Despre acești Termeni

Acest site web („atlanticlondon.ro”) este furnizat de Atlantic Education Service Ltd . Suntem o societate cu răspundere limitată care oferă servicii de suport educațional. Suntem înregistrați în Anglia și Țara Galilor sub numărul de companie 09193501 și avem sediul social în 8 Davenant Street, Londra, E1 5NB. Site-ul nostru este destinat exclusiv persoanelor care locuiesc în Anglia și Țara Galilor. Nu declarăm că conținutul disponibil pe sau prin intermediul site-ului nostru  este adecvat pentru utilizare sau disponibil în alte locații.

Prin accesarea Site-ului, indicați recunoașterea și acceptarea acestor Termeni de utilizare („Termenii”) care vă spun regulile de utilizare a Site-ului nostru. Dacă nu sunteți de acord să respectați acești Termeni, nu utilizați Site-ul nostru. Vă recomandăm să tipăriți o copie a acestor Termeni pentru referințe ulterioare. De asemenea, sunteți responsabil pentru a vă asigura că toate persoanele care accesează site-ul nostru prin conexiunea dvs. la internet sunt la curent cu acești Termeni și alți termeni și condiții aplicabile și că le respectă.

Acești Termeni pot fi modificați de către Atlantic în orice moment, la discreția sa. Utilizarea de către dvs. a acestui site după implementarea acestor modificări constituie recunoașterea și acceptarea dvs. a modificărilor. De fiecare dată când doriți să utilizați Site-ul nostru, vă rugăm să consultați acești Termeni pentru a vă asigura că înțelegeți condițiile de utilizare care se aplică Site-ului nostru la momentul utilizării. Acești Termeni au fost actualizați cel mai recent pe [DATA], când clauzele au fost revizuite în întregime în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

Există termeni suplimentari care se pot aplica utilizării de către dvs. a site-ului nostru și anume, Notificarea noastră privind protecția datelor, care descrie modul în care folosim datele dumneavoastră cu caracter personal. Pentru orice întrebări referitoare la acești termeni, ne puteți contacta prin e-mail la contact@atlanticlondon.co.uk și/sau apelând linia noastră de asistență pentru clienți la numărul 020 7377 5971.

Indiferent dacă sunteți un consumator sau o întreprindere, acești Termeni și orice dispută sau reclamație contractuală și/sau non-contractuală care decurge din acești Termeni vor fi guvernate de legea engleză. Atât dumneavoastră, cât și Atlantic sunteți de acord cu jurisdicția exclusivă a instanțelor din Anglia și Țara Galilor în legătură cu Termenii.

 

Restricții de utilizare

Acest site și orice material publicat pe site, inclusiv, dar fără a se limita la text, grafică,       logo-uri, imagini, fotografii, clipuri audio, descărcări digitale, compilații de date și software („Conținutul”) sunt proprietatea Atlantic, a companiilor sale afiliate și/sau terților licențiatori și este protejat de legile internaționale privind drepturile de autor din Regatul Unit. Toate aceste drepturi sunt rezervate.

Următoarele restricții se aplică întotdeauna utilizării de către dvs. a site-ului nostru:

 • Conținutul nu poate fi copiat, distribuit, republicat, încărcat, postat sau transmis în niciun fel fără acordul prealabil scris al Atlantic, cu excepția:
 • Puteți imprima o copie și puteți descărca extrase ale oricărei pagini de pe site-ul nostru pentru uz informativ, necomercial, dar nu pentru uz comercial sau distribuție generală. Puteți atrage atenția altora asupra conținutului postat pe site-ul nostru.
 • Nu trebuie să modificați în niciun fel nicio copie pe hârtie sau digitală a oricăror materiale pe care le-ați imprimat sau descărcat de pe site-ul nostru și nu trebuie să utilizați nicio ilustrație, fotografie, secvență video sau audio sau orice grafică separat de orice text însoțitor.
 • Statutul nostru (și cel al oricăror colaboratori identificați) de autori ai conținutului de pe site-ul nostru trebuie să fie întotdeauna recunoscut.
 • Nu trebuie să utilizați nicio parte a conținutului de pe site-ul nostru în scopuri comerciale fără a obține o licență pentru a face acest lucru de la noi sau de la licențiatorii noștri.
 • Dacă imprimați, copiați sau descărcați orice parte a site-ului nostru cu încălcarea acestor Termeni, dreptul dvs. de a utiliza site-ul nostru va înceta imediat și trebuie, la alegerea noastră, să returnați sau să distrugeți orice copii ale materialelor pe care  le-ați realizat.

