Guvernul britanic dorește să ajute persoanele din toate mediile socio-economice să urmeze studii la universitate. Tocmai de aceea, se oferă un ajutor financiar substanțial sub formă de împrumuturi pentru studenți, împrumuturi care pot fi accesate de toată lumea. Ajutorul financiar este valabil atât la programele de nivel licență, cât și la cele postuniversitare, acoperind taxele de școlarizare și cheltuielile studenților.

 

Scopul guvernului britanic nu este acela de a recupera banii de la studenți după ce aceștia termină studiile universitare, ci mai degrabă acela de a pregăti cât mai multe persoane calificate pentru piața muncii de astăzi. Așadar, nu trebuie să vă faceți prea multe griji cu privire la rambursarea acestor împrumuturi, deoarece există condiții foarte specifice pentru returnare, nu toți absolvenții trebuie să o facă. Mai mult, o posibilă rambursare nu vă va afecta prea mult veniturile viitoare.

 

Toate aceste împrumuturi pe care le puteți accesa sunt oferite prin intermediul Student Finance England, o organizație de tip non-profit care oferă finanțare în numele guvernului britanic. Această organizație joacă un rol esențial pentru că ajută stundenții din UE și din UK să dobândească studii superioare. Există anumite diferențe între împrumuturile pentru taxele de școlarizare, sprijinul pentru întreținere și câteva tipuri suplimentare de sprijin financiar pe care studenții îl pot solicita – inclusiv ajutor material pentru studenții cu copii și pentru persoanele cu handicap, burse de studii și de sprijin, etc.

 

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre cerințele de eligibilitate și tipurile de ajutor financiar pe care le puteți accesa, nu ezitați să contactați experții noștri și să aflați cum puteți beneficia de acest program guvernamental foarteavantajos! Fiecare solicitant are propria situație specifică, poate îndeplini condițiile în mod diferit, așa că pentru a afla imediat ce tip de ajutor financiar puteți obține, contactați-i pe specialiștii noștri de la Atlantic London!

English