie și ai nevoie de ajutor, ai venit în locul potrivit! Atlantic London ți-a pregătit un ebook gratuit cu toate informațiile de care ai nevoie. Doar completează datele și descarcă ebook-ul!

Loading

She InShe In
10:22 25 Jan 23
Recomand cu incredere .Georgiana este persoana cu care am colaborat si pot spune ca este de foarte mare ajutor . A raspuns mereu intrebarilor mele si a fost implicata in tot procesul inscrierii .
Miku barbuMiku barbu
05:08 12 Jan 23
Servici de inalta calitate, totul gratuit si oricand ai nevoie de un raspuns il primesti instant.M-am inscris la facultate si m-au ajutat cu actele pentru finantare totul gratuit.Recomand cu incredere
Daria BabtanDaria Babtan
19:06 19 Dec 22
Atlantic London este o instituție care ma impresionat. Staff-ul lor se dedica mult noilor stundenti si sunt mereu pregătiți sa răspundă la toate întrebările pe care le ai, au multe cursuri disponibilele in diferite domenii.O recomand din suflet pe Lavinia Alamita, mi-a raspuns la toate întrebările, m-a ajutat sa rezolv probleme întâmpinate și s-a implicat mult in tot parcursul de înscriere.Asemenea recomant Atlantic London pentru cei interesați!
Gabriel GhituGabriel Ghitu
15:03 19 Dec 22
Am fost foarte mulțumit de ajutorul oferit de aceasta agenției. Georgiana Szolosi a fost consultatul meu si vreau sa ii multumesc pentru profesionalismul ei.Multumesc inca odata pentru tot!Recomand Atlantic London Education
Silviu AncelottiSilviu Ancelotti
13:53 19 Dec 22
Servicii foarte profesionale și accesibile.Georgiana ma ajutat pe tot parcursul aplicației iar procesul de admitere a fost mult mai ușor datorita ei.Recomand cu încredere!
js_loader

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#iguru_button_66962cef8466d .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_66962cef8466d .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_66962cef8466d .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_66962cef8466d .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }
English