În plus, utilizatorii Site-ului nu trebuie să:

 • Monitorizați, adunați sau copiați orice conținut de pe acest site utilizând orice robot, „bot”, spider, crawler, spyware, motor, dispozitiv, software, instrument de extracție sau orice alt dispozitiv automat, utilitar sau proces manual de orice fel.
 • Încadrați sau utilizați tehnici de încadrare pentru a include orice marcă comercială sau alte informații de proprietate (inclusiv, fără limitare, orice imagini, text sau aspect de pagină).
 • Vă angajați în orice activități prin sau în legătură cu acest Site care încearcă să provoace un prejudiciu sau sunt ilegale, ofensatoare, obscene, amenințătoare, hărțuitoare, abuzive sau care încalcă orice drept al oricărei terțe părți.
 • Încercați să ocoliți sistemele de securitate ale Site-ului.
 • Încercați să obțineți acces neautorizat la servicii, materiale, conturi, sisteme informatice sau rețele conectate la Atlantic.
 • Încercați să utilizați Site-ul în alte scopuri decât cele prevăzute de Atlantic, așa cum este stabilit de Atlantic la discreția sa.
 • Încărcați sau trimiteți orice date sau informații care conțin viruși, sau orice alt cod de computer, fișiere sau programe corupte concepute pentru a întrerupe, distruge sau limita funcționalitatea Site-ului sau a perturba orice software, hardware, telecomunicații, rețele, servere sau alte echipamente.
 • Vă angajați în orice activitate care interferează cu accesul unui utilizator la acest Site sau cu funcționarea corectă a acestui Site.
 • Uzurpați identitatea oricărei persoane sau entități în utilizarea Site-ului.

În cazul în care alegeți sau vi se furnizează un cod de identificare a utilizatorului, o parolă sau orice altă informație ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie să:

 • Tratați astfel de informații ca fiind confidențiale.
 • Să nu le dezvălui niciunei terțe părți.
 • Contactați-ne prompt dacă știți sau bănuiți că altcineva în afară de dvs. vă cunoaște codul sau parola de identificare a utilizatorului.

Dacă știți sau bănuiți că altcineva decât dvs. vă cunoaște codul de identificare de utilizator sau parola, trebuie să ne anunțați prompt la [EMAIL SAU DETALII DE CONTACT].

Dacă Atlantic devine conștient că încălcați oricare dintre restricțiile din acești Termeni, Atlantic își rezervă dreptul de a vă revoca dreptul la oricare sau toate utilizările permise în temeiul acelorași termeni. Aceasta include dreptul nostru de a dezactiva orice cod de identificare a utilizatorului sau parolă, fie că este ales de dvs. sau alocat de noi, în orice moment, dacă, în opinia noastră rezonabilă, nu ați respectat oricare dintre prevederile acestor Termeni.

 

Act de renunțare

Acest site este furnizat de Atlantic pe o bază „așa cum este” și „așa cum este disponibil”. Atlantic nu face declarații sau garanții de niciun fel, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la garanții implicite de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop, titlu sau neîncălcare a drepturilor terților sau a proprietății intelectuale. Sunteți de acord în mod expres că utilizarea de către dvs. a acestui site este pe riscul dumneavoastră.

