SUPORT FINANCIAR

Compania Student Loan

 

Compania Student Loan vine in intampinarea studentilor cu diferite programe in vederea facilitarii studiilor in Marea Britanie inca din 1989. Fondurile pe care le puteti accesa sunt oferite de catre compania sus numita, aceasta fiind parte din guvern si totodata non-profit.

Student Loan Company acopera toata Marea Britanie prin urmatoarele 4 subdiviziuni, iar fondurile pot fi accesate individual in functie de tara in care se afla aplicantul, sub termenii si conditii distincte, dupa cum urmeaza:

Anglia – Student Finance Anglia                                              Tara Galilor – Student Finance Tara Galilor

NIrlanda de NordEducation and Library boards                         Scotia – Student Awards Agency pentru Scotia

 

Misiuniea acestora este accea de a permite clienților să investească în viitorul lor prin furnizarea de servicii de evaluare, plata si rambursare sigure, corecte si eficiente.

Prin Student Loan Company se pot accesa fonduri pentru urmatoarele nivele educationale:

  • educatie pre-universitara prin programul 19+ Advanced Learning Loan;
  • educatie universitara si post-universitara prin programul Student Finance England

Programele pre-universitare au fost concepute pentru aplicantii de peste 19 ani care doresc sa aplice pentru un curs de calificare de nivel 3,4,5 sau 6. Sunt utile si persoanelor care nu detin o diploma de bacalaureat si doresc sa isi continue studiile universitare. Fondurile obtinute acopera doar taxa de scolarizare, fara alte beneficii, si sunt rambursabile in totalitate.

Programele universitare sunt pentru aplicantii de peste 18 ani care detin deja o diploma de nivel 3 sau bacalaureat si doresc sa se inscrie la studiile universitare. Aici aplicantii pot accesa in fiecare an fonduri pentru acoperirea taxei de scolarizare si fonduri pentru intretinere, ambele rambursabile, cat si alte fonduri nerambursabile in functie de circumstante. .

 

Programele post-universitare se refera la aplicantii care au finalizat deja un program universitar si doresc sa aplice la un masterat si ulterior doctorat. Programele post-universitare sunt finantate cu o suma fixa, suma variind in functie de programul de studii pentru care se aplica. Fondurile accesate sunt integral rambursabile si pot fi utilizate fie pentru plata taxei de scolarizare, fie pentru intretinere in timpul studiilor.

Produse si Servicii

 

Serviciul guvernamental de sprijin pentru studenți există în fiecare din cele patru țări din Marea Britanie, Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Normele privind eligibilitatea pentru Sprijinul acordat studenți sunt în general similare în fiecare caz. Cu toate acestea, există unele diferențe semnificative între fiecare țară, iar tipul / nivelul de sprijin financiar disponibil diferă.

SLC este responsabil de administrarea și procesarea platilor împrumuturilor și subvențiilor pentru studenți și pentru plata taxelor de școlarizare către instituțiile de învățământ superior și ulterior.

Veti solicitata sprijin din partea guvernului Tării Britanice în care domiciliați în mod normal; acest lucru poate fi diferit de țara în care alegeți să studiați. După ce s-a stabilit eligibilitatea, autoritatea relevantă va evalua veniturile dvs. pentru a calcula nivelul de asistență la care aveți dreptul.

Pentru majoritatea studenților din Marea Britanie, SLC oferă împrumuturi care să ajute la acoperirea costurilor lor de viață, precum și împrumuturi pentru taxele de școlarizare. Împrumuturile de întreținere sunt plătite direct în conturile bancare ale studentului la începutul fiecărui termen (lunar pentru studenții din Scoția), iar taxele de școlarizare direct la colegiu sau universitate.

Anumite cursuri atrag ajutor suplimentar sau sprijin alternativ. Dacă aveți dificultăți financiare și sunteți eligibil pentru asistență pentru studenți, este posibil să puteți solicita ajutor suplimentar prin instituția dvs. Pachetul de Suport Studențesc include, de asemenea, subvenții suplimentare pentru studenții cu nevoi speciale, ca de exemplu pentru studenții cu dizabilități sau cei cu persoane aflate în întreținere.

Suporturi oferite de Compania Student Loan 

Acest imprumut este pentru taxa de scolarizare, iar banii se vor duce direct in contul institutiei in numele studentului care aplica pentru acesta.

Acest imprumut este pentru suportul studentului si poate varia in functie de circumstantele fiecarei persoane

Pot fi disponibile subvenții și ajutoare speciale pentru studenții cu normă întreagă care au persoane în întreținere și au nevoie de ajutor cu costuri suplimentare în timpul studiului. Acestea sunt:

   – Adult Dependants Grant (pentru adultii in intretinere)

   – Parents Learning Allowance (pentru parinti)

   – Childcare Grant (pentru copii)

Aceste subventii vor contribui la acoperirea costurilor de transport atat pentru persoanele care studiaza in strainatate, cat si pentru persoanele care urmeaza o pregatire clinica pentru cursuri medicale sau stomatologice.

Aceste indemnizatii se platesc tuturor studentilor eligibili, indiferent daca studiaza full-time sau part-time, la distanta, sau cursuri post-universitare.

Aceste subventii sunt pentru studentii part-time pentru a-i ajuta cu taxa de scolarizare si depind de veniturile acestuia.

Finantarea studentilor, full-time sau part-time, eligibili pentru cursuri post-universitare, care includ programele de Master si Doctorate.

Compania Student Loan administrează bursele în numele a peste 160 de instituții din Anglia, Irlanda de Nord și Țara Galilor prin intermediul Serviciului de Bursaries Administration. Aceasta include evaluarea și plata premiilor către studenți în numele fiecărei instituții.

Toate fondurile pot fi accesate și returnate strict în conformitate cu termenii și condițiile Companiei Student Loan. Condițiile de eligibilitate sunt calculate în funcție de circumstanțele fiecărui solicitant. Toate împrumuturile cu taxele de școlarizare și împrumuturile de întreținere sunt rambursabile complet.