by AtlanticLondon

Totul despre Student Loan in UK!

  Intotdeauna am incurajat studentii sa aplice pentru un curs finantat de compania Student Loan. Pe langa faptul ca iti ofera oportunitatea de a studia un UK, te ajuta si cu cheltuielile tale pe toata perioada cursurilor. Dar ce este, de fapt, acest loan?

Cum am mentionat mai sus, guvernul iti ofera un imprumut (te finanteaza) pentru a-ti continua studiile in Marea Britanie. Fondurile care se duc direct la institutie poarta numele de TUITION FEE LOAN. Pe langa acestea, poti accesa si fonduri pentru intretinerea personala – MAINTENANCE LOAN – (care nu trebuie justificate in nici un fel).

Pentru a fi eligibil, trebuie:

  1. Sa fi locuit in ultimii 3 ani intr-o tara din Uniunea Europeana;
  2. Sa poti arata ca ai lucrat in ultimele 3 luni;
  3. Sa ai un venit minim de £750 pe luna

Intr-adevar, aceste fonduri sunt RAMBURSABILE. Dupa terminarea studiilor ii vei returna, dar asta se va intampla doar in anumite conditii. Iar prima conditie e sa castigi peste o anumita suma pe an (suma care va fi decisa si mentionata de Student Loan la inceputul fiecarui an academic pe site-ul principal), iar tu vei plati doar un procent din suma care depaseste venitul stabilit.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa link-ul urmator https://www.gov.uk/repaying-your-student-loan/what-you-pay

Comments (01)

  1. Ema
    octombrie 1, 2021

    Doresc sa ma inscriu la universitate dar ce se va intampla daca pe parcursul studiilor voi inceta sa lucreZ? Mai primesc finantarea?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

English