Nu garantăm că Site-ul nostru, sau orice Conținut de pe acesta, va fi întotdeauna disponibil sau neîntrerupt. Atlantic nu garantează disponibilitatea întregului site sau a unor părți din acest Site și Conținutul acestuia în orice moment sau locație dată sau că Site-ul este lipsit de viruși sau alte componente dăunătoare. Dvs., și nu Atlantic, vă asumați întregul cost al tuturor întreținerilor, reparațiilor sau corecțiilor necesare în cazul oricăror pierderi sau daune rezultate din utilizarea acestui site sau a conținutului acestuia. Atlantic nu oferă nicio garanție că utilizarea de către dvs. a conținutului nu va încălca drepturile altora și nu își asumă nicio responsabilitate pentru erori sau omisiuni în acest conținut.

Site-ul nostru este disponibil gratuit. Deși depunem eforturi rezonabile pentru a actualiza informațiile de pe Site-ul nostru, nu facem nicio declarație, nicio garanție, indiferent dacă este expresă sau implicită, că Site-ul sau Conținutul acestuia sunt exacte, fiabile, lipsite de erori sau actualizate. Conținutul de pe site-ul nostru este oferit doar pentru informații generale. Conținutul poate include inexactități tehnice sau erori tipografice, iar Atlantic poate face modificări sau îmbunătățiri în orice moment. Prin urmare, Site-ul și Conținutul său nu sunt destinate să constituie sfaturi pe care ar trebui să vă bazați. Trebuie să obțineți sfaturi profesionale sau de specialitate înainte de a lua sau de a vă abține de la orice acțiune bazată pe Conținutul de pe Site-ul nostru.  În plus, orice parte sau întreg conținutul și/sau funcționalitatea site-ului nostru poate fi actualizată, modificată, suspendată, retrasă sau disponibilitatea acestora poate fi altfel restricționată, actualizată sau modificată în orice moment, fără notificare prealabilă, pentru a reflecta modificările aduse serviciilor noastre, nevoile utilizatorilor noștri, prioritățile noastre de afaceri sau pentru orice alt motiv pe care Atlantic, la propria sa discreție, îl consideră necesar.

Putem transfera drepturile și obligațiile noastre conform acestor Termeni unei alte organizații. Vă vom spune întotdeauna în scris dacă acest lucru se întâmplă și ne vom asigura că transferul nu vă va afecta drepturile în baza contractului.

Limitarea răspunderii

Nici Atlantic, niciunul dintre afiliații, directorii și angajații săi și nicio altă parte implicată în crearea, producerea sau livrarea site-ului nostru nu este răspunzătoare pentru orice daune directe, incidentale, consecutive, indirecte sau punitive care decurg din accesul sau utilizarea de către dvs. a Site-ului sau a funcționării sau nefuncționării Site-ului. În niciun caz, Atlantic nu va fi răspunzător pentru orice daune directe, indirecte, speciale, punitive, incidentale, exemplare sau consecutive, sau de oricare alt tip, chiar dacă Atlantic a fost anunțat anterior despre posibilitatea unor astfel de daune, fie într-o acțiune contractuală, neglijență sau orice altă teorie, care decurge din sau în legătură cu utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau performanța informațiilor, serviciilor, produselor și materialelor disponibile pe acest Site.

În special, nu vom fi răspunzători pentru pierderea de profituri, vânzări, afaceri sau venituri; întreruperea activității; pierderea economiilor anticipate; pierderea oportunității de afaceri, a bunăvoinței sau a reputației; sau orice pierdere sau daune indirecte sau consecutive. Aceste limitări se vor aplica în pofida oricărui eșec a scopului esențial al oricărui remediu limitat. Acceptarea dvs. a acestei limitări a răspunderii este un aspect esențial al acestor Termeni, iar părțile recunosc că Atlantic nu ar acorda acces la Site fără acordul dumneavoastră față de acest termen.

