by AtlanticLondon

Perioada ideala pentru studii

Chiar acum este perioada ideală pentru studii în UK. De ce? Pentru ca înscrierile se fac on-line, iar cursurile din confortul casei tale.

Guvernul Britanic anunţa modificări majore în ceea ce priveşte programul Student Finance, cel prin care zeci de mii de romani au obţinut fondurile de până la £25.000 în fiecare an de studiu. Cel mai probabil, în 2020 se vor desfăşura ultimele sesiuni de înscriere pentru românii din Regat care vor să beneficieze de aceste fonduri oferite de Guvernul Britanic şi Uniunea Europeană.

Aceasta este, oricum, perioada ideală pentru înscrierea celor care îşi doresc obţinerea unei calificări sau diplome universitare, mai ales ca totul se realizeaza în mediul on-line: de la depunerea dosarului, până la desfăşurarea cursurilor. Iar metoda tradiţională de susţinere a examenelor a fost, de asemenea, lăsată în urmă, şi instituţiile au decis ca cei care urmează cursuri să încarce eseuri on-line la sfârşit de semestru.

Cursurile sunt plătite integral de către guvernul britanic şi, pe deasupra, celor înscrişi li se oferă bani de întreţinere personală, o medie de £15.000 de persoana, in fiecare an, pe care aceştia nu sunt nevoiţi să îi justifice.

Cu diplome recunoscute internaţional, instituţiile de calificare şi învăţământ încă îşi ţin deschise porţile pentru romani. Se anunţă însă schimbări în ceea ce priveşte aceste programe, mai ales ca Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana.

Limita de vârstă este 65 de ani, şi singurele condiţii de înscriere sunt deţinere de NINO şi un nivel acceptabil, intermediar sau mediu, de limba engleză.

Atlantic London Education şi-a mutat serviciile şi în mediul on-line, oferind consultanta complet gratuită pe toată perioada cursului si a studiilor. Vom gasi, cu siguranta, solutii pentru fiecare situatie in parte si suntem convinsi ca te putem ajuta sa iti indeplinesti visul.

Află mai multe despre acest program aici https://atlanticlondon.ro/detalii/

Suntem o echipa prietenoasa, așa că poți, de asemenea, cere detalii pe WhatsApp de la consultanţii noștri romani accesând link-ul următor http://tiny.cc/adb8dz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

English