by AtlanticLondon

Poți face o facultate în Anglia gratuit. Atlantic London îți spune cum

Discutând cu mulți tineri români dornici să facă o facultate bună, care să îi ajute să obțină un viitor mai bun, am întâlnit de multe ori aceeași teamă, teama de costurile prea mari. Tinerii români își doresc să studieze în străinătate și au capacitatea de a face față la unele dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ de pe continent, însă de multe ori își abandonează visurile din cauza aspectului financiar. Dar dacă îți spunem noi că poți să faci o facultate în Anglia gratuit? E adevărat. Îți explicăm acum.

Anglia e un loc scump, dar nu trebuie să te sperie

Evident, nu poți nega că Anglia este una dintre cele mai scumpe țări de pe continent. Este și e normal să fie. Nivelul de trai în această țară este și el unul foarte ridicat, salariile sunt foarte mari, calitatea serviciilor e foarte mare. În aceste condiții, a te aștepta la prețuri mici chiar nu are sens.

Aceasta este așadar realitatea, o realitate pe care trebuie să o acceptăm. Este o realitate de care nu trebuie să ne temem. Și asta deoarece o veche regulă ne spune că, dacă vrei să faci bani, trebuie să cheltuiești bani.

O parte din această regulă este deja îndeplinită în Anglia. De cheltuit, vei cheltui bani. Asta ți-o garantăm. Pentru a locui într-un cămin studențesc, vei cheltui între £50 și £80 pe săptămână, dacă vei locui într-un cămin studențesc. Alimentele te vor costa și ele între £25 și £30 pe săptămână, iar internetul, telefonul și transportul vor adăuga și ele. Și nu am adăugat aici distracția, lucru pentru care Anglia este recunoscută la nivel mondial.

Cheltuielile sunt inevitabile oriunde te-ai afla

Poți face o facultate în Anglia gratuit, dar nu înseamnă că poți trăi gratuit. Așadar, dacă îți propui să nu cheltuiești nimic, acest lucru nu o să se întâmple. Costurile acestea sunt inevitabile și trebuie să spunem că le-ai întâlni indiferent de locul unde ai studia. Le întâlnești în Anglia, le întâlnești în Olanda, le întâlnești și în România.

Sigur, internetul nu o să te coste la fel de mult în România, dar știi și tu că nu o să pui acei bani deoparte. O să îi dai pe altceva. Pe distracție, pe lucruri necesare. O să îi dai și nu o să îi pui bine, pentru că aceasta este viața de student. Acesta este viața de tânăr, o viață care trebuie trăită și care, inevitabil, vine și cu costuri.

Există însă o diferență majoră între Anglia și România. Oportunitățile de câștig în țara Reginei Elisabeta a II-a sunt mult mai mari. Mult, mult mai mari. Așa că poate că nu o să pui deoparte, dar poate că o să câștigi destul de mult încât să nu îți pese. Și chiar poți câștiga.

Sistemul de învățământ din Anglia le permite studenților să lucreze cu jumătate de normă sau să facă practică plătită. Este o modalitate excelentă nu doar de a face bani, dar și de a câștiga experiență în domeniul în care vrei să urmezi o carieră și chiar să îți dezvolți niște relații.

Toate acestea te pot ajuta enorm după ce termini cursurile facultății la care te-ai înscris. Vei putea obține cu ușurință un loc de muncă foarte bun, cu un salariu mare, într-o țară foarte puternică din punct de vedere economic. Pe scurt, așa îți poți rezolva viitorul și îți poți construi o viață liniștită și fericită.

Nu te teme să investești în tine și în viitorul tău

Nu trebuie să consideri că pierzi acești bani pe care îi dai. Ei sunt o investiție în tine, în fericirea ta și, cel mai important, în viitorul tău. Pentru că nu oricine poate obține o diplomă de la o facultate din Anglia.

O astfel de diplomă este o garanție pentru orice angajator. Este garanția că cel care o deține este un profesionist adevărat, foarte bine pregătit. Așadar, dacă ai decis să faci o facultate în Anglia, ai luat decizia bună.

Dar să nu uităm de unde am plecat. Ți-am spus de ce trebuie să faci o facultate în străinătate, acum o să îți spunem cum poți face o facultate în Anglia gratuit.

Cum poți face o facultate în Anglia gratuit

Primul pas pentru a face o facultate în Anglia gratuit este să ne contactezi pe noi. Nu e o glumă! Atlantic London este cea mai mare companie de recrutare în învățământ din zona Londrei. Avem peste 10 ani în acest domeniu și un portofoliu care include mii de studenți români pe care i-am ajutat să găsească cursurile și universitățile cele mai potrivite pentru ei.

Companiile precum Atlantic London au apărut deoarece Anglia are foarte mare respect față de tineri. Guvernul englez caută în mod activ să îi ajute pentru a deveni mai buni, pentru a fi mai bine pregătiți, pentru a studia la universitățile și facultățile la care visează să studieze și pentru a câștiga mai mult odată intrați în câmpul muncii. Cum face acest lucru? Prin acordarea de împrumuturi guvernamentale pentru studenți.

Aceste fonduri pot fi accesate atât de studenții autohtoni, cât și de studenții internaționali. Important este că ei să știe de existența lor. Pentru că vorbim despre sume considerabile, care pot face diferența.

Studenții pot obține finanțare de până la £25.000 din partea guvernului englez. Poți și tu să faci o facultate în Anglia gratuit

În funcție de îndeplinirea anumitor condiții, un student poate obține până la £25.000. Acești bani pot fi folosiți pentru plata studiilor dar și pentru acoperirea altor costuri. Ce condiții trebuie să îndeplinești? Lucruri nu neapărat foarte dificile, precum cunoașterea limbii engleze cel puțin la nivel mediu sau prezența la cel puțin 80{f4c7cbdcb13c23082ab397aa669bedfe1051c303aab6c42874d4ceb214fe7560} din cursuri.

După cum am zis, condițiile nu sunt grele. Iar experții Atlantic London sunt aici ca să te sfătuiască exact ce trebuie să faci pentru a obține finanțarea de £25.000 și, deci, pentru a face o facultate în Anglia gratuit.

Și poate că te gândești că împrumutul va trebui plătit la finalul studiilor. Da și nu. Îl vei plăti, în rate lunare acceptabile, dar numai dacă veniturile tale anuale vor depăși un anumit prag. În caz contrar, nu va mai trebui să îl plătești.

Așa că nu mai sta pe gânduri. Vrei să faci o facultate în Anglia gratuit? Contactează-ne chiar acum sau verifică-ți eligibilitatea pentru a vedea dacă poți primi și tu £25.000 din partea statului! Experții noștri îți vor verifica dosarul, îți vor prezenta oferta de cursuri și universități, te vor ajuta să le alegi pe cele care ți se potrivesc cele mai bine și, la final, te vor ajuta să obții finanțare din partea guvernului. Ție îți mai rămâne doar să înveți și să te bucuri de viața de student internațional într-una din cele mai frumoase țări de pe glob: Anglia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

English