by AtlanticLondon

MSc – BUSINESS TRANFORMATION

Economia digitală de azi schimbă lumea, iar realitatea este că firmele trebuie să țină pasul cu această lume în mișcare. Succesul operațional poate fi asigurat doar prin intermediul unor profesioniști care doresc să conducă și știu cum să o facă bine.

În cadrul acestui masterat, studenții învață despre cele mai recente tehnologii din domeniul transformării afacerilor, inclusiv inteligența artificială, învățarea automată etc., și obțin cunoștințe despre teoria managementului schimbării, dobândind în cele din urmă capacitatea de a schimba fața unei afaceri și de a o face de succes.

Durata cursului: 1 an 

Date de începere: Ianuarie/Aprilie/August/Septembrie

Cu cunoștințele și competențele potrivite, vă puteți începe cariera și puteți evolua rapid către o poziție de conducere de nivel superior în domeniul schimbării, transformării și gestionării afacerilor. Câteva dintre rolurile pe care le puteți lua în considerare după absolvire sunt:

 • Change Manager
 • HR Director
 • Chief Technological Officer
 • Project Director
 • Project Executive
 • Technical Project Manager
 • Technical Project Lead

Business Manager

Teoretic, o diplomă de licență este solicitată la înscriere, dar pot fi eligibili și candidații care nu au calificări și care demonstrează o experiență profesională relevantă. Toate aplicațiile sunt analizate de la caz la caz.

Candidații care nu sunt nativi în limba engleză vor trebui să demonstreze un nivel aprobat de competență în utilizarea limbii engleze.

Solicitanții trebuie să aducă certificatele originale atunci când vin la înscriere.

 • Mediul de afaceri contemporan
 • Managementul experienței utilizatorului și a clientului
 • Introducere în managementul lanțului de aprovizionare
 • Analiza Big Data
 • Metodologii în mediul de afaceri digital
 • Proiect de transformare a afacerii
 • Gestionarea soluțiilor de afaceri bazate pe cloud
 • Proiectarea rețelelor globale, sistemelor de distribuție și sistemelor de aprovizionare

Ultimele două module sunt opționale – studenții trebuie să aleagă unul dintre cele două.

Aceasta nu este un program obișnuit de business, așa că nu veți susține niciun examen scris. Scenariile din lumea reală sunt importante aici, iar toate metodele de evaluare ilustrează acest lucru. Evaluările sunt orientate spre practică, iar studenții sunt notați pe baza analizelor, planurilor strategice, evaluărilor negociate, evaluărilor de software, dezvoltării strategiilor digitale, precum și a unui proiect final de transformare a unei afaceri.

Autofinanțare

Taxa de școlarizare a cursului va varia în funcție de instituția în care doriți să studiați, precum și de statutul dumneavoastră în Marea Britanie. Cursul este disponibil pentru studenții din Marea Britanie / UE și pentru studenții internaționali. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla taxa de școlarizare pentru un anumit curs despre care doriți să aflați.

Fonduri guvernamentale – Student Finance England

Dacă sunteți cetățean al Regatului Unit/UE cu statut de pre-stabilit sau stabilit sau dacă locuiți în Regatul Unit cu ședere nedeterminată și doriți să vă înscrieți la un curs postuniversitar, puteți primi sprijin din partea guvernului prin intermediul Student Loan Company. Dacă începeți un masterat, ați putea obține un împrumut pentru masterat postuniversitar de până la 11.570 de lire sterline pentru a vă ajuta cu taxele de curs și costurile de trai. Va trebui să începeți să rambursați împrumutul atunci când venitul dvs. depășește o anumită sumă (suma “prag”), dar numai la un an după ce ați terminat cursul.

În cadrul programului, studenții obțin deprinderi în cele mai recente programe de software, știu cum să gestioneze big data și să implementeze soluții digitale de transformare. Aplicarea abilităților în lumea reală nu va fi o problemă, deoarece tot mai multe companii caută absolvenți cu un astfel de background. Totuși, puteți urma și un alt program mai specializat de masterat după absolvire sau chiar un doctorat.

Poți folosi calculatoarele de mai jos pentru a estima suma de Maintenance Loan pe care o poți primi și cât va trebui sa rambursezi dupa finalizarea studiilor. Trebuie doar să introduci venitul lunar, orașul în care vrei să aplici și dacă locuiești cu părinții. 

Loading

Descarcă gratuit Ebook-ul nostru
Dacă vrei să studiezi în Marea Britanie și ai nevoie de ajutor, ai venit în locul potrivit! Atlantic London ți-a pregătit un ebook gratuit cu toate informațiile de care ai nevoie. Doar completează datele și descarcă ebook-ul!

Loading

She InShe In
10:22 25 Jan 23
Recomand cu incredere .Georgiana este persoana cu care am colaborat si pot spune ca este de foarte mare ajutor . A raspuns mereu intrebarilor mele si a fost implicata in tot procesul inscrierii .
Miku barbuMiku barbu
05:08 12 Jan 23
Servici de inalta calitate, totul gratuit si oricand ai nevoie de un raspuns il primesti instant.M-am inscris la facultate si m-au ajutat cu actele pentru finantare totul gratuit.Recomand cu incredere
Daria BabtanDaria Babtan
19:06 19 Dec 22
Atlantic London este o instituție care ma impresionat. Staff-ul lor se dedica mult noilor stundenti si sunt mereu pregătiți sa răspundă la toate întrebările pe care le ai, au multe cursuri disponibilele in diferite domenii.O recomand din suflet pe Lavinia Alamita, mi-a raspuns la toate întrebările, m-a ajutat sa rezolv probleme întâmpinate și s-a implicat mult in tot parcursul de înscriere.Asemenea recomant Atlantic London pentru cei interesați!
Gabriel GhituGabriel Ghitu
15:03 19 Dec 22
Am fost foarte mulțumit de ajutorul oferit de aceasta agenției. Georgiana Szolosi a fost consultatul meu si vreau sa ii multumesc pentru profesionalismul ei.Multumesc inca odata pentru tot!Recomand Atlantic London Education
Silviu AncelottiSilviu Ancelotti
13:53 19 Dec 22
Servicii foarte profesionale și accesibile.Georgiana ma ajutat pe tot parcursul aplicației iar procesul de admitere a fost mult mai ușor datorita ei.Recomand cu încredere!
js_loader

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#iguru_button_6620e964de765 .wgl_button_link { color: #ffffff; }#iguru_button_6620e964de765 .wgl_button_link:hover { color: #ffffff; }#iguru_button_6620e964de765 .wgl_button_link { border-color: #fc7402; background-color: #fc7402; }#iguru_button_6620e964de765 .wgl_button_link:hover { border-color: #fc8728; background-color: #fc8728; }
English