Site-uri web relaționate

Acolo unde site-ul nostru conține link-uri către alte site-uri web și resurse furnizate de terți, aceste link-uri sunt furnizate doar pentru informarea dumneavoastră. Asemenea link-uri nu ar trebui interpretate ca aprobarea de către noi a acelor site-uri web relaționate sau a oricăror informații pe care le puteți obține de la acestea. Nu avem control asupra conținutului acelor site-uri sau resurse. Atlantic nu aprobă și nu este responsabil pentru conținutul niciunuia dintre aceste site-uri web ale terților.

Link către site-ul nostru

Puteți face legătura către pagina de destinație a site-ului nostru, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod corect și legal și să nu prejudicieze reputația noastră și să nu profitați de ea. Următoarele restricții se aplică la relaționarea cu site-ul nostru:

 • Nu trebuie să stabiliți o legătură în așa fel încât să sugerați vreo formă de asociere sau aprobare din partea noastră, acolo unde nu există. Nu trebuie să stabiliți un link către site-ul nostru pe niciun site care nu este deținut de dvs.
 • Site-ul nostru nu trebuie să fie încadrat pe niciun alt site și nici nu puteți crea un link către orice parte a site-ului nostru, în afară de pagina de pornire.
 • Site-ul web în care faceți legătura trebuie să respecte în toate privințele acești Termeni.
 • Dacă doriți să creați un link către sau să utilizați orice conținut de pe site-ul nostru, altul decât cel menționat mai sus, vă rugăm să contactați contact@atlanticlondon.co.uk.

Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de relaționare fără notificare.

Conținutul utilizatorului

Site-ul nostru poate include, de asemenea, informații și materiale încărcate de alți utilizatori ai Site-ului, inclusiv pentru forumuri de discuții și facilități de chat. Aceste informații și aceste materiale nu au fost verificate sau aprobate de noi. Părerile exprimate de alți utilizatori pe site-ul nostru nu reprezintă punctele de vedere sau valorile noastre. Dacă doriți să reclamați conținutul încărcat de alți utilizatori, vă rugăm să ne contactați.

În schimb, ori de câte ori utilizați o funcție care vă permite să încărcați conținut pe site-ul nostru sau să luați contact cu alți utilizatori ai site-ului nostru, trebuie să respectați acești Termeni.  Garantați că orice astfel de contribuție respectă Termenii noștri și veți fi răspunzător față de noi și ne veți despăgubi pentru orice încălcare a acelei garanții. Aceasta înseamnă că veți fi responsabil pentru orice pierdere sau daună suferită ca urmare a încălcării garanției.

Orice conținut pe care îl încărcați pe site-ul nostru va fi considerat neconfidențial și neproprietar. Vă păstrați toate drepturile de proprietate asupra conținutului dvs., dar vi se cere să ne acordați o licență de a folosi, stoca și copia acel conținut și de a-l distribui și pune la dispoziție terților. Aceasta va fi o licență mondială, neexclusivă, fără drepturi de autor, transferabilă și permanentă de utilizare, reproducere, distribuire, pregătire a lucrărilor derivate, afișare și executare a aceluiași conținut generat de utilizatori în legătură cu serviciul furnizat de Site și în diferite medii, inclusiv pentru a promova Site-ul sau serviciile noastre.

Avem dreptul de a elimina orice postare pe care o faceți pe site-ul nostru dacă, în opinia noastră, postarea dvs. nu respectă Termenii noștri de utilizare. Avem, de asemenea, dreptul de a vă dezvălui identitatea oricărei terțe părți care susține că orice conținut postat sau încărcat de dvs. pe site-ul nostru constituie o încălcare a drepturilor lor de proprietate intelectuală sau a dreptului la confidențialitate. Sunteți singurul responsabil pentru securizarea și copierea de rezervă a conținutului dvs.

English